Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2020 12:19 - Поредния опит на КОМУНИЗОСТТА да се овласти, за да съсипе България!
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 2518 Коментари: 18 Гласове:
20

Последна промяна: 28.07.2020 12:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
11:56 - !!!:))) Чест и почитания за мъдрото и отговорно мнение на режисьора Росен Елезов, което ме мотивира да публикувам тази негова осъзната гражданска позиция в отделен постинг, за да я сведа до осъзнатото внимание на моите читатели!

           Препоръчвам това интервю за внимателно прочитане и осъзнаване, защото съдържа цялата Истина за протестите, създаващи абсурдна ситуацията за развитието на България в момент на световна пандемия и икономическа криза и предупреждава за евентуалните тежки последици от цялото това, безсмислено поради липсата на разумна алтернатива, протестно поведение!! 
           Една абсурдна ситуация, осъществявана от продажността, наглостта и бездуховността на пРезидентът-марионетка Румен Радев, продукт на тайните бивши КГБ–ДС служби, който с неосъзнатото си, агресивно, разделящо нацията на враждуващи лагери поведение, е срам за националната интелигентност и почтеност!
           Срам за България е и целият му агентурен антураж от руски агенти-охранители, съветници и всякакви представители на КОМУНИЗОСТТА в България, подбуждащи цялото това безумие на протести срещу здравия разум, борбата с олигархията и престъпните босове на мафията у нас, и срещу европейската ни интеграция в разумния, културен и духовен Цивилизован свят на просперитет, духовност и осъзнатост !

 
 Днешните млади ще бъдат употребени от стратегическите центрове на ДС, както бяхме употребени и ние     image

 

Росен Елезов

27JUL2020   Не ми се иска да вярвам, че всички нормално мислещи българи заслужават подобно, кастриращо здравия разум недоразумение, като Радев

Уж разградени тайни служби и библиофилски институти искат да ни извадят от чакалнята за еврозоната и да ни вкарат в зоната на здрача, в пространството на рублите и донгите, казва още режисьорът пред Faktor.bg

Интервю на Васил Василев 

- Г-н Елезов, какво се случва в държавата, протестиращите искат оставка на правителството, но не казват каква е алтернативата? 

- Сърдитите млади, поомачкани от пандемични рестрикции, жертваха лятната си ваканция, за да шестват из улиците и излеят с атрактивни плакати естествения за крехката си възраст гняв срещу олигархическата мафия и корупцията. Нищо ново под слънцето от времето на студентските вълнения през 68-ма, когато поривът да се себеизразиш  прерасна във всеобщо недоволство от консервативната политическа система на "бащите", от липсата на свобода в семействата, авторитаризма на властта, и университетите. Днес младите също изживяват с въодушевление своя площаден романтизъм, както и ние през 90-те, но разликата е съществена. Тогава бяхме натикани в блатото на комунистическия банкрут на държавата, с по три доларова заплата и мрачна, мизерна перспектива. А днес сме член на ЕС със 120 милиарден БВП в евро, сериозни кохезионни фондове и отскоро в чакалнята на еврозоната - събитие, потънало в шума от вувузелите. Симпатичните млади възседнаха гребена на цунами-вълната, щастливи от предвкусваната разруха, без да си представят надеждна алтернатива на политическото "Status quo", както и неизбежно последващото разложение и деградация. Така пълното отсъствие на що-годе действена алтернатива, породена от естествено развитие на уличните процеси, направиха вдъхващия респект протест в началото, да се маргинализира много бързо. Както нарече шествията приятел от Стокхолм: "Всичко се превърна в една безкрайна първомайска манифестация".  Вече е банално да се говори на кого слугува, волно или неволно, възстаналата улица, кои вехти, мумифицирани и изтърбушени субекти събира под знамената. Все по-отчетливо се налага представата за овце и вълци, блеещи съвместно за светло веганско бъдеще, без кланици и ловни дружинки. 

