Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2016 13:00 - Защо всички бездарници, мързеливци, наглеци и примитиви се оказват русофили и московски слуги?!?!
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 7524 Коментари: 24 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
         
          Великият наш сатирик Радой Ралин го е казал с думи прости в своите безсмъртни  епиграми още по времето на комунизма:

         "Българийо, рожденна ми Българийо,  позната ми отдавна, не от вчера...
          Страна, в която всичките бездария направиха огромна кариера...

           Как да го сложим начело, много е чело...

           Не можа да сътвори и твореца умори...

           И тоя ръб има гръб."

          Казал го е с ясното съзнание, че житейската истина е най-доброто лекарство срещу червената чума, обезличаваща и унищожаваща съзнанието, будния дух, ценностната система, хуманността, волята и вярата на българите в националния идеал.
          Описал е с няколко епиграми в какво у нас се корени раят на бездарниците, мързеливците, наглеците и примитивите, които мразят Запада, защото там могат да бъдат единствено просяци, алкохолици, престъпници и потенциални затворници.
          Назовал е хирургически точно, защо тези типове могат да виреят и да избуяват само в съветската система на грубата сила, порочните нрави и тоталните зависимости.
          Жалкото е, че същите тези бездария с огромната кариера всячески крепят московското статукво у нас вече 72 години, насадили са се удобно в него и мразят в червата всеки, който смущава рахата им, опитвайки да присъедини България и укрепи статута и на независима от Москва държава в Цивилизования свят на Запада.
          И толкова са си повярвали, че с помощта на Москва ще запазят това свое положение вечно, та чак имат наглостта да заплашват нормалните, свободомислещи българи с назидателни репресии.
          Направо да им се чудиш на акъла, на болното въображение и на пословичната простащина?!?!




Гласувай:
19


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Да, не ги е срам, като Вазов са мързеливи и некадърни,
02.11.2016 14:55
и наглеци, и... какво още беше? И като Петко Войвода. И като поп Минчо Кънчев, и като Олимпи Панов. Може да мернете и моите постове "Един грешен русофил", "Русохейтърът" и "Неочасвано просто: Кого люби русофобът". Най-лошото е, ботаго, че такива са голямаото мнозинство българи, и когато рясофобът говори гадости за русофила, ги говори за НАРОДА си. Типично. Вие любите САМО ЧИЧО САМ. Или ви плаща. А Радой Ралин е ПОЕТ, който само в епиграмите си е ПОСРЕДСТВЕН. И това започва почти от детството му, от първата епиграма за нам кой си финансов министър ПРЕДИ 9-ти: "Фигура суха, глава куха". Това го пише 13-ина годишен, май, и е ясно, че НИЩИЧКО НЕ РАЗБИРА от финанси, чел е лявата преса, нали е бил КОМУНИСТ И АНТИФАШИСТ. Знаете ли това? После много е слушал западни радиостанции и е ВЯЛВАЛ, наивника. Проста му логика - "социализмът не се оказа проповядвания рай, значи е обратното, той е адът, а Западът е раят". Сега поне не прозряхте ли къде е сатаната? Кой, КОЙ, К О Й напълни Европа с мюсюлмани?
цитирай
2. batogo - !!!:)))
02.11.2016 17:57
Приех коментара ти като проява на добро чувство за хумор и доста се посмях, но ако това, което си написал не е майтап, а сериозно твое мнение, добре е да се консултираш с психиатър, защото написаното от теб реално означава, че или не си живял по времето на комунизЪма, или неадекватно оценяваш и интерпретираш реалностите както у нас, така също и в цивилизования свят. Но това си е твое право.
Все пак добре е да правиш разлика между българофил и русофоб. Ако аз не понасям Русия, то е защото превърна Родината ми в концлагер, а голяма част от българите в безропотни крепостни, верни на Москва и готови да й служат срещу интересите на собствения си народ, които ти наричаш русофили.
цитирай
3. apostapostoloff - Русофилистиците харесват руснаците,
02.11.2016 18:08
защото и те са като тях- тъповати, мързеливи, лъжливи и крадливи.
цитирай
4. getmans1 - И наивници са!
02.11.2016 20:53
И наивници са!
цитирай
5. podvodni - Запада ли ? Кой Запад ?! Онзи на ге...
02.11.2016 21:58
Запада ли ? Кой Запад ?! Онзи на гейовете, содомитите, сатанистите и любителите на инцеста ли ?
А не, благодаря !
цитирай
6. getmans1 - Не оня Запад бе Подводно а този Север ...
02.11.2016 22:06
podvodni написа:
Запада ли ? Кой Запад ?! Онзи на гейовете, содомитите, сатанистите и любителите на инцеста ли ?
А не, благодаря !


