Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2017 10:04 - За жалост истината е точно такава...
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 2977 Коментари: 16 Гласове:
25

Последна промяна: 14.11.2017 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
        "В България живеят две нации – едните се подчиняват подсъзнателно на всичко руско и съветско, а останалите се опитваме да бъдем българи."
        Истинското лице на русолюбците нека българите осъзнаят и запомнят добре, защото това е лицето на терористите, които искат да управляват Отечеството ни под ръководството на Кремъл както след преврата на 9.9.1944 г. и да отстрелват неудобните им и несъгласните с тях!
        Според мен наистина е много жалко, ако сме народ, готов да се избива помежду си заради чужди паметници, чужда изгода и чужди интереси.
        Ако тези, които заплашват със смърт и предлагат парични възнаграждения за отстрелване и рязане на глави на свои сънародници заради интересите на чужда държава, имат наглостта да се представят за "патриотите на България", и ако този вид" патриотизъм" се толерира от заслепените и от институциите в държавата, като бъде оставен без адекватни законови последствия, това значи, че сме типична руска колония, управлявана от марионетки!
        Нека Бог да пази България от подобни изроди, чиято единствена опорна точка останаха паметниците на съветската армия, защото вече и дебилите ги разбраха що за стока са!
        Достатъчно е да ги погледнеш, застанали пред паметника на любимия им "Альоша", да чуеш мръсните им замисли и закани, за да се отвратиш от техния цинизъм.
       Тези не заслужават дори капка внимание, а само презрение, защото подобно паметниците, пред които се кланят, са също едни паметници на продадената съвест, безграничната глупост и бездарната наглост. Осъзнайте се, братя Българи, преди да е станало късно!
                                                                                                                  Огнян  Узунов!



Гласувай:
25


Вълнообразно


1. ikra - Здравей, приятелю!
14.11.2017 10:36
Много си прав, спор няма по констатацията ти. Русофили, русофоби... хора с различни интереси - най-вече икономически. Попадаме все на интересчии, които ни продават ту на Русия, ту на Америка - естествено без да забравят да напълнят добре своята кошничка. Криещи се зад паравана на държавността, отечеството и родолюбието, както и патриотизма.
Фактите са безспорно доказателство за думите ти - независимо от медийните и институционални облъчвания, на които сме подложени (най-вече всяване на страх), за да бъдем пречупени да повярваме в твърденията им.
Обществото може да живее в мир и разбирателство, както го е правило и както го прави - няма какво да делим. Но има шепа хора с лични амбиции и интереси, които насаждат омраза и вражда сред хората - защо ли? РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!
Лошото е, че се крият зад лозунга "ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА"... И много хора се подвеждат - но какво да се прави, когато се водим по чужд акъл...
Приятен ден на теб и твоите читатели! :)
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Огняне!
14.11.2017 10:46
Разбира се, че трябва да бъдем единствено и само...Българофили! И да не мразим без причина другите!
Били сме Велика сила, за сведение на някои И по лошо стечение на обстоятелствата, подранил феодализъм, сме затрили държавата си! После сме станали подвластни и зависими от други Държавата ни е възстановена, но всички имат едно на ум да не е Велика България! Не само Русия! Вкарали са ни във войни ,заради един от най-несправедливите договори в световната история! И частично това е причина и за ПСВ Защото с една неутрална България, фактор в Европа, всички биха се замислили дали да почват изобщо война!
За съжаление, не само Русия е причина за това
Поради тази причина, не бива да бъдем ничии фили, не само на Русия Це рече роби!
Фили само на себе си Това е най-благородното, обичайки себе си, обичаш и страната си А тези, останали в нея, въпреки всичко, са такива!

Затова царят основателно казва, че само той е Българофил Че е такъв е безспорно Не е вкарал България в касапницата на ВСВ!

Хубав ден, приятелю!

