Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2019 10:04 - Кремълският сценарий "перестройка" и путинската му реализация...
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 1991 Коментари: 5 Гласове:
13

Последна промяна: 02.04.2019 18:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          Сценарият "перестройка" беше замислен и приложен в целият соц-лагер от съветските тайни служби още преди разпадането на съветската империя, защото комунистическият сценарий беше изчерпал изцяло възможностите си като илюзия за всеобщо щастие и беше станал неефективен.
          С цел да запази цялата си власт, икономически лостове и политическо влияние в тези лагерни държави, като се разпадне само привидно, но продължи, посредством верните си слуги от партийния и репресивния държавен апарат и приближените им русофилски среди в тях да ги управлява, империята на Злото въведе и наложи тихомълком своите изчанчени, милиционерски представи за  демокрация.          
          Като направи слугите си в тези сателитни държави олигарси, а принципите на демокрацията деформира до уродливостта на собствената си бездуховност, тя бетонира присъствието и влиянието си в тях и създаде благоприятна почва за цялата тази червена, кремълска мафия да се намесва във вътрешната и външната им политика!
          Това е премълчаваната и умело прикривана от русофилските тролове Истина и отговорът на всичките въпроси към мен за случващото се по време на прехода и в момента у нас и в бившия соц-лагер изобщо.
          И последно – Тъй наречените "американски тецове 1 и 3", които русофилските тролове използват като основен коз в анти-американската си и анти-правителствена кампания, са собственост на руската мафия, регистрирала енергиен холдинг в Щатите посредством подставени лица.:)

                                                                                                             Огнян Узунов



Гласувай:
14


Вълнообразно


1. getmans1 - Здравей Бат Ого, поздравления - ...
28.03.2019 11:00
Здравей Бат Ого, поздравления - кратко, ясно и точно ... само дето се покрай си пропуснал и подкрепящите този процес партии.
Т.н. МАРИЦИТЕ и ЛУК ОЙЛ имат една обща клауза в договора си за която никой нищо не казва когато се говори за ЛУК ОЙЛ ... оставям настрана въпроса със реалната собственост на МАРИЦИТЕ.

Аз съм казвал какво е общото и то не един път ... днес пак ще го направя но не в момента, че мн. бързам.
цитирай
2. blogvayvof - ДЕСЕТИ
28.03.2019 11:05
Кой повярвал би на чудесата
последвали веднага след преврата,
по замисъла, същността, по кройката,
изпълнен в стил на перестройката.
Първи член си го прибраха,
Маркс и Ленин втори път умряха,
църквата от опиум народен
съюзник стана най-изгоден,
грешните за нощ от властници и атеисти
превърнаха се в демократи хуманисти
и се започна гигантската манипулация
за трансформация на власт и пари.

За жалост никой не намира
начин как да я стопира.
Вай Воф
цитирай
3. planinitenabulgaria - "Канадската" фирма, която иска да добива злато в Трънско също е на
28.03.2019 13:48
руската мафия, както и известната в Пирдоп и Крумовград "Дънди". Поноже съм любител балкановед, свързвах случващото се сеега на Балканите пак със световното зло, ето и линк от статията ми. Тя е написана да звучи весело и е трудна за четене, но си заслужава.
http://planinitenabulgaria/zabavlenie/2019/03/27/borbata-mejdu-razpalvachite-i-zagasvachite-na.1650913
цитирай
4. getmans1 - И така, Бат Ого сделките за МАРИЦИТЕ ...
29.03.2019 00:47
И така, Бат Ого сделките за МАРИЦИТЕ 1 и 3, и и тази на ЛУК ОЙЛ по една от клаузите си са направо като огледален образ.
За МАРИЦИТЕ благодарени на гласовитите русифили знаем как са гарантирани инвестициите им за модернизация и екология но същото е направено и за ЛУК ОЙЛ като това става за сметка на данък печалба като няма времеви рамка ...както казах „огледален образ„ в огледалото дясното ухо е в ляво.
По него време имах възможноста да се „поотъркам„ в едни специалисти от бивша ПЛАМА ... според тях ЛУК ОЙЛ по този начин винаги ще си има една модерна рафинерия благодарение на българската държава с една дума грабеж.
Аз още от него време знам, това което тогавашния руски посланик каза в интервю за 24 ч или ТРУД , че българите ще караме с най-евтиния бензин в Европа едва ли не като в Русия си е най-обикновена пропаганда.

Най-смешното е че на журналистически въпрос „Защо се правят такива реверанси„ лично Ив. Костов отговори, че щом на едните редно било и на другите ... Дааа.

Най-куриозното по него време е че Запада, САЩ, и страните около Суадит. Арабия решиха с цените на петрола да подпомогнат Русия, Либия, Ирак, отвориха се и за Китай, и Турция а те започнаха да се въоръжават и да укрепват диктатурите си ... сам видя какво се случи по-късно.
цитирай
5. batogo - !!!:))) Благодаря на всички Вас за точните коментари!
29.03.2019 10:54
Благодаря Ви и за разширението на темата с допълнителна, достоверна информация по въпроса. Време е да се извади на светло цялата истина за лицемерните лъжи и долнопробните похвати на московските мекерета у нас, за да се спре влиянието на червените манипулатори върху случващото се в държавата.
Както винаги съм твърдял, истината е най-доброто лекарство срещу червената, кремълска чума, плъзнала у нас и по света с болните си, имперски амбиции.
цитирай
6. bven - Само ще добавя, че както България, така и Русия се ограбва от началото на промените. По официални данни:
29.03.2019 13:59
Ето какво обобщава Клинтън на съвещание на Обединения комитет на началниците на щабове на САЩ през 1995 г.: „Ние постигнахме това, което имаше намерение да направи президентът Труман със Съветския съюз чрез атомната бомба.
Ние получихме суровинен придатък, държава, не разрушена от атомна бомба, която би било трудно да създадем. Да, ние похарчихме за това много милиарди долари, но те вече са близо до онова, което руснаците наричат възвръщаемост: за четири години ние и нашите съюзници получихме стратегически суровини за над 15 млрд. дол., стотици тонове злато, скъпоценни камъни и т.н. По съществуващите проекти на нас са предадени за нищожно ниски суми повече от 20 хил. т мед, почти 50 хил. т алуминий, 2 хил. т цезий, берилий, стронций. През годините на така наречената перестройка в СССР много наши военни и бизнесмени не вярваха в успеха на предстоящите операции. И напразно.Разклащайки идеологическите основи на СССР, ние успяхме безкръвно да изведем от войната за световно господство държавата, която бе основна конкуренция за Америка.
кн.Политически разследвания.Световна кабала или Ограбване по еврейски,авт.В.Катасонов

цитирай
7. batogo - !!!:)))
01.04.2019 12:02
Добра първо-априлска шега е сътворил този гениален руски автор, Бвен... :)))
цитирай
8. bven - Дали шега или истина?
04.04.2019 10:25
Политическите събития дават друг повод за мислене...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1779135
Постинги: 652
Коментари: 4524
Гласове: 41533
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031