Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2013 18:14 - Как да направите мъжа щастлив в леглото
Автор: beliobelio1 Категория: Тя и той   
Прочетен: 4117 Коментари: 8 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image
Женският оргазъм е изследван по-подробно в края на деветнадесети век. Преди това е било прието по подразбиране, че жената трябва да жертва себе си и усещанията си за задоволяване на мъжките желания, основно с цел зачеване.

Днес често е по-скоро обратното.

Стремежът е за взаимно удоволствие, забременяването обикновено е планирано, доколкото е възможно да се планира.

За това как най-добре да се задоволяват жените е изписано много.

А мъжете?

Ето няколко неща, които жените е хубаво да знаят. Затова се обръщамe направо към теб – жената.
еротично бельо
В никакъв случай не може да се каже, че са пълни или пък меродавни правила – и те са като всяко правило – могат да се нарушават.

Решиш ли да ги нарушаваш – подхождай внимателно!

1. Носи красиво бельо (в което се чувстваш удобно и комфортно). 

Дори и да не си го признават, мъжете си падат по кокетки и различни фетиши. Жартиери, дантелки, червени и черни чорапи с ръбове и шарки и всякакви джувки.

Елегантното „спортно” унисекс бельо, колкото и да е стилно, предизвиква много по-малко еротични усещания и представи отколкото разни „безобразия” с розички и пухчета на различни места. Ботуши на високи точкета и всякакви видове „униформи” също силно дразнят еротичното его на мъжа.

Е, в определени моменти стават неудобни, но много често са едно добро начало…

2. Остави някакво осветление да работи.

Разправят, че само един мъж на милион притежава способност да вижда в тъмното. Всички останали сигурно ужасно му завиждат, защото пък повечето жени обичали да го правят на тъмно. Мъжете, за разлика от жените, възприемат по-добре визуалните образи. Око да види!     Image


Работното място трябва да е осветено… инак ще си имаме проблеми с „трудовата медицина”.

Разбира се, не е нужно осветление като в операционна. Достатъчна е светлината на нощна лампа или телевизор (с приятна музика или нещо еротично, не с вашия любим сериал!).

Дори можеш да се възползваш от осветлението –топло цветно осветление много удобно скрива някои петна и дефекти по кожата.

3. Остави нещо за хапване и някакви напитки до леглото.

Всеки втори мъж, веднага след секс, често има пристъп на животински глад. Това си е съвсем нормално. Изхабената енергия трябва да се възстанови.  Така има сили и за втората покана (без обаче да е задължителна).

4. Наблегни на предварителната подготовка. 

И мъжете я обичат. Но я обичат по-кратка и закачлива. Инстинктът на мъжете като инстинкта на петел. Ако петелът вижда крайчето на спасяващ се червей, хвърля се в преследване. Ако наоколо е пълно с червей - потенциални жертви, точно обратното – те не са толкова интересни за него. Разбира се, мъжът за разлика от петела, има интелект, воля, житейски опит ...    
image

Но инстинктът за преследване си е същия. Това дразни и егото му – настървява се повече, ако е леко отблъснат. Но съвсем леко. Прескочиш ли границата, мъжът може и да си намери по-интересно занимание…

5. Попитай го какво иска и сподели своите собствени желания.

Всеки един от нас крие дълбоко собствените си малки сексуални фантазии и те рядко се случват на практика.
Не се страхувай да питаш – в повечето случаи фантазиите му не са садомазохистичен секс с камили или нещо подобно.

Напротив, мъжете често таят съвсем скромни и лесно изпълними желания.
Например, някой може да мечтае за секс с жена в медицинска престилка и стетоскоп, орална любов или дори нещо, което и ти би искала да опиташ, но никога не си споделяла.

Например да те шляпне по дупето леко с длан или въженце.

Друг мечтае за секс във вода или още по-лесно – в банята.

Мъжете са горди и поради това често малко глупави, защото не споделят желанията си.

