Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2016 09:19 - Вижте си продажните русо-путински мутри и се порадвайте на тъпотията си:))) Аз вече ви се радвам...
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 3553 Коментари: 24 Гласове:
13

Последна промяна: 19.11.2016 16:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
36. batogo - !!!:))) Този псевдо-журналист Иво Македонски така тълкува казаното от Тръмп, както дявола чете евангелието.
09:03
С промития си продажен, путинофилски мозък, този дебил прави нескопосан опит за масови внушения, които нямат нищо общо с казаното от съветника на Тръмп. Който има поне малко интелигентност и почтеност в себе си, веднага ще види разликата между смисъла на казаното в интервюто на Пискова от съветника на Тръмп и гнусния опит за подмяна на истината от този съветски лакей - Македонски, изпаднал в путинофилска еуфория.

            А ето коя отвратителна манипулация предизвика този мой коментар:
18.11 09:23 - ХИБРИДНИЯ САЙТ СКАНДАЛНО.НЕТ ПУСНА ГНУСНА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА ИНТЕРВЮТО НА АНГЕЛИНА ПИСКОВА С ДЖОНАТАН ГАЛАВИС Автор: kolevn38 Категория: Политика   image
Прочетен: 236 Коментари: 36 Гласове: 5
Последна промяна: 18.11 09:24 image image
  Джонатан Галавис: При администрацията на Тръмп ще има преразглеждане на баланса по въпросите на световната сигурност публикувано на 09.11.16 в 16:16 image Джонатан Галавис

 

 
  • play
  •  
  •  
  • mute
  •  
  • max volume
    00:00 / 05:45
  • Интервю на Ангелина Пискова с Джонатан Галавис
Проучванията бяха погрешни, защото те не отразяваха гледните точки на повечето американци за промяна в лидерството на страната и по-скоро на начина, по който то работи по отношение на икономическата, вътрешната и външната политика. Агенциите не си свършиха добре работата - те не разбраха, че част от американското население изпитва сериозна загриженост за бъдещето на страната, ако не започне процес на промени към по-добро.

 

Това каза за предаването „Нещо повече“ по „Хоризонт“.Джонатан Галавис, стратегически съветник в кампанията на Доналд Тръмп по повод разминаването между резултатите и предварителните проучвания за изборите в САЩ. Той обясни и разочарованието на американците от администрацията на Обама:

Тук има две страни на въпроса. От една страна, много американци бяха разочаровани от това, че нямаше реален прогрес в законодателството и обществената политика. И макар повечето американци да имаха положително отношение към президента Обама, истината е, че те искаха драматични промени. И сега е време Америка да погледне себе си и да се погрижи за себе си. Администрацията на Обама не оправда очакванията на американската работническа класа. А тя търсеше решения, а не просто приказки. С избора на Доналд Тръмп тя показва, че търси някой, който да действа, а не просто да приказва.

Твърденията, че Тръмп е подкрепян от Владимир Путин, стратгическият съветник коментира:

 

Новоизбраният президент Тръмп много пъти е споделял идеята, че е важно Америка да има добри отношения с всички световни сили и суперсили - с Китай, Русия. А това е много важно за стратегическите интереси на Съединените щати. Има възможности да се работи позитивно с Русия и като партньори, които помагат на света, можем да постигнем това. Според мен, това е положително послание и положителна идея, а медиите просто изопачиха думите на Тръмп. Той просто каза, че Америка първо трябва да се погрижи за своите интереси и после за интересите на партньорите си.

Съединените щати имат много ясен ангажимент към сигурността на Европа и съюзниците си. По-добрите отношения с Русия не означава да бъдат изоставени съюзниците ни или стратегическите партньорства, особено с Източна Европа. Съединените щати ще продължат да поддържат съюзниците си в Европа, особено в източната ѝ част. Истината е обаче, че едното не може да бъде за сметка на другото.