ПП Фили не, но приятели с всички добронамерени-да!
С добронамерени, не лицемери!
цитирай
3. kvg55 - batogo,
14.11.2017 11:03
Постановката за две нации е несъстоятелна. Българите имат по-голямо основание да харесват Русия, отколкото САЩ. Us-американофилите не могат да обяснят защо мразят Русия.
цитирай
4. batogo - !!!:))) Благодаря за точния коментар, приятелю Икар!
14.11.2017 11:32
Който не знае къде отива или оставя слепци и мошеници да го водят, винаги стига там, където най-малко иска да бъде.
Светъл ден, приятелю!
цитирай
5. batogo - !!!:))) Здравей, Иване!
14.11.2017 11:44
Цар Борис III e доказал с дела, че е Българофил, което му прави чест. Едно от тях е, че не е вкарал България в касапницата на ВСВ. Но тези, които му взеха властта, вкараха Отечеството ни в още по-жестока мирна касапница, а сега се вижда, че пак имат същите намерения...
Хубав ден, приятелю!
цитирай
6. batogo - !!!:))) Kvg55..,
14.11.2017 11:58
ако не си разбрал все още, несъгласието с "филиите" не значи фобия. Ако ви мразехме, както вие мразите нас, свободомислещите, щяхме да постъпваме като вас. Но омразата си е ваш патент, продукт на врагоманията ви. Дразнещото при вас, "путинофилите" е това, че поставяте съзнателно или не руските имперски интереси над Българския национален интерес с тайната надеждица, че ще се повтори деветосептемврийския преврат и Русия пак ще ви постави на власт, а опонентите ви ще бъдат отстреляни.
цитирай
7. leonleonovpom2 - Да, Икра точно е описал нещата!
14.11.2017 13:52
Няма вечни приятели, има вечни интереси
нНякои обвиняват царя ,че не се противопоставил на германците
Франция и Англия не са могли заедно, ние, дори с много по- качествени войници, как си я представят тази работа!
450 хиляди срещу минимум 650 хиляди Оборудвани много по- добре от нас!
Окупационен корпус? Да благодарят ,че сме били ние!
Впрочем баща ми е бил в този корпус, описал съм постинг приятелските отношения с местното население
Веднъж червените андарти са избили една рота наши войници, седнали да обядват на поляна, без оръжие Веднага районът е отцепен и всички съмнителни в него са разстреляни-в Беломорска Тракия Каквото повикало, такова се обадило
После, тези червени андарти, през 50-те години са приети в България, разбити с участието на Тито Препратени спасилите се в Полша, а оттам- на нас Уж по тяхно желание!

Хубав ден, приятелю!

ПП Как да бъде гръкофил човек?
Изобщо всякакво филство е вредно То означава робско подчинение Признателност, благодарност, като при всеки възпитан човек-ДА!
цитирай
8. troina - айдааа, всички лаладжии,обединени накуп/ рядка илюмЕнация,приятелЮ бай ого..
14.11.2017 13:58
Тези не заслужават дори капка внимание, а само презрение, защото подобно паметниците, пред които се кланят, са също едни паметници на продадената съвест, безграничната глупост и бездарната наглост. Осъзнайте се, братя Българи, преди да е станало късно!

и аз мисля, че си безмерно нагъл,
срам ме е да го изрека..дори..
та така, аман от коУчове в безплатна среда..
Юлия,завинаги
цитирай
9. batogo - !!!:))) Така е, Иване!
14.11.2017 16:10
У нас е стара традиция да обвиняваме всеки и всичко, но не и да погледнем себе си, и да си свършим своята работа, вместо все да разчитаме на някой друг за това.

А след теб, под № 8, е коментирала мненията ни една недостижима лаладжийка с troina от пресищане гуша, която твърди, че можела да мисли, макар това хич да не й личи... Нарича себе си Юлия завинаги, изживявайки се вероятно като "Батман завинаги" в женски или комбиниран, травеститен образ?!?!

Хубава вечер, приятелю!
цитирай
10. inel379 - Много хубав постинг!
14.11.2017 18:47
Преклонението през чуждото,
в ущърб на своето,
е безполезно и вредно.
Във всяка оценка трябва да има мяра.
Умение да се вижда общото и частното.
Историята е добър учител.
Особено когато е обективно написана,
тя трябва да ни освобождава от заблудите.
Тогава има дълбок смисъл.
За да се стремим към светлината,
необременени от фалшиви илюзии.
Сърдечен поздрав за теб!

