Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2017 14:44 - Докога криворазбраната хуманност и социалност ще позволяват на най-незаслужаващите да живеят на гърба на народа ни?!?!?!
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 2052 Коментари: 8 Гласове:
22

Последна промяна: 03.08.2017 12:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          Някой може ли смислено да ми обясни къде е хуманността и социалността в това, работещите у нас да издържат с данъците си безразборното размножаване на най-непродуктивната, крадлива, злонамерена,  престъпна и нагла, нежелаеща да се интегрира в принципите на общественото развитие ромска прослойка?!?!?!
          Що за глупост и наглост от страна на законодателите е това, да се стимулира раждаемостта на тези, които най-безцеремонно отказват да си плащат сметките за ток и вода, ограбват и малтретират бащите, майките и децата ни, ограбват труда на производители и стопани, пребъркват чантите и джобовете ни и разпространяват дрога в училищата?!?!?!
          Що за власт е тая, която повече от четвърт век, независимо от партийната принадлежност, търпи тези безобразия и ги насърчава с абсолютното си бездействие, вместо да използва и прилага цялата сила на закона спрямо тази постоянно множаща се престъпна шайка, за да предпази създаващите блага свои граждани и цялото общество от нейните посегателства и тормоз?!?!?! 
          На тези ли разчитате, господа политици?!?!?! Искате да станат мнозинство, за да ви държат на власт, като ги изнудвате и купувате гласовете им?!?!?! Затова ли им ходите по чорапи и им прощавате всичките безобразия?!?!?!
          Много ми е интересно докога смятате, че ние, суверенът на тази държава, на когото всички вие трябва да служите, ще търпим това ваше идиотско безхаберие спрямо нашия живот?!?!?!
          Осъзнайте се, докато не е станало късно!!!! Защото ако ние решим да не плащаме данъците и сметките си, както покровителстваните от вас цигански малцинства, с вас и с властта ви е свършено!!!!
Това ясно ли ви е, господа другари?!?!?!
         
          P.S.   Това изявление направих в подкрепа на по-долу казаното ясно и точно от Цвета Кирилова.


                                                                                                              Огнян Узунов




Категорично отказвам от данъците си да издържам размножаването на непълнолетни и малолетни малцинства   image
Цвета Кирилова

Нали разбрахте как 16 годишна циганка, станала три пъти майка от самота, взима над 1500 лева от помощи всеки месец? Много самотни майки сред малолетните правят луди пари на гърба на българския данъкоплатец.

Категорично отказвам от данъците си да издържам размножаването на непълнолетни и малолетни малцинства. Категорично възразявам срещу безразличието на властите към това жестоко престъпление – деца да раждат деца.

Мнозинството не може да издържа повече непоносимата тежест да влачи на плещите си здрави и прави хора, които от една страна отказват да работят, отказват да се обучават, както ги задължава Конституцията на РБ, абдикират от отговорността като гражданин на държавата ни да се интегрират в общността, да говорят български език, и да допринасят добавена стойност към прогреса и развитието на страната ни.

Софийското равно поле напролет ги очаква. Задължителна почасова трудова заетост и основно обучение минимум 3 пъти в седмицата. Драстично орязване на социалните помощи. Хайде стига с този Аll Inclusive 25 години. Няма ги бачкаторите, избягаха зад граница. Докато бяха тук, това източване на социалната система почти не се усещаше.

Сега е останала една шепа хора, които издържат двойно повече от онези, които са научили схемата как да източваш държавата.

ОТКАЗВАМ ДА ИЗДЪРЖАМ ПОВЕЧЕ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ И, АКО НЕ БЪДАТ ПРЕДПРИЕТИ АДЕКВАТНИ МЕРКИ, НАЙ-ОТГОВОРНО ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ СПИРАМ ДА ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ СИ НА ДЪРЖАВАТА, КОИТО ОЩЕ ДОКАТО СЪМ ГИ ВНЕСЛА, НЕПЪЛНОЛЕТНАТА ГИ Е ИЗНЕСЛА!

Да ми щрака с пръсти някой за моя сметка, а аз да работя като вол, това няма да стане. Да е ясно!

Цвета Кирилова



Гласувай:
22


Вълнообразно


1. kvg55 - Еврогейски ценности, сър!
14.07.2017 15:02
Еврогейски ценности, сър!
цитирай
2. batogo - !!!:)))
14.07.2017 15:09
Кой за каквото си мисли...
цитирай
3. kvg55 - Мисля си за толерантност към мал...
14.07.2017 15:14
Мисля си за толерантност към малцинствата, интеграция на циганите, пардон на ромите, грижа за човека и прочие по еврогейски.
цитирай
4. batogo - !!!:)))
14.07.2017 15:28
Е,да... Не знам от кога толерантността се възприема като гейско поведение, но явно на латентните гейовете всичко им изглежда гейско и им се иска да е гейско...
цитирай
5. nbrakalova - Не са европейските ценности,
15.07.2017 15:15
kvg55 написа:
Еврогейски ценности, сър!


а от десетилетия безпомощността и интересите на българските управници. ТОГАВА ЗА ВЪПРОСНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ ВЪОБЩЕ НЕ СТАВАШЕ ДУМА.
цитирай
6. batogo - !!!:)))
16.07.2017 07:19
Много точна реплика към kvg55 и неговите опити да оправдае ненавистта си и сбърканите си разбирания спрямо Европа и нейните духовни ценности, Бракалова!
цитирай
7. nkf - Приятелю, всичко казано в поста е ...
27.07.2017 16:54
Приятелю, всичко казано в поста е тъкмо така, НО! Следва да се каже, че циганският проблем не е от последните двадесет години, а има по-дълга история. Циганите бяха стимулирани, обгрижвани и насърчавани в циганията си от началото на комунистическо-съветската окупация на България. Циганският клан яшари/живкови, особено много се погрижи за циганите и доколкото днешната политическа каста е генерично свързана с "Б"КП и конкретно с клана ящари, то няма как да не заключим, че именно става дума за една системна, антибългарска политика. Освен това, комунист и циганин е синоним, защото става дума за идентичен "мироглед" и битийност.
цитирай
8. tres1 - Та за циганите де
23.08.2017 12:28
http://www.budnaera/201703f/17030362.html
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1773648
Постинги: 652
Коментари: 4522
Гласове: 41523
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031