Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2016 07:35 - На кого пречи достойният български президент?!
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 5557 Коментари: 23 Гласове:
9

Последна промяна: 25.01.2016 06:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
          Не мога да разбера в едно отношение нито реформаторите, нито ГЕРБ?!
          Не мога да разбера защо искат да извадят кандидати от своите партии, а не подкрепят най-адекватния и почтен държавен глава от началото на прехода досега - действащият президент Росен Плевнелиев, който с всичките си думи и действия недвусмислено доказва, че изповядва и прилага на практика Евро- Атлантическите ценности, отстоява цивилизационния избор на България за интеграция в Обединена Европа и Алианса и в същото време отстоява правата на българските граждани, като предлага разумни решения и поставя вето върху вредни за гражданството закони и нормативни актове?!
         Президентът Плевнелиев се държи точно като обединител на нацията с твърдата си, държавническа позиция по всички значими национални приоритети и безапелационно отдстоява реалните национални интереси на страната.
         След като правителствената коалиция има претенции да отстоява същите национални интереси и приоритети, не виждам причина да се стреми да издига нови кандидати с непроверени качества и ориентация за президентския пост?!?!
          Защото като рискува да поведе към президентството някоя добре маскирана, коминтерновска ДС кандидатура, вярна на другаря пУтин, като Ирина УБОкова например, управляващата дясно-центристката коалиция подлага на безсмислен риск основния цивилизационен избор на България за интеграция в традиционно реалната демокрация на Евро- Атлантическия Алианс.
          Мисля, че не си струва този безсмислен риск?! Дори съм убеден в това!
          След като в момента България има демократично избрана почтена, достойна личност на президентския пост, с доказана воля и потенциал да отстоява и осъществява реалния българския национален интерес и произтичащите от това приоритети, най-логично би било да подкрепим президента Росен Плевнелиев за втори мандат.
          Ако сме осъзнали историческия си урок, би било естествено вече да подкрепяме само доказалите качествата и почтеността си личности в политиката. Да им дадем възможнаст да довършат работата си за необратимото превръщане на България в реално демократична държава със самостоятелна политика и реална пазарна икономика в Евро- Атлантическото семейство на развитите икономически и духовно държави на планетата и по този начин да дадем шанс на себе си като граждани на страната да заживеем в нормална държава.  




Гласувай:
13


Вълнообразно


1. slavimirgenchev1953 - Че той е гербер, Оги.
24.01.2016 09:05
Това първо. Второ, имат потенциал за още кандидати. Заваси от много неща. Иначе Росен е чудесен президент и размаза русофилския боклук, я гле как го плюят.
Но президентът е цялостна фигура. Той трябва да има и свястна съпруга, за да бъде тя първа дама и да ходи по света и нас с него. А неговата буля се оказа пълна скръб.
Още много може да се пише.
Важното е, че ГЕРБ е водещата политическа сила в страната и е европейска, натовска и проамериканска партия. Това ми стига. Кандидат ще се се намери и ще бъде избран, а кухелиатът ще пикае газ и ще гълта прах, дорде псовиса. )))
цитирай
2. alibaba5 - Брато
24.01.2016 09:59
тва дет си написал е твърде интЕлегентно за тъпите кратуни на комунягите.
Поздрав!
цитирай
3. batogo - !!!:))) Така е, Славе! Той е достоен гербер, отстояващ Евро-Атлантическите ценности.
24.01.2016 10:00
Ако президента, с оглед изброените от теб или други лични мотиви, оттегли кандидатурата си за втори мандат, ще го разбера. Но ако прецени да се кандидатира, мисля че цялата дясно-центристка коалиция би трябвало да го подкрепи, за да довършат заедно започнатото. А аз съм сигурен, че той ще го довърши с чест. :)
цитирай
4. slavimirgenchev1953 - Ще получи подкрепа и ще бъде избран отново, да, но смятам, че ще се откаже заради тъпата си крава вкъщи.
24.01.2016 10:11
batogo написа:
Ако президента, с оглед изброените от теб или други лични мотиви, оттегли кандидатурата си за втори мандат, ще го разбера. Но ако прецени да се кандидатира, мисля че цялата дясно-центристка коалиция би трябвало да го подкрепи, за да довършат заедно започнатото. А аз съм сигурен, че той ще го довърши с чест. :)