цитирай
11. getmans1 - Като гледам БатОго работата става ...
14.11.2017 21:53
Като гледам БатОго работата става сложна, ей на, че те не разумяват за какво става въпрос.
цитирай
12. batogo - !!!:))) Сърдечно ти благодаря, Inel379!
15.11.2017 06:46
Коментарите ти винаги са много точни, мъдри и силни!
Светли, творчески дни!
цитирай
13. ladylady - добро утро, да допълна, ако може..
15.11.2017 09:57
лъжливи,потайни, меркантилни..пророци, не са ни нужни
а,клакьорите са най-смешни и жалки заблудени офчици
лаладжии,това е грозната истина, вундерице
аз съм ,знаеш коя Юлия Първата и последната ,за Истината!!

цитирай
14. leonleonovpom2 - Здравей, Огняне!
15.11.2017 10:44
Юлия върти опашката!
Вечно незадоволената
Капак на всяка тенджера!
Пишеше похвални коментари при мен и в същото време се възхищаваше на скудоумието на татарпазарджишкия милиционер по мой адрес
За такива народът точно е казал, който стои на два стола, да не употребя нещо нецензурно, но подходящо в случая, пада от тях!

Хубав ден, приятелю!
цитирай
15. nkf - Оги, нациите не са две. От едната ...
18.11.2017 15:22
Оги, нациите не са две. От едната страна са шайката безродници, без значение как мимикрират, дали като русофили, комунисти, "почитатели на "великата руска култура", "неутрални", уж много вярващи "православни". Все едно - иде реч за твари с идеално почистено българско смаосъзнание. ТЕ НЕ са българи, ако и да говорят български, ако и да имат гражданство, ако и дори да се завяват като патриоти /шизофренно/. От друга страна сме ние българите. Ето, виж, дори под статията ти русоробите са дошли да засвидетелстват своята руска идентичност, къде витиевато и скрито, завоалирано под няколко маски, като иван симеонов - абсолютен русороб и майцепродавец; или като квг - който разбира България само като част от русия, щото, видите ли на нея трябвало да бъдем благодарни, а да мразим непременно САЩ, щото...така, русята мрази САЩ, и ние така трябвало, според квг-то. За съжаление, Оги, така е, тези 20 % /не са изобщо повече/ русофили, комунисти, "неутрални", "любители на рускини", "водка", "широки души" и т.н. българоезични руснаци, са главната причина за много, да не кажа всички, проблеми в държавата ни. Но, пак казвам, те не са нация - те са част от руската нация; те не са ни сънародници и не могат да бъдат, защото те са се самоотлъчили от нас. Някои от тях мечтаят да режат глави, искат война. Ами, защо не я палната най-после тази война, че да се разправим окончателно с тях. Не знам какво си въобразяват тези тлъсти пенсионирани фатмаци, дето едва дишат и момченцата с бръснати крачета, дето никога не са държали истинско оръжие, но обличащи се в гладени от майките им камуфлажи и разхождащи се в горите. Явно смятат,ч е могат да обявят война на България и да я дадат на тепсия на русия? Хайде, нека опитат, но тоя път няма да има рязане на глави, тоя път ще има набучване на колове и разчекване, както е според старите български закони за предателството. Да изпитат какво е традицията.
цитирай
16. batogo - !!!:))) Много силен и точен коментар, приятелю!
04.12.2017 17:17
Тези безродни нещастници се самозабравиха съвсем! Въобразиха си, че могат да се гаврят с Българите и ще си получат точно това, което търсят, защото има един неписан Вселенски Закон за причините и последствията, който осъществява Вселенската справедливост и никой не може да го избегне.
Чест и почитания за честната ти и достойна гражданска позиция, Мартине!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1779135
Постинги: 652
Коментари: 4524
Гласове: 41533
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031