 

По отношение на изказването на Тръмп, че другите страни също трябва да плащат повече за сигурността си, той обясни:

По отношение на стратегическите съюзи и отношения, които съществуват между Европейския съюз и Съединените щати, както и много въпроси по сигурността в рамките на НАТО, президентът Тръмп просто каза, че Америка трябва много да внимава, тъй като средствата, които плащаме за военни програми, предизвикват опасения заради реалността. Американската икономика не е толкова силна, колкото трябва или може да бъде. Просто Америка няма пари за силно военно присъствие и това ще се окаже проблем. Тръмп никога не казвал, че трябва да се оттегля подкрепа или пък напълно да се отказва от отношения. Просто твърдеше, че трябва да сме балансирани в икономическия дял и разходите. Разбира се, някои страни в Европа са по-богати и със сигурност трябва да плащат повече  за сигурността. Просто Съединените щати вече не могат да си позволят да плащат за цялата сигурност. Страната има дълг от 20 трилиона долара, хората си стоят вкъщи - има наистина голяма безработица. В собствената си страна имаме доста икономически проблеми и затова е трудно да плащаме и за сигурността на други страни.

Мисля, че при администрацията на Тръмп ще има преразглеждане и проучване на баланса, за който Съединените щати имат ангажимент към съюзниците си, по въпросите на световната сигурност, както и върху средствата, които се изразходват според сключените споразумения. Това не означава, че Америка се отказва от съюзници и стратегически отношения - новоизбраният президент повтаря това месеци наред. За бюджета ни обаче е важно обаче финансовата ситуация да е добра, за да можем да си позволим такива споразумения. Америка със сигурност ще продължи приноса си в подобни партньорства, но другите страни също трябва да участват в тях. Така е справедливо.

Отношенията между новоизбрания президент Тръмп и НАТО, както и страните от Европейския съюз, ще останат същите. Ако една или няколко страни в НАТО изпитват затруднения да плащат частта си от общия бюджет за сигурността, то други страни ще им помогнат. Ако дадена страна в Европа има икономическия ресурс, за да плаща, тя със сигурност трябва да го прави. Това е честно и уместно и точно за това говореше Тръмп. Точният баланс в уравнението няма за цел да създава нестабилност или загриженост, а просто да се даде възможността на по-бедните страни в Европа да бъдат подпомагани от САЩ и други, по-богати европейски страни, ако не могат да плащат своя дял. 

bnr.bg/post/100758496/djonatan-galavis-pri-administraciata-na-tramp-shte-ima-prerazglejdane-na-balansa-za-koito-sasht-imat-angajiment-kam-sauznicite-si-po-vaprosite-na-svetovnata-sigurnost

ЕТО И ГНУСНОТО ХИБРИДНО ЗАГЛАВИЕ НА СКАНДАЛНО.НЕТ
От последните минути: САЩ СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ!, заяви Джонатан Галвис – първи съветник на Доналд Тръмп по БНР! Тръмп и Путин обсъждат Нов Световен Ред! Виж Тук:   Ако статията ви хареса, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук: image image image

„САЩ се изтеглят от България и цяла Източна Европа. Америка трябва да погледне към себе си и да се погрижи за себе си. САЩ има 20 трилиона дълг, у нас има наистина голяма безработица и много социално-икономически проблеми вътре в страната. Тези проблеми трябва да се решават. Щатите нямат пари, с които да продължават да осигуряват военно присъствие по света“. Това заяви днес Джонатан Галавис – първи стратегически съветник на новия американски президент Тръмп, в интервю за програма „Хоризонт“ на Българското национално радио. Цялата Статия Виж По-долу:

imageНовоизбраният президент на САЩ  Доналд Тръмп още в хода на предизборната си кампания и след нея заяви многократно, че нормализирането на връзките с Русия ще бъде първата задача на неговата администрация.

На форум, организиран от телевизионния канал NBS NEWS през октомври 2016 г., Тръмп каза следното: „Путин е истински световен лидер. Аз мисля, че мога да установя много добри отношения с него и Русия.“

Още по време на дебатите между кандидатите на Републиканската и Демократическата партия, пък Тръмп заяви: „Аз не познавам Путин. Не съм се срещал с него. Но ако САЩ успеят  да се разберат с Русия, това ще е много хубаво.“

Като продължение на тези думи, само преди два дни Доналд Тръмп проведе телефонен разговор с Владимир Путин, основна тема на който беше нормализирането на отношенията между двете велики държави.

Буквално преди минути пък изтече новината, че високопоставен източник от Републиканската партия е заявил, че първата държава, в която новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп ще отиде след встъпването си в длъжност на 20 януари 2017 г., ще е Русия.

По мнението на медиите в Европа и света, започва нова ера в отношенията между Русия и САЩ, и разведряване на милитаристичната обстановка в целия свят.

От години  Владимир Путин призовава за конструктивен, взаимноизгоден и приятелски диалог между Русия, САЩ и ЕС, но ястребите на войната от командата на Хилари Клинтън и Обама, не искаха и да чуят за диалог или „не дай си Боже“, за някакво партньорство с Руската федерация.