цитирай
5. batogo - !!!:))) Това ще е нормалното положение, Славе, и ще го приема за естествено.
24.01.2016 10:20
Може да се каже, че Борисов и Плевнелиев са основните стълбове на спокойствието и сигурността в страната и на осъществяването на нейните приоритети във вътрешен и външен аспект.
цитирай
6. batogo - !!!:))) Алибаба, мен ме интересуват интелигентните.
24.01.2016 10:22
Те са двигателя на обществото и държавата.
цитирай
7. morskipesni - Защо не трябва Плевнелиев да е Президент
24.01.2016 14:40
Защото НЕ ОБЕДИНЯВА хората на България. Знаете, че "евроатлантизмът" би бил добро нещо, ако не ни доведе до мизерия, беззаконие, бежанска напаст, обедняване, липса на суверенеитет и съсипана отбранителна мощ. Тоест, той е ДОКАЗАНО ВРЕДЕН.
цитирай
8. batogo - !!!:)))
24.01.2016 15:37
Морски, не евроатлантизмът, а посткомунизмът, осъществяван от бившите агенти и силови структури на режима, подпомагани от множеството руски агенти-фирмаджии у нас, неплащащи данъци, както и " големият шлем" на Първанов, довел до пълната енергийна и политическа зависимост на България от руско-българската енергийна мафия, доведоха страната до хаос, мизерия и абсурдни, бездействащи институции. И ти много добре го знаеш, но истината не ти отърва поради причини, които добре знаеш... :)))
цитирай
9. podvodni - Евро-атлантически педал като а...
24.01.2016 17:13
Евро-атлантически педал като автора на този пасквил и подкрепящите го в коментари след това.
Абе педалче, защо педераса Плевнелиев не скочи против елиминирането на култови български произведения от учебниците?
А вие педерасти гърбави защо не бяхте на протеста на учителите пред министерството на образованието?
цитирай
10. batogo - !!!:)))
24.01.2016 18:12
Подводно влечуго, нито съм те питал за името ти, нито за прякора ти, нито за това като какъв се чувстваш, но щом се чувстваш педал, не прехвърляй това върху другите. Разбра ли ме добре или ти трябва преводач, а ?! :))))))))))
цитирай
11. podvodni - Педерастче, по друг начин не можа ли ...
24.01.2016 18:42
Педерастче, по друг начин не можа ли да отговориш. Смотаняк нещастен ! Виждаш ли на какво интелектуално ниво си бе педераст евро-атлантически. Блокираш при най-малкият отпор.
цитирай
12. kvg55 - Също подкрепям ПП ГЕРБ да предложи ...
24.01.2016 20:17
Също подкрепям ПП ГЕРБ да предложи за кандидат-президент сега действащият.
цитирай
13. batogo - !!!:)))
25.01.2016 06:00
Това е разумното решение, kvg55. Радвам се, че го подкрепяш.
цитирай
14. sestra - Не т.нар. евроатлантизъм е довел България
25.01.2016 10:34
до сегашното ниско икономическо, социално и морално състояние, а разнопосочната безпринципност на 50 години соц и руско подмолно влияние тук, както и упорития натиск на подкрепящите това привидно удобно, но престъпно вредно явление да отлагат реформите. А реформите на фалшивата държава за лично ползване от избрани беше и си остава жизнено важна необходимост. Без тях не може да се случи нищо или казано накратко. Всеки да си плати сметките. На мен ми писна да плащам заради мрънкачи и накрая пак у некрадливите да остава контрата в тоя безкраен преход. Сметки за вода и ток като лавини, монополисти като бетон и заплати като за покойници. Всичко това дължим на мрънкачите,протестиращи срещу днешното управление и реформите, които то осъществява.
А Президентът ни си е на място. И политик, и личност, и мъж на място. Добре е да има повече кандидатури, за да е обективен изборът според мен.
цитирай
15. batogo - !!!:))) Благодаря, сестра!
25.01.2016 11:10
Всяко смислено мнение обогатява колорита на истината.
цитирай
16. sande - Росен Плевнелиев е достоен президент!
26.01.2016 09:59
" След като в момента България има демократично избрана почтена, достойна личност на президентския пост, с доказана воля и потенциал да отстоява и осъществява реалния българския национален интерес и произтичащите от това приоритети, най-логично би било да подкрепим президента Росен Плевнелиев за втори мандат."

