Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2018 11:59 - Докога нашето КРИВОСЪДИЕ ще се подиграва с нас, почтените българи и ще защитава престъпниците?!?!
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 1028 Коментари: 2 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          Няма как да не съм възмутен от тази очевадна НЕСПРАВЕДЛИВОСТ, демонстрирана от пловдивската прокуратура спрямо един почтен български гражданин, лекар, арестуван и обвинен в предумишлено убийство затова, че е защитил дома и семейството си от въоръжени крадци, нахлули посред нощ в жилището му.
          Убеден съм, че всеки нормален, запазил самообладание човек, естествено би реагирал на подобно нападение по този или подобен начин, за да защити близките и дома си от нападателите.
          Считам за абсурдно тежкото и неадекватно за случая обвинение в предумишлено убийство, което представлява неправомерно отнемане на конституционните права на български гражданин да защити живота и здравето на семейството си и на себе си.
          Неадекватната реакция на прокуратурата, неадекватната интерпретация на основния закон за правата на българските граждани при законна самоотбрана и неадекватното толериране на престъпния контингент, чиито дела често остават без  правни последствия, издават огромната корупция в съдебната система.
          Създава се впечатлението, че самата правораздавателна система си отглежда престъпниците като дойни крави. Докато проточва с години делата им, ползвайки всевъзможни вратички, оставени умишлено в законите, системата ги дои докато може, а ако са достатъчно платежоспособни ги оставя без последствия, след като добре ги е издоила.
          Така, облагодетелствайки се от престъпниците, съдебната система създава у тях  чувството за безнаказаност, което пък поощрява престъпността и стимулира разрастването й за сметка на спокойствието на почтените граждани.
           За да спрем веднъж завинаги тази порочна съдебна практика на висящи дела и престъпници на свобода ние, българските граждани, трябва на всяка съдебна несправедливост да реагираме остро, да изискваме промяна на всички неадекватни и неефективни закони и да заставаме в защита на пострадалите от престъпления.
          Трябва да изискаме от съдебната система справедливост за всички, а за очевадно  несправедливи обвинения при законна самозащита от престъпни посегателста, какъвто е случаят с доктор Димитров от Пловдив, да настояваме за възстановяване на справедливостта.

          Затова нека всички ние, българските граждани от цялата страна, изразим своята солидарност с несправедливо обвинения пловдивски лекар, предотвратил вероятно с действията си много тежки последствия за семейството и децата си!
         



Гласувай:
18


Вълнообразно


1. kolevdobri - От мен плюс...
11.03.2018 16:10
Но нека все пак да видим и да чуем подробностите. Важно е къде го е застрелял - у дома или пред гаража. Важно е дали оръжието е законно притежавано или не. Какво е пречило на доктора да получи законно оръжие? Искам да знам всички обстоятелства по случая, преди да си кажа мнението. Всъщност и аз постъпих малко емоционално, публикувайки статия по този случай в блога си, като обвиних доктора, че не е гръмнал и втория крадец, но след това се разбра, че не е имало втори крадец.
цитирай
2. batogo - !!!:))) Прав си, приятелю!
14.03.2018 18:10
Но независимо от случая законът трябва да се промени и да престане да отваря портали за измъкване на престъпниците, защото това ги поощрява и се размножават като хлебарки.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1777355
Постинги: 652
Коментари: 4524
Гласове: 41526
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031