А харизматичният руски лидер неведнъж е заявявал, че негово кредо във външната политика са равноправните и взаимноизгодни отношения между суверенни държави, които сами вземат решения за своето бъдеще.

Като потвърждение и конкретизация на думите на Доналд Тръмп, дойде и интервюто на Джонатан Галавис – първи стратегически съветник на новия американски президент Тръмп, дадено за програма „Хоризонт“ на Българското национално радио.

Това интервю е знаменателно с факта, че не е правено пред американска, английска или западно-европейска медия, а пред нашето национално радио. Което на практика означава, че думите в него са отправени директно към нас, българите!!!

Резюмирани накратко, посланията бяха следните:

Галавис заяви  първо: че сега Америка трябва да погледне към себе си и да се погрижи за себе си. Второ: че САЩ, по неговите думи, има 20 трилиона дълг, има наистина голяма безработица и много социално-икономически проблеми вътре в страната. Тези проблеми трябва да се решават.  И  трето: Щатите нямат пари, с които да продължават да осигуряват военно присъствие по света.

Нека се опитаме да преведем тези дипломатически слова на езика на обикновената човешка реч:

Първото послание, че Америка трябва да се погрижи за себе си, означава отказ от експанзионистичната и глобалистична  политика в света, която САЩ водеха досега. Джонатан Галавис ни каза на нас, българите в прав текст, че американско нахлуване в България повече няма да има, нито във военната, нито в политическата и пропагандната сфера.

С други думи, САЩ се изтеглят от България.

Това е новина, която ние, българите, отдавна чакахме и тя стана възможна единствено и благодарение на твърдата непреклонност на великия руски лидер Владимир Путин. И Русия, която показа непоколебима готовност да влезе, ако се наложи, във всякакъв конфликт със САЩ, дори и военен, но да защити своя суверенитет и независимостта на своите братски славянски страни.

Второто послание е на Галавис, е че огромният дълг и икономическите проблеми на САЩ не позволяват повече да се хвърлят стотици милиони и милиарди долари за издръжка на неправителствени организации и марионетни режими в зависимите от САЩ държави, които Режими и НПО-та не вършат нищо, а доларите потъват в бездънните джобове на малцината държащи ги олигарси и политици.

Тоест, официалният говорител на САЩ обяви края на фондация „Америка за България“, край на огромните пари, които се лееха като дъжд върху улични псевдо-протестъри  и „големите“ телевизии  btv, NOVA и БНТ, за да манипулират народа и да му говорят непрестанно колко е хубав Борисов и колко са лоши социалистите. Край на парите, с които партийката на Борисов купуваше социологически агенции, медии и избори, и по тая причина клиентелистката му партийка ГЕРБ все ставаше първа политическа сила.  

С други думи: Край на далаверата, наречена „демократична и просперираща гербаджийска България“. Да му мислят соросоидите.

От третото послание на Галавис лъха още по-голямо отчаяние за протестъри, соросоиди, псевдо-десни министри и всякакви лапачи, защото техните кумири от задокеанската държава, вече нямат пари да осигуряват военно присъствие по света, включително и в България.

Администрацията на Тръмп разбра думите на Владимир Путин, че на Русия не са необходими военни бази. Защото с новите си военни технологии руската армия и руското оръжие и без бази могат да достигат ефективно всяка точка на света.

Защо тогава на  САЩ  са нужни военни бази? Нима нямат подобни на руските военни технологии и оръжия? Определено за фалиращата американска икономика военните бази са излишен лукс и бреме, а  и финансово така закопават държавата им, че тя от войнолюбиви напъни вече няма възможност да реши най-наболелите си социални проблеми.

И тъй, новото затопляне на отношенията между двете суперсили не предвещава нищо добро за личната партия на Борисов, чиято реална подкрепа е някъде около десетина процента, които все по-бързо се стопяват.

Защото налагат най-напред САЩ да се изтеглят окончателно от България, а най-вероятно и от Прибалтийските държави, от Украйна и цяла Източна Европа.