- Заговори се за режисьори и за сценаристи на протестите. Като режисьор, виждате ли подобен сценарий и какво, в крайна сметка е искането на протестиращите? Наясно ли са „младите и красивите“ на площадите какво ги очаква, успя ли т.нар. „отровно трио” да ги вкара в своята игра?

- Сценарият на Христо Иванов с дебаркирането на Догановия плаж бе доразвит от драматургичните му консултанти по такъв начин, че му предоставиха само завръзката с драсването на клечката. После бързо го зарязаха заедно с читавите му последователи, викащи до прегракване срещу мафията и корупцията, под сянката именно на еманиращите мафията и корупцията: "цялото президентско войнство", олигархическата кохорта на жокейката от Катуница, падналото на колене пред пРезидента т. нар. отровно трио, което наричам отродно,  с набедената омбудсманка от аферата Костинброд, както и сричащият букви от азбуката, но и припикаващ фонтани екс вътрешен министър. Всички те бяха заобиколени от преторианците на божеството с изтърканите милиони и на белградския банкер на мафията, както и с пръсточелите възрожденци за мижави копейки. Нямаше изненадани от факта, че режисьорите тънеха в законспирирано тайнство, с едва проследими следи към мозъчните тръстове на уж разградени тайни служби и библиофилски институти. Режисьорското им майсторство бе призвано да върне страната от чакалнята в еврозоната, в зоната на здрача в евразийското валутно пространство на рублите и донгите. И най-странното е, че нормалните деца, с изострено чувство за чест и справедливост, както и ненакърнима представа за собствена непогрешимост, допуснаха нечистоплътни "протестиращи" фанатици, болшевишки революционери и тролска пасмина и измет, да разкъсат и стъпчат синьото знаме с жълтите звезди на надеждата, да размахат плакати с малоумни призиви: "30 години капитализъм стигат!" и "Вън НАТО и ЕС от България". Колкото до "отродното трио", бившите Радеви душмани и настоящи негови жреци, въоръжени с мегафони, същински катаджии-регулировчици, успешно направляваха протестиращите, а напред, а назад, при съответното антимафиотско запушване или отпушване на софийските артерии. 
Тъжното е, че и днешните млади ще бъдат употребени от стратегическите центрове на ДС, както бяхме употребени и ние навремето. Дано се окажа лош пророк, но имам усещането, че прекрасните им, девствени съзнания ще бъдат изсмукани от грачещите около тях вампири, подобни на "отродното трио" и шушулките им ще се търкалят безпомощно върху жълтите павета, носени от дубайския "вятър на промяната"...
 
- Как да тълкуваме поведението на президента Румен Радев, който още при първите демонстрации излезе с вдигнат юмрук на „Дондуков“ 2? 

- Някой някъде бе рекъл, че всяка нация си заслужава елита. Не ми се иска да вярвам, че всички нормално мислещи българи заслужават подобно, кастриращо здравия разум недоразумение, като Радев. Поредното ми усещане е, че младите, чудесни същества от протеста, са идеалният параван за надигналата гребен и юмруче одиозна фигура на тази марионетка. Или както сполучливо го назова д-р Любомир Канов - Радешетников. Много е могъща и зловещо многобройна агентурната мрежа на Русия, за да остана любовно съзерцателен към читавата част от протестиращите, въпреки плакатите им "Ние не сме те!". И ужасът за съдбата на явно твърде крехкия евроатлантически избор не ме напуска и на сън, и наяве. Даваме ли си сметка, че срещу нас, вече години наред, се провежда безмилостна хибридна война, целяща разбунването на страната?! 
Иначе, с неадекватното поведение на пРезидента, можем вече да се гордеем и кандидатстваме в Гинес, притежавайки първия в света действащ държавен глава - революционер, призоваващ на бунт за сваляне на законно избрано правителство и срещу конституционната подредба на оглавяваната от него държава! След като прокуратурата не се самосезира, защото спазва същата тази конституция, хвърляща имунитетен чадър върху жалката му особа, то няма ли да се намери някой, който да побутне Конституционния съд за безобразното поведение на това овластено лице, откровено служещо на чужди интереси и дълбоко разделящо обществото?! А като говорим за алтернатива, безпардонно прокарващо проруска и евразийска такава! Нима случващото се не е заплаха за Конституционния ред в страната? Това не е ли отявлено популистка, инспирирана война срещу легитимно правителство и независимостта на прокуратурата, като е атакувано и свещеното разделеление на властите? Война, всяваща национална нестабилност и несигурност по време на пандемична криза и заплаха? Явно не, съдейки по "продукцията" на активираните и превъзбудени хибридни центрове. Нима не е озадачаващо, че за разлика от пловдивчани и бургазлии, не се намериха поне неколцина софиянци да освиркат изстъпленията на самозабравилия се индивид на площада!  Въпрос: Въпреки предварителните заявления на протестиращите, че нямат нищо общо с когото и да било от миналото, на софийските протести са представени само неразграничаващи се васали и верноподаници на човека със зелените чорапи ли? 

