Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2018 18:16 - НИЕ БЪЛГАРИТЕ... БЛАГОСЛОВЕНИТЕ ОТ БОГА И ЛЮБИМИТЕ СЪРАТНИЦИ НА ДЯВОЛА...
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 5464 Коментари: 38 Гласове:
29


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          Ние, които в цялата си история нямаме пленени знамена, които сътворяваме чудеса от находчивост и героизъм и почти нямаме загубени битки, но в крайна сметка винаги се оказваме губещите, изиграните, ощетените?!?!
          Ние, които сме състрадателни, милостиви и снисходителни към злодеите, но често безпощадни към най-близките си и към себе си...
          Ние, които обичаме да се мразим помежду си и да си пречим, а се срамуваме да се обичаме и да си помагаме безкористно, за да не ни вземат за балами...
          Ние, които винаги искаме някой друг да ни свърши работата и да ни плати сметката, а после тихомълком да се подсмиваме зад гърба му...
          Ние, които изяждаме, пропиваме, проиграваме и продаваме на безценица живота си, надлъгвайки се и надхитряйки се помежду си, а после се чудим кого да обвиним за глупостите, които вършим...
          Напоследък все по-често си мисля, че вече е дошло времето да се обединим около почтената кауза за общонационален просперитет и благоденствие, като вложим цялата енергия на своя дух, воля, вяра, разум, мъдрост, ясно съзнание, находчивост и непримиримост, за да премахнем всички паразити от гърба си, да намерим и изберем най-почтените, мъдри и достойни измежду нас и да започнем градежа на държавата, в която искаме да живеем ние и поколенията ни свободно и достойно.
          Но, в заключение, искам да ви отправя едно основно предупреждение, което животът у нас крещи в лицето ни много отдавна, но което ние, хипнотизирани от инерцията, отказваме да чуем, а то е, че всяка промяна на житейския път започва с промяна на ценностната система и манталитета.
          С тази ценностна система и с този манталитет, които имаме в момента, се постига този начин на живот, който водим сега - живот в измами, корупция, грабеж, произвол, примитивизъм и безперспективност.
          Вие решавате. Аз за себе си съм решил и което е по силите и възможностите ми, ще го променя.
          



Гласувай:
29


Вълнообразно


1. kvg55 - batogo,
14.06.2018 18:37
Преди да се обединим, ще трябва да се разграничим.
цитирай
2. batogo - !!!:)))
14.06.2018 18:59
От Истината ли, kvg55?!?!
цитирай
3. tres1 - Напомняш ми
14.06.2018 19:19
на някогашния Т. Живков за щото трябвало да правим завой на 180 градуса ... е направихме го и....сега обратно - не върви. Това което следва в близко време е да си изкусаме всичките л-на които сме надробили и каквато глътка въздух след това поемем - все ще е добра. Живота не е книга да я хвърлиш ако не ти харесва и друга да подхванеш след това. Живота ни това са традиции, различни норми и най-напред е ДНК. Да се променя не е лесно не ни е дадено това, но виж при избора е друго - дали да е това или пък онова. За това живей си както можеш дните и гледай да не е за сметка другиму това. Това ни сочат старините и людете живяли хилядолетия преди нас. А призива на kvg55 какво ни сочи - наръч съчки или как един по един да изгорим ? Най-старото оставено от хората послание е кратко, недвусмислено и ясно - "ДА НЕ ПОЗВОЛАВАМЕ НА СИЛАТА ДА ВЛАСТВА НАД РАЗУМА!" ! ! ! и защо ли днес е обратното на това ? Историята брат е както факта с топлата вода - не сме и откриватели. Това, че търсиш и споделяш мисли е много повече от добре, такова е и моето пожелание - ДЕРЗАЙ !
цитирай
4. germantiger - ЗА ЖАЛОСТ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТОВА СА МИТОВЕ
14.06.2018 19:31
- има поне две пленени български знамена - едното е в русия

- другото мисля беше в унгарски музей - за тези в русия съм сигурен, не едно знаме, повече

- ПОЛОВИНАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ Е В РОБСТВА, това да няма тогава знамена, че и пленени е нормално

- БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО ЗАГУБЕНИ БИТКИ, наистина много

константин 5 компроним/дрисльото от дете прякор побеждава маса български канове, ако добре помня 5 се сменят бити от него

базил булгароктон - василий българоубиеца побежцдава бъл;гарите в много емблематични и впечатляващи боеве, в дъжд, засади, с нощни преходи на планинска местност итн итн - василий и византийската армия в онова време е на моменти връх

......