Не забравяй и ти да споделиш своите желания. Мъжете са "тъпи парчета" и няма да усетят какво искаш - трябва да им го кажеш в "прав текст".

image








Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. silviia - от собствен опит:
13.07.2013 21:05
На един мъж не му ли се иска да те сграбчи, когато си по дълъг панталон и без грим или просто излизаш от банята гола - и всичките джувки на света да си си вързала - все тая. На нас с мъжа ми ни стига и една свещ. А джувките, ботушите, масажите и пр. са за ПРОФЕСИОНАЛИСТКИТЕ. Съжалявам, ако на някого мнението ми не му отърва. (Да, на 46 съм:)
цитирай
2. silviia - P.S.
13.07.2013 23:14
Нямам петна и дефекти по кожата си.:)
А сравняването на мъжете с ,,петел,, и епитетът ,,тъпо парче,, биха отблъснали всеки мъж, дори и само да си го мислиш.
Ако се подхожда към мъжа като към ,,петел, гонещ червей,, нищо чудно, че ви трябва еротично бельо ....:)
цитирай
3. basta - Да, и аз мисля като Силвия. Не раз...
13.07.2013 23:26
Да, и аз мисля като Силвия. Не разбирам защо са им на хората някакви изкуствени "трикове" - ако двама души се обичат, би трябвало да могат да се слеят в душите си, което да е естествено и истинско и за което не са нужни никакви "джувки".
Лично на мен ми е глупава подобна идея, за джувки, фетиши и т. н...
цитирай
4. shtaparov - Това е много приятна грижа и е твърде ...
14.07.2013 03:59
Това е много приятна грижа и е твърде радостно,че красивите дами я взимат присърце! :))
цитирай
5. shtaparov - Да, и аз мисля като Силвия. Не раз...
14.07.2013 04:03
basta написа:
Да, и аз мисля като Силвия. Не разбирам защо са им на хората някакви изкуствени "трикове" - ако двама души се обичат, би трябвало да могат да се слеят в душите си, което да е естествено и истинско и за което не са нужни никакви "джувки".Лично на мен ми е глупава подобна идея, за джувки, фетиши и т. н...

Е,позволете да приемем това като екзотична екстравагантност,ако не възразявате все пак. Малко разнообразие от време на време не е излишна,нали? :))
цитирай
6. vesever - Ами, щом Ви харесват подобни &qu...
14.07.2013 10:11
Ами, щом Ви харесват подобни "дейности", добре. Просто аз не бих се занимавала с подобен вид "разнообразия" и "екстравагантности" - ценностите ми са съвсем други и както казах, ми е смешно и глупаво, че хората правят такива неща. И също така е повърхностно. Но всеки има право на избор, естествено. :)))
П.П. Да доизкажа докрай мнението си: Смятам също, че да се правиш на нещо, което по принцип не си, да влизаш в чужди роли, или да очакваш от партньора си подобни неща, е ненормално, а конкретно фетишите в секса са нещо извратено и честно казано, ви се чудя на акъла! Не разбирам как някой би се възбуждал от някакви предмети /това дори е унизително/, вместо да види любимата/любимия какъвто е, да вникне в душата й/му. ...
цитирай
7. shaffi - темата не трябва да е табу , за разните фетишчета и тем подобни..
14.07.2013 13:53
хубаво е да има разнообразие отвреме,навреме, защо т.н наречените професионалистки да знаят как да го правят и по какъв начин,..нима е толкова трудно и срамно да имаш фантазии и правилния човек , с когото да ги осъществяваш..поздрави
цитирай
8. silviia - .
14.07.2013 20:13
Не е ,,трудно и срамно,, а ,,ненужно и безсмислено,,. А и сигурно знам за секса и любовта много повече от ,,професионалистките,, които наричам така, разбира се, само от добро възпитание.:) Аз съм лекар, както неведнъж съм споменавала.:) От най-добрите.:) Такива, каквито не можете да си купите с пари.:) Е, то и с друго не можете да си ги купите:))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: beliobelio1
Категория: Тя и той
Прочетен: 56229
Постинги: 48
Коментари: 9
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031