Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2018 16:40 - С благодарност на родолюбивия български блогър WASP за разкриването на истинското лице на московската милиционерска клика!
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 1237 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 30.04.2018 11:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
           Постепенно, но безвъзвратно българският народ започва да се осъзнава. Започва да вижда, че ненаситната за власт, грабеж и контрол руска феодална империя е основната първопричина за всичките му нещастия и беди след Освобождението. Че тя стои зад грабежите, обезличаването му като народност. Че тя е основната причина за лъже-историята, изучавана в българските учебни заведения и втълпявана на поколения българи, за избитата народна интелигенция и за бруталния комунистически режим, за постоянните опити да бъде приспиван, манипулиран и стъпкван Българският Дух и Гений, за целенасоченото опростачване на българската нация в продължение на 73 години. за ограбването на земите  и за настройването на хора, прослойки на обществото и етноси едни срещу други, за разединението.
           Е, този жалък театър вече е към края си. Всички зрящи видяха позорните дела на червената нашенска мафия, готова под диктовката на кремълската мафиотска клика по всяко време да предаде Отечеството ни, за да е на власт, да граби народните блага и да потъпква честта, достойнството и идеалите на българите. 
           Ето ви малко факти...
                                                                                                                       Огнян Узунов





Един нагъл поп - по плодовете им ще ги познаете! Автор: wasp Категория: Лайфстайл   image
Прочетен: 33 Коментари: 0 Гласове: 2

image


Г-н Патриарх на Русия, няма погрешна интерпретация на историческите събития, свързани с освобождението на България от турско робство.

Войници от Полша, Украйна, Литва, Румъния, Холандия и др. се сражаваха в руско-турската война за имперските интереси на Русия и ни помогнаха да се освободим от турско робство.
Това, че не видяхте на тържеството на Шипка знамената на тези държави, се дължи на заплахите и роболепието на власт имащите за разправа, ако се развеят знамената им в знак на благодарност.

Грешите, г-н Патриарх, освен поставените от Кремъл президент, вицепрезидент, представители на проруски партии, добре платени от Русия, готови в името на властта да предадат род и Родина, ние-останалите от народа, а вече повечето от нас, знаем какви ги е вършила и върши руската православна църква, в това число и нашата БПЦ, която е ваш слугинаж.

Историята не може да се покрие с пепел. Остават въглените на истината и лъснаха истинските причини за руско-турската война, престъпната роля на руската църква, въпреки сладките ви приказки за дружбата, г-н Патриарх, вашата църква и властта в

Русия заточаваха нашите български духовници, убиваха българските революционери. Непростимо е политическото убийство на нашия апостол на свободата Левски със съдействието и престараването на граф Игнатиев, чието име е вече символ на позора. Ние-българите няма да позволим да му се издигне паметник в София!

По-скоро ще му издигнем грамада на проклятието от български камъни и всеки, който хвърли камък ще изрича „ Проклет да си, граф Игнатиев, убиецо на Левски!“Платихме ви тонове злато, г-н Патриарх, за „свободата“ си!

Ние сме в ЕС, не сме Задунайска губерния и няма да пишем българска история под руска диктовка! Не искаме повече да бъдем ограбвани от Русия! С това ваше нагло, мерзко, силно антибългарско поведение предизвиквате отвращение!.

Не стъпвайте повече на българска земя-земята на Левски и Ботев, и на честния, трудолюбив български народ!

www.internet.bg



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. troina - поздрави, батОго!! на колегата wasp, благодарности..
05.03.2018 16:49
изпревари ме,
нали мога и утре да го копирам..
нужно е!!
юлия
цитирай
2. vaquero - batogo,
05.03.2018 17:20
Злобата помътнява разума.
Представете някакви доказателства - протоколи, доклади, писма, стенограми, телеграми, банкови сметки, снимки, рисунки и прочие, за да не блеете като офце.
цитирай
3. batogo - !!!:))) Твоя разум затова ли е толкова мътен, та не можеш да осъзнаеш прости житейски истини?!?!
06.03.2018 09:02
Фактите са в самия живот и нито могат да бъдат заличени, нито подменени с милиционерски измишльотини задълго. Основното качество на Истината е, че не може да бъде укривана дълго и винаги излиза на светло. Но духовната слепота, която е основната отличителна черта на кремълските и коминтерновските сатрапи и техните нашенски марионетки, им пречи да осъзнаят житейските принципи и истини.
цитирай
4. batogo - !!!:))) Благодаря ти, Юлия!
06.03.2018 09:07
Истината трябва да се разкрива и разпространява, защото тя е най-доброто лекарство срещу вируса на червената чума.
Хубав ден и успех!
цитирай
5. kolevdobri - Граф Игнатиев
11.03.2018 16:15
Не беше ли улица в София? (:
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1779413
Постинги: 652
Коментари: 4524
Гласове: 41534
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031