БЕЗ СЪМНЕНИЕ БЪЛГАРИТЕ ИМАТ МАСА ЧУТОВНИ ПОБЕДИ НАД СВОИТЕ СЪСЕДИ, това не отрича обаче пораженията за които българите често не знаят

- българите категорично доминират над сърбите въпреки няколко сърбски силни периода през вбц

- българите доминират над румънците и както знаем самата румънскааристокрация векове наред се българее и е свързана с българското

- българите имат маса победи над византийците, а това е империя ниво през средновековието

- балканските войни българите са връх

- както са и връх псв но и в двата случая връх локален, не европейски
цитирай
5. germantiger - +
14.06.2018 19:33
Аз също съм за обединение, но ТО Е УТОПИЯ

първо обединение без катарзис е почти невъзможно

или тогава ще е мерзко обединение - комунистите не бяха наказани за своите прстъпления

българската църква не се покая и не се прочисти от агентура

НЯМА ДА ИМА ОБЕДИНЕНИЕ И ТО Е НЕВЪЗМОЖНО

ЗАЩОТО МНОГО СИЛИ ОТ ИЗТОК И ЗАПАД НЯМАТ ИНТЕРЕС ДА ИМА ОБЕДИНЕНИЕ В БГ

отделно както казах българите трябва да накажат виновните други българи

виновните българи поне да се покаят - покаяние от българи - абсурд!
цитирай
6. leonleonovpom2 - Поздрави, Огняне!
14.06.2018 21:02
Чудесно си го написал!
Да, трябва да се възвърнат старите Български нрави, които са смайвали пътешествениците!
Трудно ще стане, крадец и честен да имат обща мисия! Обикновено честният в такива случаи се отделя!
Да ,мръсотията трябва да се оттече?
Но тя е като тиня! Толкова се е сгъстила!
Но бог е Българин! / Това не се отнася до Германтигър! Да не го чете! На него ще обърна специално внимание!

Хубава вечер, приятелю!
цитирай
7. leonleonovpom2 - Здравей, Германтигър!
14.06.2018 21:22
Много дословно приемаш нещата!
Абсолютна е само абсолютната нула! Нищо друго!
Казваш ,че имало пленено наше знаме в Русия? Знаеш ли при какви обстоятелства е пленено? Или русофилът го е писал някъде? И ти си го приел за самата истина?
Може да е на митничарите на Дунава при преминаването на Руските войски на 09 09 1944 на границата Заедно с хляб ш сол, да са им дали и знаме! Ако от Кремъл са поискали, за достоверност, че са влезли!? Виж, това е правдоподобно!
Моля ти се, няма да отварям дума за купищата знамена пред Кремъл в края на войната...
Ако говорим за разменени победи между нас и ИРИ, която в продължение на 1000 години е най-мощната държава в Европа-поне на хартия, няма да е лъжа ,ако посоча съотношение 3 : 1! В наша полза!
А за победите на Посеркото, които споменаваш, не ти ли се струва, че има нещо нелогично?Защо го наричат така, как мислиш?
Защо след всяка победа се връща обратно? Какво не му достига? Няма прани гащи ли?
Ще ти кажа какво! Няма как летописците му да излъжат, че и крайната победа е негова!
Но така или иначе, истина или лъжапри съотношението победи ,май има и победител
Не ми е ясно защо ревнуваш така България, да не би да има успех някъде или някакъв!?
Досега предполагах, но днес съм объркан? За втори път в един ден изтъкваш Русия?Пред България ?! Е, че сме малка част от Велика България, това също може да е причина!
Уж аз съм руснак?
Да не би нещо да знаеш? Което аз не знам?
Не съм много в течение, възможно е?