- Какви са намеренията на държавния глава – да консолидира протеста, да свали правителството и да направи свой проект, или да се застрахова за втори мандат? 

- Намеренията му са каквито са намеренията на неговите господари. Само пандемията му попречи да се омаскари окончателно пред Европа и съюзниците от НАТО, като се яви на парада в Москва, редом със сръбския си колега, Александър Вучич. Сега той усърдно се старае да възседне протеста, да свали правителството и си назначи свой, всъщност чужд, служебен кабинет и за седем месеца да натвори поразиите на постоянната политическа криза, предопределяща нестабилност, перманентни избори и смяна на правителства. За това, непростима грешка и неоправдан риск би било, ако се подведем от този вулгарен популизъм и се откажем от националната отговорност, оставяйки се в нечистоплътните ръце на комуноидния президент - да слепва служебно правителство по време на пандемия и на предизвиканата от нея финансова и икономическа криза. 
Какво да очакваме от хаоса и стихията на протест, превърнат в ехо-пространство на разрухата, без нормален диалог и елементарно разбиране за последствията!? Ясно и твърдо трябва да доказваме и анализираме с мислещите българи, че главната причина за отсъстващата справедливост на прехода и неизкоренимата корупция са недосегаемите висши фигури от комунистическата Държавна сигурност и столетната мракобесна партия, свързани в подмолни зависимости и връзки с агресивни, експанзионистични, политически кръгове в Русия. За това лустрацията, реалната декомунизация и раздялата със съпътстващата я символика, не са закъснели и са повече от необходими в този критичен момент за европейския избор на страната. Назряло е също и времето, макар и с пресметнат риск, да се разклати скелетът от гардероба, наречен "етнически мир" и да се отреже от властовите и финансови ресурси кагебейското формирование ДПС, с вредните за страната негови велможи, Доган и Пеевски.

- Можем ли да сравним стачките на младите хора с протестите срещу „танковете“ на Петър Младенов, Виденовата зима и кабинета на „Орешарски“?

- Тогава онези млади бяхме ние. Сравнението е повече от неудачно. По време на Лукановата и Жан Виденовата зими нацията буквално гладуваше, докато тайно се приватизираха външнотърговски дружества, а на хората се раздаваха купони, с които нищо не можеше да се купи. По Указ 56 се рояха мафиотски организации, подобни на Мултигруп, трупаха се държавни дългове и се изнасяха парите от тях с куфарчета, фалираха се пирамиди, наричани евфемистично банки. Беше хаосът на първоначално натрупване на червения капитал и трансформацията на номенклатурата в днешната олигархия. Днес аморфността на протестиращите - събраните в едно единно цяло, почтени лица и отявлените, публични мафиоти от левия политически спектър е непреодолим морален проблем. Тогава всички протестиращи имахме един враг - БКП и нямаше как Жан Виденов да оглави протест срещу самия себе си, както днес безскрупулно го прави Радев или Нинова, защото те не били вече те. Срещу КОЙ и Орешарски всички антикомунисти отново бяхме на улицата и сред нас нямаше бесепари и депесари.  