Почти усещам как мнозина свиват скептично рамене и си казват, че това едва ли е възможно. НАПРОТИВ! Не просто е възможно! ТО ВЕЧЕ Е ФАКТ! Защото САЩ се опитаха да уплашат Русия, да я раздробят и подчинят, за да решат някак икономическите си проблеми за нейна сметка. И в преследване на тази цел, те хвърлиха целия си останал финансов и икономически резерв „Ва Банк“. Тоест, играха на принципа „Всичко или нищо“. И понеже не съумяха да бутнат Русия за предвидения от тях срок, (Точно както Хитлер не успя да я превземе за предвидените 3 месеца блицкриг), сега  им трябва време, за да оправят рухналата икономика в собствената си къща, която е пред разпад, ако прибавим и нееднократно изявеното желание на много от американските щати да се откъснат от Вашингтон.

А за да имат САЩ време, им е нужно споразумение с Русия.

На Русия, на България и на останалите народи по света, пък им трябва Нов световен ред. По-справедлив и по-човечен от досегашния американски режим на тоталния диктат.

Световен ред, в който, по думите на руския президент Владимир Путин, суверенни държави общуват на равноправна основа помежду си и народите сами вземат решения за своето бъдеще.

Сбогом, САЩ! Върви на бунището на историята! Ще липсваш само на недостойните мерзавци и боклуци! Да живее България! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.netP.S
ГОСПОДА ДРУГАРИ ПУТИНОИДИ, САМО КАТО ПОГЛЕДНЕТЕ НА ГОРНИТЕ СНИМКИ НАПРЕГНАТОТО ЛИЦЕ НА ВАШИЯ ИДОЛ ПУТИН И СПОКОЙНОТО ЛИЦЕ НА ТРЪМП, ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА ВИ Е ЯСНА СИТУАЦИЯТА И КОЙ Я ВЛАДЕЕ И ЩЕ Я ВЛАДЕЕ.
                                                                                                                Огнян Узунов

                                                                                                                                   

Гласувай:
19
6


Вълнообразно


1. sestra - Не се ядосвай с глупчовци.
19.11.2016 09:40
Вчера се занимавах с няколко такива, показах им истинското интервю и те продължават да лелеят илюзиите си. На когото не му харесва реалността му, ще му се наложи да преживее сблъсък с нея.
цитирай
2. angpiskova - Вчера се занимавах с няколко так...
19.11.2016 09:46
sestra написа:
Вчера се занимавах с няколко такива, показах им истинското интервю и те продължават да лелеят илюзиите си. На когото не му харесва реалността му, ще му се наложи да преживее сблъсък с нея.

Стани, тук не е толкова до глупост, колкото до целенасочени действия. Схемата е проста - манипулацията се прави, тиражира се от български сайтове и то обилно, след което се захапва и от руски. Точно такъв е и този случай.
цитирай
3. angpiskova - Оги,
19.11.2016 09:46
благодаря и на теб.
цитирай
4. pvdaskalov - * ! *
19.11.2016 10:33
Благодаря, Оги, за просветлението.
П и е р
ПС - Политиката ми прилича на автомобил, движещ се с голяма скорост. Ако не намали на завоя, може да отиде и в канавката. Не съм сигурен, че съм прав. В нищо не съм сигурен!
цитирай
5. apostapostoloff - На мен пък Доналд Тръмп ми каза, че
19.11.2016 10:35
щял да предостави Сирия на руснаците. Но най- напред щял да им предостави балтийските републики, Полша, Румъния и България. Не искал, милият, да причинява никакви главоболия на великия, непобедимия лидер на свободния свят Владимир Путкин.
цитирай
6. appen13 - Май платения инкомедиен НПО-офисен планктон на издръжка на криминално-олигархичния кръг "Капитал"
19.11.2016 10:51
нещо доста се е поизнервил и притеснил. Да не кажем направо прави психопатична криза при мисълта, че подаянията и грантовете спират.
Всъщност крайно време беше това да се случи !
И много продажната евтина туземна евро - прислуга ще и се наложи да изкарва препитанието си, не с евро-продажба и евро-препродажба на своите сънародници и Родината си на Берлин и Брюксел, а по трудния начин. С работа !
И да ви открехна драга ми НПО-офиснопланктонна прислуго !
Това с Джонатан Галвис ви е най-дребния, направо микроскопичен проблем.
Истинският ви проблем са радикалните левичари и нео-троцкисти на Хилари Клинтън и американските нео-комунисти на Бърни Сандърс, които проповядват в Конгреса и американските медии "демократичния социализъм".
Готина терминология, НАЛИ ?
цитирай
7. nadzambunata - Оф, писна ми от "-фили" и "-фоби"!
19.11.2016 11:26
1."...По мнението на медиите в Европа и света, започва нова ера в отношенията между Русия и САЩ, и разведряване на милитаристичната обстановка в целия свят." - тук нормален човек трябва да се отврати от: " по мнение на медиите" и фиксирането в/у отношенията на две яко загазили фирми!
2. "...Това интервю е знаменателно с факта, че не е правено пред американска, английска или западно-европейска медия, а пред нашето национално радио. Което на практика означава, че думите в него са отправени директно към нас, българите!!!" - ама моля, много малко удивителни сте турили! Аз се удивих страшно повече! Ше тръгне такъв важен тип при сегашната им претовареност да дава на някакво си бг-радио интервю!!!!!! Та И ДВЕТЕ фирмички се подиграват с вас бе!
ПРОЧЕТЕ ПАК ВНИМАТЕЛНО И 1. И 2. ТОЧКА ПО-ГОРЕ и не участваите в играта, за да спечелите!
цитирай
8. sestra - Права си, Ангелина,
19.11.2016 11:37
angpiskova написа:
sestra написа:
Вчера се занимавах с няколко такива, показах им истинското интервю и те продължават да лелеят илюзиите си. На когото не му харесва реалността му, ще му се наложи да преживее сблъсък с нея.

