Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2019 10:35 - Винаги е добре да помним и припомняме на поколенията българи, че...
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 2527 Коментари: 21 Гласове:
24

Последна промяна: 12.09.2019 10:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
08.09.2014 17:52 - Утре е денят на мишките, които изяждат хляба, живота и бъдещето на България... Автор: batogo Категория: Хоби   image
Прочетен: 3249 Коментари: 14 Гласове: 19
Последна промяна: 09.09.2014 18:24
image image

                                                                                    !!!:)))   
      За да се справим с последствията, е добре да различаваме и добре да познаваме първопричината... Затова наблюдавайте утре поведението на мишките по време на техния великден, как се групират и кроят планове за нови набези в складовете на властта и в живота ни...
      Много е важно да се знае и познава причинителят на българофобията и неговата мотивация, за да се разберат и различават неговите разнообразни мимикрии в нашата сегашна действителност и скритите зад маскарада цели.
      Още преди освобождението будните, родолюбиви българи като Левски, Раковски, Захари Стоянов, Стефан Стамболов и много други радетели за Свободна България са прозрели и осъзнали имперските апетити на Русия спрямо България и нейното нестихващо желание да я присвоят за своите цели на Балканите. Още по онова време тези будни, прозорливи и непримирими свободолюбци и родолюбци са видели как се пръкват и обособяват в русофилско движение тарикатите-келепирджии, готови да станат руски подлоги, и как са започнали да работят в интерес на руските имперски амбиции срещу българския национален интерес.
      Тези същите, наричащи и досега себе си русофили, за които България е просто територия, се надяват да я управляват вечно под закрилата и с протекциите на Русия, като я превърнат в руска послушна губерния, в която българите да са безгласни и безправни крепостни, както е населението в руската империя.
      От тогава техните поколения и поколенията на техните поколения.., та така чак до наши дни се роят, закърмени с любов към руското и омраза към българското, която се засилва все повече с всяко неподчинение на българите и опасност за отнемане на властта от родолюбиви българи. Тези българофоби винаги следват пътя на "големия брат", като превръщат България във все по-зависима от руската политика и интереси и вредна за българите държава.
      Ето това са фактите, върху които всеки, в който гори българския дух, трябва сериозно да се замисли, за да я има България! По-скоро е потресаващо, отколкото занимателно, но е интересно... :)
 
      Р.S.
Русофилството все повече се изражда в престъпна банда мизерници, готови да продадат всичко свято, за да са на влест и садистично да тормозят човеците с българско самосъзнание. За русофила България винаги е била и винаги ще бъде руска територия, която е поверена на него от "големия брат"по заслуги, за да я управлява и ограбва, като малтретира, унижава и издевателства произволно над нейните родолюбиви, осъзнати и проявяващи непримирим дух и проницателност граждани. За по-голяма яснота ще добавя само простичкия, неоспорим факт, че върху партийните им домове се вееха само червените съветски знамена, а българското знаме беше забравено и събираше прах!
Нагоре

Тагове: девети септември - празникът на мишките в нашата история,




Гласувай:
27


Вълнообразно


1. getmans1 - И утре ще ги веят, че под тяхната само ...
08.09.2019 10:46
И утре ще ги веят, че под тяхната само виреят ...
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
08.09.2019 14:15
Истината е винаги някъде по средата Да, ние по липса на самочувствие коленичим на всеки господар! Не само на руснак!

Руската армия наистина е интернационална С това командването иска да подчертае, че изпълнява световна, а не имперска мисия!
Приятел даде сведения за 800 осетинци, доброволци в нея Питали ги, защо се включват? Заради добрите връзки с Българите в миналото, искат да им помогнат!
Малко известен факт е,че след Сан Стефано сръбски ,гръцки и други делегации правят път до Петербург Да уверяват царя, че прави грешка! Че Българите са неблагодарници и утре ще се обявят срещу благодетеля си!!!!
Явно работим в полза на това твърдение, което е изиграло мръсна роля в Берлин!