... „ Когато хулят Европа и защитават Москва, трябва да знаят,че СПИНЪТ е там
Александър Йорданов

Всеки 50-ти жител на Русия е заразен от ХИВ вирус, т.е. е вече болен от СПИН. Съобщават го, вероятно прикривайки цялата истина, руските медии. Съобщават го с тревога, разбира се. Темповете на разпространение на болестта СПИН в Русия са по-големи отколкото в Африка. При това за изключително кратко време, защото първият случай на СПИН в Русия е регистриран официално през 1986 г. Тогава причината е била незащитени полови контакти със студенти от Африка изучаващи марксизъм-ленинизъм.Тази информация всеки може да прочете в руската Википедия. Но аз цитирам статия в Газета.ру със заглавие "Настигнахме и надминахме Африка". Щом руснаците си го признават, ние няма какво да умуваме. Трябва само да кажем, че българските русофили и особено т.нар. "патриоти", когато хулят Европа и защитават Русия, трябва да знаят,че СПИНЪТ е в Русия.

Но да бъда конкретен. Когато в СССР регистрираха първият случай на СПИН, имаше официален коментар,че това е "западна болест", там където има наркомания и проституция. От тогава до днес в Русия са умрели от СПИН 220 000 души. Само преди година министърът на здравеопазването на Русия Вероника Скворцова прогнозира,че след пет години проблемът ще излезе "извън контрол". Случи се по-рано.Само след година. В Екатеринбург са пред обявяване на епидемия от СПИН.

Обяснявам от дълго време, че нещата в Русия никак, ама никак не са добре, не са нормални. И пъченето на мускули, демонстрацията на оръжия, не може да скрие истината: СПИН. Русия е в епидемия от СПИН. “
цитирай
7. podvodni - Гете, познавам доста народ и от с...
03.11.2016 01:03
Гете, познавам доста народ и от съучениците на синът ми в Русията и редовно си говорим по вайПъра .
Та, така че инфото за Раша ми от първа ръка, а не от Министър 10 %.
цитирай
8. batogo - !!!:)))
03.11.2016 07:43
"“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”

Русчук, 1-й Март 1886 г.

З.Стоянов"


На малоумниците-путинофили само гейове, содомити, сатанисти и други извратеняци от сорта са им в главите. Явно не им е чиста работата май... :)))
цитирай
9. ravramov - Безспорен факт е, че всички русофоби са безродници, майкопродавци
03.11.2016 10:42
и национални предатели, потъпкали вярата, съвестта, достойнството и историята си, продали душите си на дявола и изконните български душмани от Запада и САЩ.
цитирай
10. batogo - !!!:))) Само в празни, русофилски кратуни, могат да виреят подобни измислени, изопачени факти, ravramov!
03.11.2016 13:15
А Истинските факти са следните: "Все повече българи са разбрали за коварната и двулична АНТИБЪЛГАРСКА политика на имперската руска дипломация и най-вече на руския консул в Цариград граф Игнатиев, както в организирането на схизмата против Българската църква, така и в организирането състава на комисията, обесила Васил Левски.

В опита си да предотврати единение на българския народ , той е поредният руски консул в Цариград, който изисква от османските власти заточение на българските владици и организира обявяването на схизмата против Българската църква от руската и Вселенската патриаршии.

Тук ще видите оригинала на писмото, с което граф Игнатиев докладва самодоволно на княз Горчаков (държавен канцлер и министър на външните работи на Руската империя), че относно „процесът” (срещу Левски, б.р.) османските власти са „последвали нашите съвети”, а „Софийското съзаклятие е получило задоволително решение“

В опита си да предотврати единение на нацията ни граф Игнатиев следва политиката на Русия и своя предшественик – руският консул в Цариград княз Горчаков, който за първи път изисква заточение на нашите владици още през 1861 г., когато вече е набрало сила народно-църковното ни движение и желае от Високата порта официално да признае независимата Българска екзархия.

Въпреки опитите на руската дипломация да предотврати това, обявяването се случва с най-високия по ранг документ в Османската империя – султански ферман от 1870 г.