Хубава вечер!
цитирай
8. barin - Здравей, Оги. Българите имат го...
15.06.2018 06:52
Здравей, Оги. Българите имат големи победи, дори над наглед по-силни противници. Справяли сме се с много държави наоколо, но сега положението е зле. Били сме под чужда власт, но сме се издигали отново.Според много ние, а не евреите сме богоизбрания народ.
Поздрави!
цитирай
9. emi1ts - Поздрави за споделените размисли, ...
15.06.2018 08:53
Поздрави за споделените размисли, разбирания, ценни послания.Споделям ги и подкрепям призивът ви за обединението на нас българите в името на общонационалният просперитет и благоденствие с влагането на цялата енергия на своя дух ,умения,знания,интелигентност,опит и т.н.За съжаление осъзнаването на важността на тази истина,че силата е в обединението е доста трудно както се разбира.Необходимо е търпение, време,целенасочено мислене, действие, родолюбие,което според мен е различно от патриотизъм.Да дам сравнение с една фамилия например - много хора с различна възраст, разбирания и характери но с една "кръв"- няма как да се отричаме от близките си за това,че са различни.Всеки помага с каквото може за да се върви напред. Поне аз мисля така.Дано все пак да минем малко по-напред в разбиранията си в това отношение.Все ще е от полза. Благодаря за ценният призив и послания.Хубави дни!
цитирай
10. batogo - !!!:))) Здравей, Трес1!
15.06.2018 09:50
Като изключа неудачното ти или недобронамерено сравнение, което си приложил спрямо мен, с останалото мога до голяма степен да се съглася. А що се отнася до Животът, той за всеки е Божи дар, за чието използване обаче всеки носи персонална отговорност, която няма как да прехвърли върху другите. :)
цитирай
11. batogo - !!!:))) Здравей, Тигре!
15.06.2018 10:03
Като цяло имаш право, но според мен, когато качествата и постиженията на дете, човек или народ се стимулират и развитието на съзнанието, волята и вярата им в добродетелите се подпомага, а недостатъците не се толерират, това благоприятства утвърждаването на позитивното начало и помага за преодоляването на инерцията на негативното начало.
цитирай
12. batogo - !!!:))) Здравей, Иване!
15.06.2018 10:11
Никой не се ражда честен или крадец. Добрите и лошите нрави се създават в семейството през първите 10 години, а след това младият индивид ги развива или отрича според личния си житейски опит, ценности и индивидуален избор през целия си живот.
В това съм се убедил аз от живота, приятелю!
цитирай
13. batogo - !!!:))) Здравей, Ванка!
15.06.2018 10:23
Аз вярвам в силата на духа и съзнанието. Вярвам, че ако успеем да се осъзнаем, да излезем от наркотичната зависимост на егото, парите и лошите нрави, ще можем да намерим най-добрия за Отечеството ни път към истина, светлина, свобода, справедливост и творческо благоденствие.
Чест и почитания, приятелю!
цитирай
14. batogo - !!!:))) Благодаря за проявеното разбиране към мнението ми, Emi1ts!
15.06.2018 10:39
Коментарът ти съдържа много истини. От колкото повече българи се осъзнаят те, толкова по добри шансове ще имаме да постигнем по-качествен живот в Отечеството си. А наричащите се патриоти у нас нямат нищо общо с родолюбието. Те са просто шайка алчни, продажни идиоти.
Хубав ден в светлина и радост!
цитирай
15. germantiger - 1
15.06.2018 10:45
Ще се опитам накратко

- за знамената в русия знам от предаване по българска тв, дали не беше божо димитров тоя който го каза

случая беше разказан подробно как съветските другари мисля тогава е ленинград по червено време след войната изкарват всякакви знамена пленени итн - изкарват и ако добре помня 2 български

българския посланик или консул едно от двете на нрб в ссср казва на другарите че така не е удобно и на еди-кой си ден от "изложението" ги прибират, но няколко дни стоят изложени

ЩЕ РЕЧЕ - НЯМА ХЛЯБ И СОЛ, ЗНАМЕНАТА СА ПЛЕНЕНИ АКО ДОБРЕ ПОМНЯ ПСВ В БОЙ И СЛУЧАЯ БЕ РАЗКАЗАН ДОСТА ПОДРОБНО ПО БГ ТВ

......