Относно Захари Стоянов Той е спорна личност Мнозина, с основание го считат за предател Първо, съмнително е спасяването му, единствен от групата на Бенковски! Как се е спасил, та той не може да плува?
Все пак е оставил историята на Април Но и тук действа подло и нечестно! Поискал е материали от прадядо ми Той му е дал всичко ! Не ги е включил , дори не го е споменал!Добре, така е преценил! Но не му ти е и върнал ?
Постъпил е като циганин и прадядо ми го е наказал, както си знае
Впрочем баба Тонка е казвала ,че не дава дъщеря си на този котленски циганин Джендо, каквото е рожденното му име е Захар на цигански! И не го е приела за зет
Все пак е оставил думите на Бенковски, доколкото може да му се вярва, гледайки от Балкана горящото Средногорие- - Ние свършихме нашата работа, сега Русия може да заповяда!
В заключение- да помним подлите думи на гърци, сърби, черногорци и румънци, че сме неблагодарници и се обявяваме срещу благодателите си! Да внимаваме с приказките си, защото те ще се обърнат срещу нас, както и е станало в Берлин!


И никой не обича приятел, който утре ще му е враг!

Хубав ден, Огняне!
цитирай
3. germantiger - +
08.09.2019 14:39
не си докрай точен леоне

1 такова кланяне каквото имаше 45 години пред русанците, към никой друг българите не са сторвали, никакво друго кланене не е равно на това 45 годишно и не само проади броя години, а поради интензитета и гаврата и фалшификацията

2 ако говорим за някакво бг предатекство към съюзници то е на първо място към германци, но "вие" българите не го мерите така, не го мислите като такова, докато към русията някак на полудума казвате че май сте ги предали - съюзници в две световни войни са ви били германците - руснаците не, освен това както сте воювали през псв срещу руснаци, пет пъти повече сте воювали през всв срещу германци 1944-1945, и най-важбното - германия никога не е подкрепяла сърбия и гърция, доакто русия го е правила премного

3 колкото до захари стоянов, същото мога да кажа аз за бенковски - почти същшото - коцкар и дезеертьор, предател подбудил бунт и оставил хората да горят долу, а написаното от теб, че захари е циганин чета за първи път, вероятно може да с епровери
цитирай
4. germantiger - +
08.09.2019 14:53
днес ти можеш да пишеш или друг или аз нещо в полза на руснаците, какявото искаме голямо ако щеш

никой няма да ти резне главата

а по тяхно време ако напишеше нещо такова за америакнците - млагер

днес някой да ти казва и учи децата че ДРУЖБАТА СЪС САЩ е като въздуха и водата за всяко живо същество - о не, но по руско врем учехме точно това - за дръюужбата със ссср

днес русофили развяват руски знамена където искат и си пеят песните същшите ония
цитирай
5. radostinalassa - Сега 3 млн българи ни пишат от чужбина
08.09.2019 15:07
Пращат пари , които са повече от чуждите инвестиции. благодарение на новите ни братя и боготворенето им от страна на кликата. Преди е нямало банани, това да ни е бедата. А сега няма наши зеленчуци и плодове. Това е трагичното.
цитирай
6. leonleonovpom2 - Здравей, Митак!
08.09.2019 15:09
1/ Знаеш ли, работех в руска фирма, след "промяната" Ще дам само един пример за кланянето Ген Директорът отива в Москва за известно време И дава разпореждане да се проучи оптимизирането на персонала на фирмата! Като се връща, вече са връчени и предизвестия на съкратените Докладват му Той онемява Наредил е само да се проучи? И нарежда анулиране на предизвестията Тук има хубава народна приказка за станалото......