Стани, тук не е толкова до глупост, колкото до целенасочени действия. Схемата е проста - манипулацията се прави, тиражира се от български сайтове и то обилно, след което се захапва и от руски. Точно такъв е и този случай.

Хибридната война се разгръща логично, но е добре на развъждащите илюзии да се напомня често, че е глупаво да го правят.
цитирай
9. batogo - !!!:)))
19.11.2016 11:56
Аппенчо, много точен самоанализ си си направил, момче. Без дори да подозираш, си изрисувал перфектен душевен и умствен автопортрет на себе си и на своите подобни с определенията "планктон, продажната евтина туземна прислуга, продаваща и препродаваща сънародниците и Родината си" Това, което описваш е типичният русо-путинофил като теб, боклук такъв! :)))
цитирай
10. angpiskova - Нека
19.11.2016 12:47
се вихрят, Оги, хубаво да ги видят хората:)
цитирай
11. batogo - !!!:))) Здравей, Сестра!
19.11.2016 15:43
За тия с облъченото от Кремъл съзнание глупавото е единственото умно...
цитирай
12. batogo - !!!:))) Ангелина,
19.11.2016 15:48
само слепците по рождение още не са ги видели що за стока са, но и това ще стане скоро... :)
цитирай
13. batogo - !!!:))) Пиер,
19.11.2016 15:52
просветлението с мен или без мен витае във въздуха и разпръсква лъчите си, за да намалеят катастрофите...
цитирай
14. pvdaskalov - * 2 *
20.11.2016 08:37
batogo написа:
просветлението с мен или без мен витае във въздуха и разпръсква лъчите си, за да намалеят катастрофите...


Излиза, Оги, че горе-долу съм наясно със ситуацията. Няма как да те черпя. Бог съм на палачинките.
Хубава седмица!
П и е р
цитирай
15. krumbelosvet - О, влюбени в Америка, умни и красиви, а не "путинофилски мутри"
20.11.2016 09:29
не бойте се. Все още няма пропягянда по-могъща от американската, Европа е скопена и господството на долара - запазено, затова любените от Вас имат пари и НЯМА ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ НИКЪДЕ. Той и Кенеди искаше да печати държавни долари, но се случи, че го позастреляха. И брат му. А синът му се загуби в океана със самолет. И Ли Осуалд го гръмна Джек Раби, а той пък скоропостижно си умря в затвора, и великото американско Правосъдие, "Негова Чест", "не знае" до ден днешен КОЙ се погрижи за смъртта на всички тия. Пази боже, но има голяма опасност, ако Тръмп не клекне, да легне. Както се казва, благодарение на револвера, Холивуд няма проблем с разрешаването на противоречията. И Америка като Холивуд.
цитирай
16. angpiskova - не бойте се. Все още няма пропягянда ...
20.11.2016 09:49
krumbelosvet написа:
не бойте се. Все още няма пропягянда по-могъща от американската, Европа е скопена и господството на долара - запазено, затова любените от Вас имат пари и НЯМА ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ НИКЪДЕ. Той и Кенеди искаше да печати държавни долари, но се случи, че го позастреляха. И брат му. А синът му се загуби в океана със самолет. И Ли Осуалд го гръмна Джек Раби, а той пък скоропостижно си умря в затвора, и великото американско Правосъдие, "Негова Чест", "не знае" до ден днешен КОЙ се погрижи за смъртта на всички тия. Пази боже, но има голяма опасност, ако Тръмп не клекне, да легне. Както се казва, благодарение на револвера, Холивуд няма проблем с разрешаването на противоречията. И Америка като Холивуд.