***
Гледах интервюто с него по БиТи Ви. Интеигентен, храбър, дипломатичен, убедителен. Човечен, естествен. Европейски човек.Първанката се гласи за трети мандат. Мераклии много.
цитирай
17. batogo - !!!:))) Благодаря, Санде!
26.01.2016 10:40
Изброените от теб качества на действащия президент го правят достоен като човек и политик за доверие и за втори мандат.
Що се отнася до Първанов, той е червено московско мекере и няма място в българската политика, дори само заради "големият шлем" руска зависимост, който ни нахлузи по време на президентството си.
цитирай
18. sestra - Добавям към аргументите си за
26.01.2016 11:53
и вчерашното интервю на президента, в което той се показа отново и преди всичко като родолюбец, държавник и определено точен и премерен в думите.
цитирай
19. batogo - !!!:)))
26.01.2016 13:25
Благодаря, сестра!
цитирай
20. zaw12929 - Краставите магарета през 9 баира врещят
27.01.2016 06:38
Нали помните, в началото на декември
2015-та новият посланик на САЩ в България
даде интифа:

"Агресивна борба с руската пропаганда"

Какво се случи за месец и нещо в блог.бг.:

Внезапно се нароиха няколко ника,
повечето празни, които ревниво почнаха
да следят казано ли е нещо добро за Русия,
и моментално зариваха с коментари,
подготвени предварително, твърдящи обратното.

Ето някои:

koshmar

maruderka

yoan2015

karnak

nalliia

Повечето са на един човек, но
създава масовост...

Покрай него се активираха и малцината
останали от старата гвардия на
добрата г-жа Леля от радиоточката,
като Генчев чаламби, Батого и сестра им.

Бълват, милите, слюнки срещу Русия,
все едно заплатата им зависи от това...

Мислех, че откакто сме в G-5 не е нужно
човек да работи извънредно.
цитирай
21. batogo - !!!:)))
27.01.2016 08:07
Отговарям ти с три неща и ги запомни добре!
Първо: Не харесвам алчната ви, хронично болна от олигархически комунизъм феодална рУсия - една алкохолизирана и бездуховна бивша, разпадаща се и безперспективна, озлобена империя, носеща само злини на собствения си народ и на света.
Второ: Не съди по себе си за другите и не прехвърляй собственото си поведение и манталитет върху хора, коренно различни от теб, защото освен да станеш за смях, друг ефект няма как да постигнеш.
Трето: Един век е достатъчен, за да се разбере пълната несъстоятелност на една измамническа утопия, насаждана с насилие, каквато е комунизма и последвалия го посткомунизъм.
цитирай
22. slavimirgenchev1953 - Завалиев и тук дошъл да фърля помия. (((
27.01.2016 09:15
batogo написа:
Отговарям ти с три неща и ги запомни добре!
Първо: Не харесвам алчната ви, хронично болна от олигархически комунизъм феодална рУсия - една алкохолизирана и бездуховна бивша, разпадаща се и безперспективна, озлобена империя, носеща само злини на собствения си народ и на света.
Второ: Не съди по себе си за другите и не прехвърляй собственото си поведение и манталитет върху хора, коренно различни от теб, защото освен да станеш за смях, друг ефект няма как да постигнеш.
Трето: Един век е достатъчен, за да се разбере пълната несъстоятелност на една измамническа утопия, насаждана с насилие, каквато е комунизма и последвалия го посткомунизъм.

цитирай
23. shtaparov - Пречи на враговете на България р...
27.01.2016 09:38
Пречи на враговете на България разбира се!
цитирай
24. batogo - !!!:))) Почтените винаги пречат на измекярите, приятели!
27.01.2016 11:11
Все пак враговете на България бавно, но сигурно започват да изтичат в отходния канал заедно с помията, която се опитват да хвърлят върху нас...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1779240
Постинги: 652
Коментари: 4524
Гласове: 41533
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031