- съмнявам се, че победите са 3 : 1 в бг ползва, много е вероятно дори да са в полза на византия - казвам това на базата на какво

многото книги които имам за византия на не бг езици често показват маса византисйки победи обратно на това което ние имаме като представа тук

нашата представа е формирана главно в нрб време когато ние биехме вскеи и почти всичко и се надъхвахме от варшавски договор - от друга страна гърците са шампиони по лъжа и пропаганда - те съо създават превратна представа а учените които пишат за византия нормално имат да го кажем нещо като симпатия предполагам към нея

нито аз нито ти имаме потенциал да заключим какво е съотноението на победите реално в чия полза и с каква тежест - факт е обаче, че Българтия не съществува за определен период от време, а ири не е ликвкдирана никога от България - което е обяснимо и нормално с оглед пространствата на империята итн - но факта си е факт - бг е под византийска власт и месничество, византия под българска цялостно не пада никога

......

- за българските победи ти както и барин сте прави - те са впечатляващи срещу такъв противник като ири/византия, в това НЯМА СПОР И НЕ МОЖЕ ДА ИМА и не само срещу византия
цитирай
16. germantiger - 2
15.06.2018 10:53
какво аз има против ии защо съм "ревнив" итн

лично аз от дете до днес съм ви ЗАСЛУЖЕНО НАБРАЛ

свидетел съм бил на куп български лъжи в историята

това което аз лично ненавиждам най-много в живота е НЕКАДЪРНОСТТА

НЕ ПРОФЕСИОНАЛИЗМА, НЕМОЖЕНЕТО, НЕПРАВЕНЕТО

казано по "детски" на шега ако имах вълшебна пръчка илиБог ме пита какво да ликвкдирам за миг от лицето на земята

няма да са трските бебета в "германия", няма да са мигрантите там

първо бих изтребил НЕВЕЖЕСТВОТО ЧОВЕШКО

НО ТО Е НЕИЗТРЕБИМО - факт

.......

та за това съм краен и винаги "кълва" неточности и микс от лъжа и истина

не казвам лъжа нарочна и целанасочена - пояникога е заблуда

всички сме податливи на заблуди, аз например СЪЩО 100% мога да се поддам

от дете до днес аз съм свидетел акк често посягате към великото и най-високото

и това ме "освирепява" - аз възприемам това имагинерно като да се омърси високия пример, образеца, "любовта" ми, еталона доколкото той е възможен човешки

......

понякога съм казвал - ако в блога имаше някой тъп германец който би написал, че прусаците са били нещо повече от наполеон и са били бити от него поради нещо си някак си що ли - аз бих го сравнил със земята защото наполеон е бил колос пред тогавашните пруски идиоти/ не следващите шарнхорст, гнайзенау които правтя реформи итн

ако тук имаше германец и той ми беше казал след постингите ми за арминиус че легионите са боклук, а големия германец бил непобедим и ги бил и е овър дъ топ - аз бих насолил този германски малоумник и веднага бих му доказал брутално и подиогравателно колко ЛЕГИОНА Е НАД ВСЯКАКЪВ ГЕРМНА В ОНИЯ ВРЕМЕНА - РИСМКИЯ ЛЕГИОН И ВОЙН ВЕКОВЕ НАРЕД Е БИЛ ИНСТИТУЦИЯ ТИТАН

.......

така и на "вас" като прочета някои неточности, смес от истина и мит или откровена лъжа - казвам
цитирай
17. germantiger - ...
15.06.2018 10:57
11. batogo - !!!:))) Здравей, Тигре!
10:03
Като цяло имаш право, но според мен, когато качествата и постиженията на дете, човек или народ се стимулират и развитието на съзнанието, волята и вярата им в добродетелите се подпомага, а недостатъците не се толерират, това благоприятства утвърждаването на позитивното начало и помага за преодоляването на инерцията на негативното начало.

......

В ТОВА СИ АБСОЛЮТНО, ФУНДАМЕНТАЛНО БЕТОН - ПРАВ!
цитирай
18. germantiger - финално
15.06.2018 11:00
може да търпя критика вероятно в тези направления

- ЛЕКСИКАТА МИ, стила ми, маниера ми на писане, но той е мой и аз нямам намерение да го променям