- Трябва ли правителството да подаде оставка, тъй като основните искания на хората по площадите са такива – падане на Бойко Борисов и на кабинета му заради корупция? 

- Основните причини защо правителството не трябва да предава властта споменах преди малко. И то не защото е успешно в по-голяма част от провежданите политики - ниска безработица - 3,8%,увеличена минимална заплата за 9 години от 240 до 610 лв., минимална пенсия със 67%, изваждане на светло на сивата икономика, вход в чакалнята на еврозоната, чужди инвестиции, комуникациите и прочие. Дори промените в кабинета бяха ненужни и отстраниха професионалисти със сериозни заслуги /не визирам единствено министъра на туризма/. Прекратяване дейността на парламента точно сега би било предателство интересите на нацията ни, дълбоко свързани с общоевропейската ценностна система и съюз. Като във всяка демократична държава, кабинетът на Бойко Борисов може да падне само след пренареждане на мнозинството в Народното събрание, след успешен вот на недоверие или на избори,които в случая са след седем месеца - точно толкова, ако уличният натиск поднесе властта на едно безконтролно и непредсказуемо служебно правителство.   

Фактор



Гласувай:
20


Вълнообразно


1. kvg55 - batogo,
28.07.2020 12:52
"стратегическите центрове на ДС". Айде стига вече с тая ДС - агентите измряха или се пребоядисаха като Гого Дантелата, който сега търси нова партия. Отдавна сте смешни.
цитирай
2. petgrig - "стратегическите центрове ...
28.07.2020 12:56
kvg55 написа:
"стратегическите центрове на ДС". Айде стига вече с тая ДС - агентите измряха или се пребоядисаха като Гого Дантелата, който сега търси нова партия. Отдавна сте смешни.

Смешни са такива като теб, които се държат като жирафа с главата в пясъка. И не ни взимай за такива с акъл като вас.
цитирай
3. petgrig - Много добро
28.07.2020 12:58
интервю! Резидентът изпълнява путинови нареждания, а и не само той. Но няма да ги огрее.
цитирай
4. batogo - !!!:))) Остави ни да бъдем смешни и да разсмиваме умници като теб, кгб55 :)
28.07.2020 13:01
Смехът е здраве и е особено полезен за болните духом, затова се възползвай от нашите смешки... :-)))
цитирай
5. batogo - !!!:))) Да, типично за резидент, но не и за Президент, Петре!
28.07.2020 13:05
Дано това интервю помогне на повече заблудени да осъзнаят реалността!
цитирай
6. apostapostoloff - Искаме върховенство на закона!
28.07.2020 13:40
Наслушах се на гръмки, но празни слова- смяна на управленския модел, промяна на политическия климат, отвоюване на държавата от мафията и куп подобни щуротии...

Истината е една- за да има върховенство на закона, трябва да се придържаме единствено и само към закона!

Да спазим тогава избирателния закон! Според него парламентарните избори трябва да се проведат през март 2021!

Искаме да се преборим с корупцията?! Къде, за Бога, е тази корупция?...

Корупция има само в Президентството и тя е очевадна: съпругата на Президента неправомерно ползва кабинет в Президенството. Освен това тя ползва охрана и кола от НСО. За да си купува модни парцалки!

Съветниците на Президента поддържат неправомерни корупционни връзки с бизнесмени, погазили закона. И така нататък, и така нататък...

Тъй като никой не е над закона, е редно да поискаме съд и затвор най- вече за Президента! Който на всичко отгоре нарушава и Конституцията, посягайки грубо на изпълнителната и съдебната власт!
цитирай
7. getmans1 - Много добре е казано, всичко това ...
28.07.2020 14:21
Много добре е казано, всичко това сме го преживели и е редно да го кажем на младите дето сега ги ползват за параван ... ще се разочароват и по-голямата част от тях завинаги ще загубят интерес от обществените дела, и винаги ще бъдат управлявани от малцинството.

