Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2020 12:59 - На час по лъжичка, за да няма пресищане...
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 1598 Коментари: 6 Гласове:
21

Последна промяна: 23.11.2020 13:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
           Бог Е Неизчерпаемата, Вечно Творяща Енергия, Движеща Процеса Живот, Която твори навсякъде, във всичко видимо и невидимо, познато и непознато.
           Да се отрече човек от връзката си с Бога е, все едно клетка от организма, да се изолира от връзката си с кръвоносната и нервната система, обзета от безнадеждно глупавата идея да се справи сама, извън Божият Промисъл, с живота и оцеляването си.
           За такъв човек или група от хора, както за такава клетка или група от клетки остава само една възможност за временно вегетиране, която е, да паразитират върху себеподобните около себе си, докато предизвикат собстваното си унищожение  или успеят да унищожат гостоприемниците си, предизвиквайки като последствие неизбежното си самоунищожение.
           За съжаление все по-голяма част от човечеството, придобила егоцентрична самоувереност на базата на материално изобилие, власт и грабителство, безогледно паразитира върху Природата, Планетата и себеподобните си, нарушавайки Основните Принципи на Божият Промисъл!
           За да изпитат върху себе си и, евентуално, да осъзнаят собствената си самозаблуда, несъстоятелно поведение и безсилие спрямо Факторът околна среда, Бог им изпраща Covid 19 – едно микроскопично, палаво вирусче-паразит като тях самите, което хвърля цялото човечество в паника.
            В момента човечеството е изправено пред дилемата да осъзнае и прекрати варварския си паразитизъм спрямо Природата и Планетата, или да изчезне като вид. 
            За пореден път човечеството получава от Бога-Първоизточник възможност да придобие ясно съзнание за Мисията си като Духовен, Разумен вид.
            За да изпълни тази Велика Мисия, която е същинското му предназначение, човечеството трябва съзнателно да приеме и безотказно да спазва Основните Принципи на Божият Промисъл, Които Са Правилата на Играта Живот, гарантиращи безкрайно Одухотворяване, Развитие и Усъвършенстване на човешкия род като съ-творец на Бога.
            Тези Основни Принципи на Божият Промисъл Са: Любов, Мъдрост, Истина, Дух, Чисто Сърце, Чиста Душа, Смирение, Чисто Съзнание, Чист Разум, Състрадание, Съзидание, Осъзнаване, Просветление, Сила, Воля и Вяра!
                                                                       
                                                                                С цялото ми уважение:
Огнян Узунов



Гласувай:
22


Вълнообразно


1. emi1ts - Прекрасни ,ценни принципи!
23.11.2020 14:48
"...Любов, Мъдрост, Истина, Дух, Чисто Сърце, Чиста Душа, Смирение, Чисто Съзнание, Чист Разум, Състрадание, Съзидание, Осъзнаване, Просветление, Сила, Воля и Вяра!"Нека всеки има стремеж да достигне повече от тях !Доказателство за пълноценно изживян живот!Светли вдъхновени дни Огнян!Поздрави!
цитирай
2. batogo - !!!:))) Благодаря ти за чудесния коментар, Еми1!
23.11.2020 17:08
Нека той бъде вдъхновение за читателите и благословия за теб!
цитирай
3. pristan - Постинги като този ми приличат на подранили цветя
25.11.2020 21:04
в дълбокия сняг на дивата пустош. Те някак си безсмислено подават главици в безлюдния студ. И все пак, намират се странници, търсачи някакви, оставили нажежените (гр)адски атмосфери, за да намерят НЕЩО... И тази среща изведнъж изпълва с дълбок смисъл както "напразната" поява на цветята, така и дългия път на търсещите.
Ето за кого цъфтели тези цветя! Нищо, че милиони и милиони няма да усетят дори хладния полъх, идващ от планините, които приютяват скъпоценните цветове!

Винаги има смисъл. Всяка известена и вслушала се душа е безценно съкровище.
Бъди благословен, Огнян!
цитирай
4. batogo - !!!:))) Благодаря ти, Пристан!
27.11.2020 19:43
Благодаря ти за изказаната от теб дълбока Истина и за уникалния, трогателен и размислящ начин, по който си Я изразил, защото наистина "всяка известена и вслушала се душа е безценно съкровище" и си заслужава усилията да бъде намерена и известена.
Бог да благослови и теб, приятелю!
цитирай
5. kolevdobri - Днес, сутринта, започнах с благословие.
08.12.2020 08:05
Ето я моята молитва: БЛАГОДАРЯ ТИ СЪЗДАТЕЛЮ, ЧЕ ОТВОРИХ ОЧИ. БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ТОВА, ЧЕ МИ ДАВАШ ОЩЕ ЕДИН ДЕН, ОЩЕ ЕДНА ВЪЗМОЖНОСТ, ДА БЪДА ЧАСТ ОТ ТОВА, КОЕТО СИ СЪЗДАЛ. Благодаря и на Вас, за тази статия!!!Колко хубаво е написано. Аз не мога да пиша така. Вероятно трябва да изкачвам още много стъпала в развитието си. Очаква ме интересен живот - живот на самопознание и НЕГОПОЗНАНИЕ.
цитирай
6. batogo - !!!:)))Чест и почитания за чистата молитва, Добри!
09.12.2020 10:52
Както и за целият коментар, излъчващ мъдро смирение към Промисъла и Волята на Всевишния, Изпълващ ни със Своята Безусловна Любов, Мъдрост и Истина!
Бъди жив, здрав и благословен в Рождеството на Христа, приятелю!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1777545
Постинги: 652
Коментари: 4524
Гласове: 41526
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031