- бруталната ми честа насоченост срещу определени български "неща", която лесно се проследява
цитирай
19. lastinline - ..
15.06.2018 11:39
Подкрепа от мен!
Приятен ден!
цитирай
20. batogo - !!!:))) Благодаря, Тигре!
15.06.2018 13:33
Знам, че си човек на духа, честта, красотата, истината и реалните човешки добродетели, понеже винаги във всичко се стремиш да ги отстояваш.
Чест и почитания за което!
цитирай
21. batogo - !!!:)))
15.06.2018 13:36
Благодаря, lastinline! Бъди жив и здрав!
цитирай
22. leonleonovpom2 - Здравей, Германтигър!
15.06.2018 15:01
Мисля, че може да постигнем консенсус- исторически
Западът е направил сериозна грешка с превземането на Константинопол, съгласен ли си?
Бих добавил и каталунските рицари, малко по-късно
Повезедението на двете Български държави е достойно
Победите на Копроним са съмнителни, предвид приписваните му победи
Така нареченото византийско робство е измислица!
Тема България съществува, с Български управители и църква, понижена в ранг, но Българска!
Всъщност, това е ранен вариант на дуалистична империя Това е целял Василий, дуалистична империя, оглавявана от него! Нещо като Австро-Унгария!
Никакво робство няма, затова така лесно става отделянето на България от империята при Асеневци
Защото тя си има държавните структури!
Това е недоглеждане-робството
Малък анализ и ще се види, че реално държавата си фунционира ,но под върховенството но ромейския император!
При Отоманстата имперя, която е автокрация, това е невъзможно,защото България няма държавни структури Там може да се говори за иго!

Хубав ден!

Все пак, какво Българско знаме има пленено в Русия?
цитирай
23. nacionallist - Естествено е, че няма пленено бъ...
15.06.2018 17:36
Естествено е, че няма пленено българско знаме в Русия, това са просто поредните заблуди на някой селяндури имащи се за "арийци" или "велики германци", докато всъщност погледнато отстрани са чисти дебили. Естествено е да си припомним как ние българите почти изклахме цялата кръстоносна сган на Балдуина : http://www.st40martyrs/index.php?option=com_content&task=view&id=121&Itemid=79

А, добре е да си припомним и за заслугите по ликвидирането на англичаните, французите, италианците при Дойран (1917г.) или как пак спечелихме битка в полза на Германия, а те както винаги ни провалиха войната за национално обединение. Всъщност съвременните патриоти помним и знаем как сме били Запада, а по - горните илитерати, разните му там батоговци - матоговци и котета - писета с пеки путета още ще има да сипят бездуховната си мъдрост, след като не са успели да издрапат до по - висш пост в партията, то поне им остава утехата да мият чинии някъде на Запад. :)

В този ред на мисли, човек или има национална чест и памет или слугува на запада. Вие решавате!
цитирай
24. germantiger - ...
16.06.2018 10:46
здравей националист - ТИ СИ РАДОСТИНА С ДРУГ ПРОФИЛ КАКТО УСТАНОВИХМЕ НА ЛС :)

ПРЕДАВАНЕТО БЕШЕ ПО БЪЛГАРСКА ТВ И ТО ОФИЦИАЛНО, не кабеларско

споменах, че вероятно това знаме е от ПСВ

не мога да гадая и да дам точно инфо, зщаото тогава не запомних

предполагам ако се поинтересувате и питате историци ще ви кажат

...

другия вариант е

БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ ЛЪЖЕ

ЛЪЖЕ ИСТОРИК, КОНСУЛ, СЛУЧИЛОТО СЕ В СССР Е СЪНОВИДЕНИЕ С ИЗВЪНЗЕМНИ

нали, със сигурност е това псоелдното
цитирай
25. germantiger - +
16.06.2018 10:48
радостина, винаги ме кефи как афишираш своето невежество и ми даваш да стъпя върху него като трамплин ;)

- представи си как българите са изклали няколко десетки от балдуиновата сган

- а сега как турците са клали бг "сган" векове наред

така как ти се струва това за "СГАНТА" на място или не на място
цитирай
26. germantiger - благодаря ти, НО...
16.06.2018 13:03
batogo написа:
Знам, че си човек на духа, честта, красотата, истината и реалните човешки добродетели, понеже винаги във всичко се стремиш да ги отстояваш.
Чест и почитания за което!