2/ България е малка страна, Митак !И е зависима от големите Така са се стекли нещата през хилядолетията- от Велика е станала Малка Така ,че е зависима и не може да й се търси сметка за това Ако беше Санстефанска България- тогава- да

3/ Не го казвам аз, казала го е баба ТонкаТова ,че е бил черен не е достатъчно, разбира се! Но като запасен, бях началник хим. служба в ГО-Бургас В ГО служеше един Джендо Иначе хубав по външност Но веднъж нещо беше сгафил Та началникът му, мой приятел, го благославяше и с добавка го нарече циганин ?Смешно ми беше, приех псувните, но възразих на циганин! И той ме изгледа изненадан-нима не зная ,че Джендо на цигански е Захари?
Проверих, оказа се вярно!
цитирай
7. leonleonovpom2 - Към Митака, коментар 3
08.09.2019 15:28
Митак, никой не казва, вярно е! Но само един пример:
За осем самолета след една петилетка платихме два милиарда и половина,мисля че долара, авансово Но и левове да са/ не ми се вярва да искат левове/, не са малко за голтаци!
Правил съм сметки, ще ги повторя ако искаш от СССР получавахме нефт 12 милиона тона годишно за 30 валутни рубли тон-малко повече от долар рублата При средна международна цена 200 долара за тон Сметни колко долара годишно сме икономисвали Като тогавашния долар е поне два пъти по-скъп от сегашния

Е, ако бяха ни ги подарили самолетите, хайде, това е прекалено, циганско е, да ни ги бяха дали с голямо намаление, доброто възпитание изисква да им благодарим! И тази благодарност да заеме първо място във вестници, телевизия Да е една дълга тема! И да се напомня при всеки удобен случай!
Аз лично смятам, че с частичен подарък щяха да спечелят мвого повече!
Приятели, те цена нямат!
цитирай
8. radostinalassa - Днес учат децата на история , която успешно подменят
08.09.2019 15:46
Ние сме православни, а не християни, защото и католиците са християни. Подмениха петвековното робство с присъствие. Сега искат да ни скарат с Русия заради втечнения газ на янките. И да купуваме скъп руски, прекупен газ.
цитирай
9. batogo - !!!:))) Благодаря, Тигре, за истините, които си изказал по темата!
08.09.2019 18:06
А що се отнася до русофилите - с изказаните от тях мнения само доказват недвусмислено, че у тях българското е залиняло в полза на руското, ако изобщо е имало нещо българско в сърцата, умовете и душите им. Затова ще им задам един въпрос и ми е интересно как ще ми отговорят: Ако сега избухне война между България и Русия, те на коя страна ще воюват?!?! На страната на България или на страната на Русия?!?!
Поздрави!
цитирай
10. leonleonovpom2 - Здравей, Огняне!
08.09.2019 20:01
Въпросът е абсурден, казвам го с приятелски тон! Това е невъзможно
Първо, аз съм Българофил и съм го доказал и с дела, и с написано!
След това съм човекофил и никакъв друг!

За какво и как ще воюваме с Русия? Тази държава реално е създадена от Българи, наследница е на Велика България Губят се два века, които за другите са три, така наречените тъмни векове - от седми до девети! Азбука , език, кръщение, от нас е получила! Света Олга е Българка! Синът и Святослав е искал да се мести в Преслав! Имал е това право, той е законният наследник....

Дори и теоретично е немислимо! Руската мечка трябва да бъде укротена, а не -бита!? Зашото изходът ще бъде лош за всички! Това добре го знаят ръководителите на двете водещи държави от ЕС И се стремят към него!

Митака говори за промяна в чипа ни Тук е прав!Напълно Обаче за промяна относно работата или бизнеса !Аз знам как се работи истински ,по западному, защото съм работил в такава среда и съм се учил! Защото бизнесът там е сериозна работа , а не печалба от далавери, както е обикновено при нас Да разполагаш с нетрудени пари!Парите там са обвързани с производство, със стока Няма ли ги, следва инфлация, Маркс са го изучили и то прилагат!
Ето ,този чип трябва да се смени, всеки да си върши работата! А не да се пише за специалист относно работата на другите, а да не върши собствената си! Казвам го с усмивка, защото и тук имам " оценители", на моята работа? Компетентни!? Смея се, защото са излишни!
Тя е оценена от когото трябва, включително и извън България, а и не от случайни...многознайковци?
Всеки да се залови за работата си и да си я върши, както трябва!
Ето ,този чип трябва да се смени!
А война с Русия, от това нищо добро няма да излезе за никого по света!