Тук коментираме конкретен казус, а не американската външна политика изобщо. Бихте ли взели отношение по него?
цитирай
17. yoan2015 - Бай Круме, те не са влюбени в Америка, просто са българи.
20.11.2016 09:51
krumbelosvet написа:
не бойте се. Все още няма пропягянда по-могъща от американската, Европа е скопена и господството на долара - запазено, затова любените от Вас имат пари и НЯМА ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ ОТ НИКЪДЕ. Той и Кенеди искаше да печати държавни долари, но се случи, че го позастреляха. И брат му. А синът му се загуби в океана със самолет. И Ли Осуалд го гръмна Джек Раби, а той пък скоропостижно си умря в затвора, и великото американско Правосъдие, "Негова Чест", "не знае" до ден днешен КОЙ се погрижи за смъртта на всички тия. Пази боже, но има голяма опасност, ако Тръмп не клекне, да легне. Както се казва, благодарение на револвера, Холивуд няма проблем с разрешаването на противоречията. И Америка като Холивуд.

цитирай
18. batogo - !!!:))) Благодаря ти, Йоане!
20.11.2016 10:58
Дал си на Крумчо възможно най-точния отговор вместо мен.
цитирай
19. krumbelosvet - О, българи, ползващи поредния "казус" за да говорите гнусни думи срещу голямото мнозинство българи.
21.11.2016 10:10
България е унищожавана ОТ ВЪНШНИ СИЛИ след като излезе от съветската орбита, а Русия НЯМА РЕСУРС да ни унищожава сега, колкото да й се иска.
ПП: Не че е важно, но никога не съм бил "бай", а Крумчо щях да съм мнооого отдавна, ако се казвах Крум. Сега съм дядо.
цитирай
20. batogo - !!!:)))
22.11.2016 13:02
Точно съветската и пост-съветска орбита унищожи България, като я превърна в съветско феодално гето без самостоятелна политика, икономика и манталитет, но ти никога няма да разбереш това, защото си програмиран по съветски образец... :)
цитирай
21. yoan2015 - Ще ме прощаваш, ама отсега си бай Крум, тука е свободно пространство.
23.11.2016 20:35
krumbelosvet написа:
България е унищожавана ОТ ВЪНШНИ СИЛИ след като излезе от съветската орбита, а Русия НЯМА РЕСУРС да ни унищожава сега, колкото да й се иска.
ПП: Не че е важно, но никога не съм бил "бай", а Крумчо щях да съм мнооого отдавна, ако се казвах Крум. Сега съм дядо.

цитирай
22. krumbelosvet - Аз съм програмиран от ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ, от точните науки.
26.11.2016 21:08
И от българското Възраждане, и от европейското Просвещение, и от баша си, който уважаваше своето И ЧУЖДОТО достоинство.
Това личи от блога ми, от "Писмата в бутилка" например. А Вие вечно сте анти-ком и ру-фоб. Съветите не бяха добри манипулатори, защото залагаха на ДОБРОТО У ЧОВЕКА. Янките, по-точно пулицърчетата, заложиха на ДОЛНОТО у човека и успяха. Осибено с електромагнитните оръжия, психотронни и всякакви... Как мислите може един нормален човек да бъде доведен до подскачане? "Кой не скача е ченге" или "москал", или "червен"..
А Вие ако щете бай Х да ми викате, ще го преживея. Дай Боже да оздравеете от психотронното въздействие.
цитирай
23. yoan2015 - Няма нищо неуважително в обръще...
27.11.2016 13:02
Няма нищо неуважително в обръщението "бай Круме" , напротив звучи добре, тежко. Анти кома и руфоба са си твои паранои, бай Круме, все едно аз да те нарека анти - кап или Сащфоб. Радвай се на внуците и много здраве.
цитирай
24. slavimirgenchev1953 - Русъветският циганиат
30.11.2016 08:42
да духа супата. Радва са на нещо, което после изневиделица ще му се стовари връз простата чутура. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 655357
Постинги: 425
Коментари: 2774
Гласове: 20524
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031