Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2018 09:57 - Събуди се и се осъзнай, Българино, докато не е станало късно!
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 4087 Коментари: 10 Гласове:
19

Последна промяна: 03.12.2018 10:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          Нека всеки, който носи родолюбиво и свободолюбиво мъжко сърце, който се гордее с българското си име и е запазил чест, почтеност и достойнство, да бъде готов да отстоява свободата, независимостта и териториалната цялост на Родината ни България.
          Не трябва по никакъв начин да позволяваме у нас да бъде разигран кримският сценарий на кремълската военна клика, която създава и финансира в страната пара-военни формации, развяващи руски знамена и портрети на путин от луксозни джипове с руски регистрационни номера.
          Според мен ние, като народ, който не е забравил разделянето на България след Освобождението и превръщането и в руска провинция, а след съветската окупация през 1944 г. в комунистически концлагер, трябва настоятелно да изискаме от държавните органи да извадят тези нео-партизански военни формирования извън закона и да ги разоръжат, преди да се опитат да върнат Родината ни в нейното състояние преди Съединението или след червения преврат с помощта на кремъл!
           Не забравяйте, че народ, който не се учи от историята си и от страданията на другите народи, а постоянно повтаря грешките си и е неспособен да взема и отстоява правилните решения, сам се лишава от възможността да живее свободно, да развива потенциала си и да благоденства.
           България трябва да се събуди, да осъзнае добре реалностите, които вече са очевадни и да направи всичко възможно, за да не допусне нова руска имперска инвазия на територията си.
           В нормалните държави етнически партии, антинационални партии и пара-военни групировки към такива партии или самостоятелно действащи в полза на други държави, са забранени със закон и няма как да съществуват, а у нас те дори нагло парадират с присъствието си и със служенето си на чужди, анти-национални интереси, потъпквайки националните символи и подменящи ги с чужди.
           От вашето ясно съзнание, родолюбие и отговорност зависи Свободата, Независимостта, Териториалната цялост, Мирът и Благоденствието на България

                                                                                                     
                                                                                                                          Огнян Узунов


01.12 10:01 - МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТЪ БОЯНЪ МАГА Автор: wonder Категория: Изкуство   image
Прочетен: 1050 Коментари: 1 Гласове: 25
image image

България, ти мое сърдце,
моя любовь и моя мѫдростъ!
Изправи снага, изтърси пепельта,
погледни небето и звездитѣ.
Тѣ сочатъ твоя пѫтъ,
тѣ отварятъ бѫдещето,
тѣ съграждатъ твоя Духъ.
Вижъ слънцето,
какъ се оглежда въ тебъ,
почуствай бурята,
която носи преоткриване,
водата, която се радва на тебъ
и хората, които тѣ обичатъ.
Подай рѫка на падналия,
върни Духа на слабия,
покажи пѫтя на отчаяния
и дай любовьта си на всички.
Ти си прекрасна и щастлива,
защото ние тукъ, работимъ за това.