Хубава вечер, приятелю!

цитирай
11. radostinalassa - Военните ни не стрелят срещу руски мишени
08.09.2019 21:36
Но ако им подадете америтански ?
Нашата войска ще премине към русите заедно с духовата музика. Те са наши наследници, а ние не убиваме наследниците си.
цитирай
12. barin - Здравей, Оги. Помня периода, ко...
08.09.2019 21:47
Здравей, Оги. Помня периода, когато се вееха руски знамена. Сега забелязвам, че има много български знамена по терасите. Повече,отколкото преди 15 години.
Поздрави!
цитирай
13. radostinalassa - Руската мечка трябва да бъде укротена, а не - бита!?
08.09.2019 21:47
Атомните бомби, които се канят да произвеждан янките били дефектни. Това е добра новина. Иначе щяха да ги натоварят на бъдещите ни Ф - 16 ш да ни направят мишена. Това е мечтата им, да получат Сибир.
Трябвало е не да избиват ивдианците, а да се бият като мъже в Сибир. Но там е студено , това не са ти индианците.
цитирай
14. batogo - !!!:)))Да ви е честит презникът на бездушието и непочтеността, другари русофили!?Сърцата ви винаги ще си останат съветски!
09.09.2019 07:16
Да лъжете себе си, може да навреди само на вас и никой няма да ви упрекне, но да лъжете народа си и да му внушавате небивалици, като му втълпявате, че злините, преживяни от него по комунистическо с помощта на съветските ви събратя са били добрини, си е чиста проба престъпна непочтеност, което е жалко за вас самите, колкото и облаги да ви е донесло и да ви носи. :)
цитирай
15. kvg55 - batogo,
09.09.2019 11:37
Мишките не умират за един по-добър свят като комунистите.
цитирай
16. batogo - !!!:)))
09.09.2019 13:50
Трябва да си доста сбъркан, kVG55, за да наречеш комунистическия свят по-добър?!?! :)
цитирай
17. slavimirgenchev1953 - Но и своето бъдеще унищожиха -
20.09.2019 09:02
това е тяхното наказание. Защото положението им в обществото е на фабшива основа.
цитирай
18. slavimirgenchev1953 - Този е пълен тъпанар.
20.09.2019 09:02
batogo написа:
Трябва да си доста сбъркан, kVG55, за да наречеш комунистическия свят по-добър?!?! :)

цитирай
19. krumbelosvet - .
01.10.2019 06:17
.
цитирай
20. krumbelosvet - Който
01.10.2019 06:33
Който хора нарича мишки, той е УБИЕЦ. Той и деца ще убие, както сте убивали. Русея ви е крива. Две национални катастрофи не ви научиха.
Сета, СЕГА, с е г а не сме съюзници, а ПЛЕННИЦИ на любимия ви Запад. Щото съюзниците НЕ ГИ РАЗОРЪЖАВАТ. Слепи ли сте да не виждате , че ни разоръжиха ВСЕСТРАННО? Първо и най-безспорно ни разоръжиха ВОЕННО. Второ по очевидност, ни разоръжиха ЕНЕРГИЙНО. Принудиха ни да увеличим с пъти цената на тока и ни спряха два ядрени реактора, каквито другаде още работят. А вие повтаряхте като папагали, че не ни трябва Белене. Разоръжиха ни и икономически. Ние внасяме ДОМАТИ!!! Буров мечтаеше всеки селянин да засади леха домати за износ. Комунистите сбъднаха стократно тая мечта... Но вие сте слепи и слепи ще си останете. Само импотенти могат да се отдават на такава ОМРАЗА.
цитирай
21. batogo - !!!:))) Русофилията в съвременен вариант е диагноза – проява на дефектен генетичен код! От коментарите добре личи!
27.02.2020 13:47
Дефектът се състои от абсурдното съчетание на мазохизъм, садизъм, бездуховност, злоба, роболепие и страх във всеки един човеко-подобен индивид-съветофил и путинофил! :))))))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1776721
Постинги: 652
Коментари: 4524
Гласове: 41526
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031