Според чл. 10 от фермана територията на Българската екзархия надхвърля 200 000 кв. км. Според чл. 10 към нея могат да се присъединят и други епархии, които не са включени, но при гласуване и то с 2/3 мнозинство.

Съобразно този параграф се извършва гласуване в Македония под контрола на османските власти и Вселенската гръцка патриаршия. Резултатът от този референдум е катастрофален за имперската руска политика и гръцките фанариоти. Практически цяла Македония се присъединява към Българската екзархия – Скопска, Охридска и Битолска епархии.

цитирай
11. getmans1 - Гете, познавам доста народ и от с...
03.11.2016 13:17
podvodni написа:
Гете, познавам доста народ и от съучениците на синът ми в Русията и редовно си говорим по вайПъра .
Та, така че инфото за Раша ми от първа ръка, а не от Министър 10 %.


... Познаваш ти, затова дрънкаш и плещиш глупости без край, че в Русия гейовете, содомитите, сатанистите и любителите на инцеста сигурно няма, както и СПИН нямаше ама от няколко години съвсем друга приказка приказват.
цитирай
12. didanov - да не се кланяме нито на Изтока нито на Запада
03.11.2016 14:08
защото бездарниците, мързеливците, наглеците и примитивите са вредни за всяка една система и държава! Нека като се освободим от една зависмост да не се хвърляме в друга такава, само защото първата ни е дошла до гуша. Султанът навсякъде е един и същ, независимо дали действа със силата на оръжието или с копринена ръкавица - резултатът налице - ограничаване на свободите, съзидателната сила и моралните устои на българите, без които си оставаме само изпълнители на нечии заповеди, а не съзнателни господари на съдбата си.
цитирай
13. ravramov - Само психично болни хора,
03.11.2016 15:05
потъпкали вярата, съвестта, морала и историята си могат да мразят нашата Освободителка Русия и братския руски народ.

България НИКОГА от освобождението си до днес не е била под руско влияние и това е безспорен факт. През 1878 г. братска Русия заедно с румънски и финландски православни воини ни освобождава от 5 вековния турски гнет, щедро финансиран и поддържан от Запада. След Освобождението Русия ни дава всички територии, които ни принадлежат, със Санстефанския мирен договор, но след това Западът го ревизира на Берлинския конгрес и нарязва Родината ни като баница.
Първите двама князе от Третото българско царство, Батенберг и Фердинанд, водят изцяло прозападна политика, а последният довежда страната ни до две национални катастрофи. Благодарение на българофобската политика на масона Фердинанд България отново е разпокъсана от Запада след ПСВ с Ньойския договор.
През 1917 г. евреи от западноевропейския и американски банков елит извършват кървавата болшевишка революция в царска Русия, създавайки СССР, в който впоследствие са избити над 60 млн. руснаци. Същите тези юдео-масонски богоборци от САЩ ни налагат комунистическия режим след 1944 г., като избиват цветът на нацията и заграбват частните имоти и собствеността на народа. През 1989 г. отново те сменяват тоталитарната система с демо/но/кратична, а синовете и внуците на комунистите наследяват заграбеното от народа.
Т.е. истината е точно обратната, а именно, че от Освобождението до днес, с изключение по времето на цар Борис Трети, България е била и се намира и до днес под юдео-масонско робство, ръководено от елитни банкерски династии от САЩ - Ротшилд, Рокфелер, Сорос и т.н.
цитирай
14. yoan2015 - Огняне, ако ми позволиш бих добавил ...
03.11.2016 15:41
Огняне, ако ми позволиш бих добавил освен бездарните, наглите и т.н. и изкукуригалите, има ги в изобилие, да ги изброя ли или с преглеждането на блога ще е достатъчно?
цитирай
15. batogo - !!!:))) Прав си, Йоане!
03.11.2016 17:11
Доказателствата за това в цялото блогбеге са предостатъчни и са все лични, на първа страница... Пътят на наглостта, приятелю!
цитирай
16. germantiger - ...
03.11.2016 18:30
Великия Лев Толстой също е заимствал идеята си за Война и Мир всъщност от Шарлътт де Йонг, както и Достоевски за Престъпление и наказание, но пък колко "фаустовци" е имало преди Гьоте, което разбира се, не е едно и също. Фалангата също е египетска към 3 000 гпорне, но апогея й заслужено е македонски - филипов и александров.