АМИНЪ




Гласувай:
21


Вълнообразно


1. morskipesni - Имперската инвазия е факт!
03.12.2018 10:15
Никога не е имало съветски военни бази в България- но американски си имаме, та да сме по-ярка мишена ако недай Боже стане патакламата. Политиката на съвременна България е васална-неевропейска, българофобска и слугинска. Милиони българи емигрираха, понеже не понасят унижението да са американски роби в Родината си!
цитирай
2. batogo - !!!:)))
03.12.2018 10:45
Ако замениш американска с руска и ако признаеш, че българите емигрираха масово след като паднаха оградите на конц-лагера , в който беше превърната България по време на съветската инвазия и комунистическия режим, по време на който страната беше ракетна площадка на Кремъл, ще може да се каже, че говориш истината. :)))
цитирай
3. emi1ts - Здравей Огнян!
03.12.2018 11:13
Значението на думата политика е умение да се управлява най-общо казано.Според мен особено днес това понятие е много изкривено и далеч от фундаменталното си значение.Не бих казала че се занимавам но доколкото разбирам от политика това което се наблюдава в днешно време е грозно и не е в интерес за обществата а само за едно отбрано малцинство- хора мислещи само за собствените си интереси и печалба.Напълно съм съгласна с мисълта ,че народ, който не се учи от историята си и от страданията на другите народи, а постоянно повтаря грешките си няма как да просперира!В тази връзка подкрепям твоят призив към осъзнаване и действия за мир и благоденствие за нашата родина България!С пожелание за светли и вдъхновени дни!
цитирай
4. morskipesni - "Истината" е нещо индивидуално
03.12.2018 11:16
Моята е такава, каквато я представих. След "Демокрацията" от американски тип-нямаща нищо общо с европейската се наложи да емигрирам там, където животът си тече такъв, какъвто го познаваме. И в Америка съм бил, но тая дивотия не е за всеки...
цитирай
5. vaquero - batogo,
03.12.2018 12:47
Ти си сущий будителъ на совестта народна.
цитирай
6. mileidi46 - !!!
03.12.2018 17:00
Добре де,да не допуснем руска инвазия,съгласна съм!!
А защо не казваш нищо за американската инвазия??Тя по ,,демократична " ли е,или по-красива???
за кое ,,очевадно "зовеш народа да ,,се събуди",като дърпаш чергата към твоята ,,истина"???
Руснаците са агресори,убийци,окупирват държави(?!)..слагаме го на едната страна на везната...защо не сложиш на другата американските ,,добродетели "от световен мащаб.за да се види равновесието и да могат тези,които зовеш да се събудят да се ориентират...или да заспят...завинаги..
Това се нарича плитка пропаганда,не ставаш за пиар...
и не ми стана ясно ,какво общо има РОДОЛЮБИЕТО с избора между двама терористи???
Аз предлагам да се ,,убият"и двамата...:))
цитирай
7. krumbelosvet - Ботаго,
03.12.2018 18:28
"Кримски вариант" ни застрашава откъм Турция. Той ни застрашаваще и преди Крим. А твоите антируски МИРАЖИ, са си миражи. От великите сили, само Русия НЯМА ИНТЕРЕС Кържалийско, а и цяла България, да се върне в Турско. Но със Стамболовата бясна русофобия на нашите психодесни, две национални катастрофи са ви малко. Ти си причината да пусна следващия си пост за сатанинската роля ва Стамболов не само за България...
цитирай
8. batogo - !!!:))) Милейди46, България е избрала да бъде европейска и натовска държава.
03.12.2018 18:42
У нас не е пълно с американски, а с ру-съветскиски агенти и техните нашенски слуги на хранилка, подчинени на кремъл още от времето на червената диктатура. Такива руски агенти и техни, нашенски слуги е имало у нас още преди Освобождението. Същия тип путински агенти и нашенски продажници сега, по време на прехода са образували енергийна мафия, изкупуват поръчково черноморието и опитват да създават държава в държавата, като си организират, обучават и въоръжават пара-военни терористични групи, които при нужда ще използват срещу България като "троянски кон". Такива са реалностите и ти вероятно добре го знаеш и го виждаш, съдейки по високите ти претенции за глобално познание и добра интуиция.
Затова, преди да коментираш, вникни в същността на темата и помисли дали има какво смислено и аргументирано да добавиш, вместо да ми лепиш етикети.
Аз съм изказал моята гледна точка въз основа на дългогодишни наблюдения и търсения, и съм я аргументирал. ;)))
цитирай
9. barin - И аз към тоева апелирам често с моите ...
04.12.2018 15:36
И аз към тоева апелирам често с моите теми, изчистени, доколкото мкоже от чуждици и нагласени понякога така, че да са добри за българите. Негативите, като Ньойския договор и някои други поражения( които са малко на брой) спестени или пропуснати. Крайно време е българите да се събудят и осъзнаят. Трябва да последват примера на Вишеградската четворка, която я давам на няколко пъти за пример. Средно добре развити държави как водят самостоятелна политика и се опъват на диктата, преди от страна на СССР, сега от ЕС.
Поздрави!
цитирай
10. batogo - !!!:))) Благодаря за обективния коментар, Ванка!
04.12.2018 18:14
Мъдростта никога не е в крайностите, а в намирането на баланса между тях, без да се нарушават основните принципи на суверенитета и развитието на всяка една страна, както и основните права на гражданите й. Никоя държава не бива да проявява или допуска външен натиск, диктат, намеса във вътрешните си работи, заплахи и тормоз на мирните си граждани от разни пара-военни и други противоречащи на нейния национален суверенитет незаконни явления, нарушаващи международното право и нейните национални приоритети.
Поздрави и от мен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1774848
Постинги: 652
Коментари: 4524
Гласове: 41525
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031