Тия дни някой беше казал „ ... И ЩЕ ГИ ЗАРАЗЯТ СЪС ВСИЧКИТЕ СИ ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ ... „
цитирай
8. batogo - !!!:))) Точно, Апостолов!
28.07.2020 14:39
Ние, не-зомбираните граждани на България искаме просто и ясно върховенство на Закона, спазването му от всички и адекватни последствия за всички, които го заобикалят или директно го нарушават, ползвайки имунитета си и съмнителните си връзки, за да избегнат последствията от тъмните си, противозаконни дела за лично облагодетелстване ...
цитирай
9. batogo - !!!:))) У нас проблемът е в това, че повечето вярват на лъжата, отколкото на Истината, Гетмант1!
28.07.2020 14:48
Ако допуснем това отново да се случи, значи сме неспособни да извлечем мъдростта от житейския си опит, което на прост език се нарича глупост.
цитирай
10. krumbelosvet - Забравят Бат оговци, 5григи, Апоапофффци, гет-овци и др. фаши,
28.07.2020 15:53
Забравят тия фаши, че Радев смени Плевнелиев в борба с Цецка Цачева. А фашите, защо ли, една дума не са казали срещу тия титани на държавността - Плевнелиев и Цецка.
Но пък споделят БЕСОВЕТЕ на Гьобелс и Хитлер. Не помнят ли края им?
цитирай
11. starforlife - Чакай (КрумЧервеноСветещий) към "фаши"(стите) да се присъединя и аз с изказването си на съгласието с написаното.
28.07.2020 17:55
КрумЧервеноСветещий... Идиотизираний русофилистико и кумунашко мекере...
Не такива като НАС, а точно такива като ВАС - комунягите - бяха заклеймени като ПРЕСТЪПНИЦИ, защото май забравяш, че КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ РЕЖИМ СЪС ЗАКОН Е ВАЛИДИРАН КАТО ТАКЪВ И ТОЗИ ЗАКОН Е ПРЕДЕЛНО СПРАВЕДЛИВ.
Само където не беше извършена лустрация на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, които славиш.
Тогава сегя нямаше да питаш защо други бивши соц държави са много по-напред от нас.
По-напред са, защото например направиха в явен или не толкова вид това - лустрацията на комунистическите мегерете.
По-напред са, защото например приеха подадените им като стратегии за икономически модел амерковски стратегии, подобни на нашия "РанЪт", който ако бяхме изпълнили поне на 80%, а не на няма и 10 - сега щяхме да сме далеч-далеч напред и нагоре.
По-напред са, защото идиоти като ВАС, комунягите, си знаят мястото и то е на опашката на Живота, а тук не само се префасонирахте от комунисти в комунал-капиталисти, а и останалите, некадърните и неовластените някога, виете като недобити псета и тровите и виртуалното ни пространство.

И прочее, и прочее, и прочее...
цитирай
12. starforlife - ~
28.07.2020 17:58
В постинга, КрумЧервеноСветещий, един умен (че и образован - че и образован) човек написа:
Основните причини защо правителството не трябва да предава властта споменах преди малко. И то не защото е успешно в по-голяма част от провежданите политики - ниска безработица - 3,8%,увеличена минимална заплата за 9 години от 240 до 610 лв., минимална пенсия със 67%, изваждане на светло на сивата икономика, вход в чакалнята на еврозоната, чужди инвестиции, комуникациите и прочие.
ФАТК!

Отново в постинга, по-нагоре, КрумЧервеноСветещий, един умен (че и образован - че и образован) човек написа:
Днес младите също изживяват с въодушевление своя площаден романтизъм, както и ние през 90-те, но разликата е съществена. Тогава бяхме натикани в блатото на комунистическия банкрут на държавата, с по три доларова заплата и мрачна, мизерна перспектива. А днес сме член на ЕС със 120 милиарден БВП в евро, сериозни кохезионни фондове и отскоро в чакалнята на еврозоната
ОТНОВО ФАКТ!

Да ти есенцирам ли още по-добре като за заслепен идиот думите "с по три доларова заплата" и ти ще се юрнеш ли да идиотизираш какво било по времето на "преуспяващия" ВИ соц? М?