Буквално ще се изчервя

НЕ ЗАСЛУЖАВАМ такава оценка и в мнюомента не скромнича

наистина НЕ заслужавам

ние днешните хорица сме много малки човеци, ние сме почти нищо на фоина на великото и гениалното преди нас
цитирай
27. batogo - !!!:))) Към представящият се за националист в коментар 23...
18.06.2018 07:21
Какъв български националист може да бъде и за каква националност може да претендира промит мозък, който мрази България, вее съветски, а после руски знамена вместо българския национален флаг и лиже задниците на кремълските велможи денонощно, продавайки страната си за руска губерния?!?! :))) Ти ми кажи, сбъркан националисте?!?!
Не приемам коментари по национални теми от русофили и путинофили, които никога не са знаели какви са, но винаги са обичали сляпо единствено Русия.
цитирай
28. batogo - !!!:))) Уважавам скромността ти, Тигре,
18.06.2018 07:31
но от публикациите в блога ти се вижда, че държиш на тези качества, а само човек, който има в себе си такива качества и ги цени, може да ги оцени и да ги отстоява в другите, в сътвореното от тях и в живота въобще.
цитирай
29. bven - Подкрепям решението ти и желая успех на всички,готови за промяна -
18.06.2018 15:02
но сами!
Поздрави!
цитирай
30. batogo - !!!:))) Благодаря, Бвен!
18.06.2018 18:00
Свободен е само този, който съзнателно сам си върши работата и носи отговорността си за нея!
Поздрави и от мен!
цитирай
31. bojo12345 - Според мен промяната започва от вътре, от всеки от нас.
20.06.2018 20:36
Ако не променим своето отношение към себе си, да се обичаме и да се уважаваме, да уважаваме другия до нас и всички около нас - промяна няма да има! Исус е казал, че син от баща ще се разделят - това е, което следва да стане, за да има промяна.
Пълна промяна, според мен.
Поздрави!
цитирай
32. batogo - !!!:))) Съгласен съм напълно с теб, Божо12345!
21.06.2018 07:32
Всички процеси на развитието, усъвършенстването, съзиданието, разрушението и деградацията текат отвътре навън, както текат водите на извора. Всеки човек е извор. Каквото извади от себе си и даде на живота, това ще получи от него. Ако не обичаме, не ценим и не уважаваме себе си, няма как да обичаме, ценим и уважаваме другите...
Поздрави и от мен!
цитирай
33. emi1ts - Това е ....
21.06.2018 09:56
batogo написа:
Всички процеси на развитието, усъвършенстването, съзиданието, разрушението и деградацията текат отвътре навън, както текат водите на извора. Всеки човек е извор. Каквото извади от себе си и даде на живота, това ще получи от него. Ако не обичаме, не ценим и не уважаваме себе си, няма как да обичаме, ценим и уважаваме другите...
Поздрави и от мен!

истината и според мен.Има и много други събития,хора оказващи влияние в живота ни но най-същественото и според мен е какво правим ние и какъв е нашият избор.Благодаря!С пожелание за светли и вдъхновени дни Огнян!
цитирай
34. batogo - !!!:))) Благодаря ти, Еми1! Зарадва ме начинът ти на мислене!
21.06.2018 10:56
Колкото повече хора осъзнават това, толкова по-скоро ще излезем от колапса, в който живеем.
Светлина и благодат и за теб!
цитирай
35. bven - Бих добавила само, че трябва постоянно да се стараем да поддържаме добро енергийно
23.06.2018 12:32
ниво в себе си, понеже много същности /проявени и непроявени/ се стараят да ни лишат от нашата енергия. А когато сме хармонизирани и балансирани - можем да мислим и работим за себе си, за другите и за всички нас!
Поздрави!
цитирай
36. batogo - !!!:))) Благодаря, Бвен!
25.06.2018 06:48
С това съм напълно съгласен!
Поздрави и от мен!
цитирай
37. kolevdobri - Много хубав текст.
27.06.2018 09:07
Аз също съм решил за себе си. Станахме двама. Станахме трима. Станахме четирима. Ако нямаме надежда, че разкапващата се българска държава може да се възроди от разрухата в която е, егати и живота живеем. Успех! Плюс от мен. За съжаление, не ми приема гласа. Така е и в политиката. Гласуваш, а файда няма.
цитирай
38. batogo - !!!:))) Благодаря, приятелю!
27.06.2018 16:10
Важното е, че ставаме все повече и правим с вяра каквото можем за възраждането на българския дух и ясно съзнание.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1773909
Постинги: 652
Коментари: 4524
Гласове: 41523
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031