RUSOFILITE OBIKNOWENO NE ZNAQT `E RODA LERMONTOIWI E [OTLANDSKI KATO NA`ALO, NE ZNAQT `E PU[KIN E [WED, NEGYR-OHAWON I MIKS TOGAWA OT RUSNAK ITN ITN

RUSOFILITE NE ZNAQT, `E ELHATA W RUSIQ SEA KRASQWA BLAGODARENUSKA TRADICIQ,

RINCESA WNESLA TAZI GERMANSKA NERUSKA TRADICIQ,

RUSOFILITE NE ZNAQT `E PETERSBURG E SYGRADEN OT GERMANCN I I ITNANCI, MOSKOWATA OT HOLANDCI I GERMANCI ITN ITN ITN

НАЙ-ПАЧЕ РУСОФИЛИТЕ НЕ ЗНАЯТ ЧЕ ЦАРЯ ОСВОБОДИТЕЛ АЛЕКСАНДЪР ВТОРИ НА БЪЛГАРИЯ ОНЗИ С РУСКИЯМАНЕЦ, ТОТЛЕБНЕН Е ГЕРМАНЕЦ - ДА ПОЧТИ НАПЪЛНО ГЕРМАНЕЦ, ТОТЛЕБНЕН Е ГЕРМАНЕЦ - ПРЕВЗЕЛИЯ ПЛЕВЕН СЛЕД НЕКАДЪРНИК СКОБЕЛЕВ, ДИБИЧ-ЗАБАЛКАНСКИ Е ГЕРМАНЕЦ ИТН
цитирай
17. sestra - И наивници!
03.11.2016 19:05
Псевдоинтелектуалци, неоригинални, неталантливи и болни фанатици. Един само коз имат - цапнати в устата и с него са досадили на целия нормален свят. С една дума простаци. Обикновени.
цитирай
18. slavimirgenchev1953 - Не може да си талантлив,
04.11.2016 00:16
и да си русъветофил.
цитирай
19. batogo - !!!:))) Благодаря ви, Славе и Сестра за точните диагнози! От ме ще добавя още една.
04.11.2016 09:30
Ресофилията и съвременната и форма - путинофилията са като СПИНа и СПУНа. Бързо се разпространяват сред извратеняците от всякакъв вид, но са безопасни за хората, съдържащи почтеност и интелигентност.
цитирай
20. krumbelosvet - Разбирам, че сте страстен и сигурно наследствен фоб и анти,
04.11.2016 14:07
но човек не трябва да губи паметта си. Доказаните родолюбци и едновременно русофили, способни и деятелни хора, са Капитан Петко Войвода, Иван Вазов, поп Минчо Кънчев, Олимпи Панов и другите разстреляни герои от сръбско-българската война, хилядите опълченци, за антифашистите да не говорим, макар че са официално признати от Съюзниците за съюзници. България е била концлагер в главите на шепа бивши превилигировани, отчаяни сляшатели на подривните радиостанции. За милионите българи, това е първо изплуване от мизерията и унижението. Един познат професор ме учеше, колко е по-добро индивидуалното жилище от блока. Той не знае, горкия, какви бяха къщичките в родния ми квартал Надежда, с вечно напуканите стени, с външен, обикновено дъсчен клозет и без баня, разбира се. Презрените панелки за първи път вкараха банята в жилището на наемния работник и служещ, на учителя и военния, на повечето професори. И България беше достигнала ЧЕЛНИ МЕСТА ПО КРИТЕРИИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА О О Н, от където сега се сринахме главоломно... Жив и здрав, ще гледам да не ви се бъркам повече в десните илюзии.
цитирай
21. batogo - !!!:)))
04.11.2016 17:46
За живеещите в илюзията на московската пропаганда, реалностите на Цивилизования свят винаги изглеждат като илюзии. Въпрос на гледна точка, съзнание, избор и вкус.
цитирай
22. sestra - И...
06.11.2016 09:46
batogo написа:
За живеещите в илюзията на московската пропаганда, реалностите на Цивилизования свят винаги изглеждат като илюзии. Въпрос на гледна точка, съзнание, избор и вкус.

Нека повторим - талант и още - вяра в себе си :)
цитирай
23. batogo - !!!:))) Съвсем уместно!
06.11.2016 11:07
Благодаря за точното допълнение, Сестра!
цитирай
24. apostapostoloff - Те са русофилистици, защото самите руснаци са
19.11.2016 10:39
народ от лъжци, мошеници, крадци, лентяи и пияници. Това много се харесва на нашенските непрокопсаници.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1777545
Постинги: 652
Коментари: 4524
Гласове: 41526
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031