Абе я ходи се шибни в най-близкия дувар.
цитирай
13. nedovolen - Моето уважение към твоето уважение ...
28.07.2020 18:09
Моето уважение към твоето уважение към режисьора - Росен.
Радев е натовски генерал. Какво КБГ. Или Нато, ЦРУ, КБГ и сие пърдят в едно гърне.
Което налага други размишления и т.н.
Което пък води до простото заключение - какво собствено ние /и в световен план, но друга тема/ сме си променили ”това” под шапката, та да Очакваме нещо друго.
:)))
цитирай
14. krumbelosvet - О, звездьо на живота
28.07.2020 20:47
Виж колко реда съм писал аз и с колко ти ми отговаряш.
И нито дума за Плевню и Цецка.
Ама вие фашите и друго забравяте. КОЙ, кой К О Й подари на българия 3 (три) НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ. Третата, най-страшната, щото Чърчил искаше да няма България, тая трета катастрофа беше предотвратена в последния момент от престъпните комунисти, техните партизани и Георги Димитров.
Чудя се, богат мъж като тебе няма ли с какво да си играе, та кисне в блога и пише дълго-дълго.
цитирай
15. petgrig - Оги,
28.07.2020 23:27
общуването с такива като горния си е загубено време, както и да го погледнеш. Аз лично го трия с редки изключения.
цитирай
16. missana - Много точен материал и поздравления за автора, който отлично ни демонстрира
28.07.2020 23:40
как всичко в тези протести е режисирано, а участниците в него са пълни зомбита, които не знаят за какво се борят, а повтарят като развалена грамофонна плоча: оставка на Борисов и Гешев. Но на мен ми се струва, че този път освен традиционното вмешателство на братушките имаме вмешателство и на САЩ. Именно те призоваха да се даде пълна свобода на демонстрантите и посланичката им цъфна при Бойко, за да го инструктира. Да не забравяме, че Тръмп поиска Путин в Г7, което е шокиращо като вест, но и не толкова, защото през ноември руснаците биха могли да му окажат /на Тръмп/ реанимираща помощ в президентските избори. Така че, протестите срещу Борисов и Гешев най-вероятно са организирани и режисирани от тандема КГБ + ЦРУ.
цитирай
17. emi1ts - Поздрави Огнян!
29.07.2020 10:55
Всеки има право на мнение!Прочетох много против и нищо за добри идеи които биха ни извадили от това положение и от друга страна типично поведение на нас българите да отричаме,оплюваме всеки и всичко.Не одобрявам критика която не посочва по добри и алтернативни решения.Аз поддържам г- н Радев като относително най - отговорния ни политик в момента милеещ за България и българите.Нямам нищо против да се появят и други свестни лидери но за сега не се очертава да се получи.Хубав ден!
цитирай
18. batogo - !!!:))) Ето моят аперитив за озверелите представители на КОМУНИЗОСТТА и за подлъганите от тях овчедушни наивници, които ще бъдат употребени за поредната мерзост
30.07.2020 10:03
Ще бъда кратък и ясен! Ако, ПАЗИ БОЖЕ, путинската марионетка Румен Гадев, наричан за по-кратко пРезидент, успее по някакъв начин да мобилизира неосъзнатите наивници и агресивните примитиви да го овластят посредством служебно правителство, тогава всички онези, смятащи го за отговорен политик, милеещ за България ще имат възможността да осъзнаят, ако им е в потенциала да осъзнават въобще, каква фатална грешка са направили, след като са подарили Отечеството си на руско-българската олигархична мафия и нейните агресивни, бездуховни метастази, като съветниците на Президента Радев, които поддържат корупционни връзки с бизнесмени, погазили закона, разпръснати из цялата страна!!! :-)))
С цялото ми уважение към заблудените, защото пред тях стои възможността да се осъзнаят и да се оттеглят от това незаконно и не-хуманно безумие, режисирано от агентурния апарат на КГБ и бившата ДС, превърнали се понастоящем в нагла и алчна олигархична мафия!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1795375
Постинги: 660
Коментари: 4541
Гласове: 41787
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930