Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2015 07:08 - Моят въпрос към подкрепящите Атака и подобни партии е следният:
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 4089 Коментари: 18 Гласове:
7

Последна промяна: 30.10.2015 07:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
         Вие наистина ли не осъзнавате, че този тип партии се опитват да превърнат България в "севернокорейски синдром", а вас просто да употребят за осъществяването на тази мерзост?!?!
         Такава България ли искате, в която свободните граждани и гражданското общество като цяло да бъдат подлагани на терор от шайка непродуктивни, бездарни кърлежи, чието единствено желание е да смучат кръв, същевременно разпръсквайки заразата си в организма на цялата нация?! Или и вас ви блазни идеята да бъдете част от тази шайка, малки, жалки, садистични путински мекеренца?! Миризмата на терор и кръв ви отваря апетита, а?! Точно както след съветската окупация през 44-45 година от миналия век...
          Е, изтървали сте момента.:)))  Този насилствен, непродуктивен тип власт отдавна е на доизживяване. Тя съществува все още само в болните ви, фанатични, възпалени, гладки като билярдни топки мозъчета, в които виреят единствено идеи за разрушение, а съзиданието е нещо съвсем непонятно. 
          Но, за ваше съжаление, сега вече е настъпило времето на съзиданието, на творчеството, на одухотворяването на планетата и човечеството като цяло. Точно по тази причина всички вие, агресивни и комплексирани червени бездарници, вече сте на доизживяване. Затова не се напъвайте излишно!  Както виждате, от много напъване става единствено голямо оцапване...
          Проумейте най-сетне, че всички вие сте сенки от миналото, ненужни на вечния съзидателен процес на Живота. Осъзнайте тази простичка истина, приемете я и се опитайте, доколкото ви е възможно, да помагате в градежа, вместо да се пречкате. Ако пък ви е невъзможно, почивайте си. Животът ще се справи и без вашето участие. :)        



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. slavimirgenchev1953 - Те се преброиха -
30.10.2015 07:23
250 хиляди души. Това е русофилиатът у нас. Гола вода. Не могат да обърнат страната към Раша. Нито да я върант към цоца. Дотук бяха. Затова пак се гласят да правят метеж.
цитирай
2. getmans1 - Как да творят и съзидават след като ...
30.10.2015 08:07
Как да творят и съзидават след като за това е необходим някакъв капацитет ум, разум и поне малко желание за физическа дейност?!
Ама то и за рушене си е необходим такъв явно тоя дето им плаща яко ги е надценил, освен ако и на толкова е доволен.
цитирай
3. batogo - !!!:))) Много точно, Славе!
30.10.2015 09:12
От тук нататък всеки техен напън само ще ги омаскарява, докато изтекат в канала на забвението...
цитирай
4. batogo - !!!:))) Поздрави, getmans1!
30.10.2015 09:15
Явно така стоят нещата, когато се съчетаят големи претенции с малки възможности...
цитирай
5. sande - Атака в батака! Там да квака!
30.10.2015 18:00
Фразьорството, кухото бръщолевене, псевдогеройското пъчене, лигавите лозунги,
смешният и жалък бабаитлък на Сидеров и сидеровци са достойни за омерзение и презрение. Простите и наивни българи да се събудят! Нямат ли деца? Нямат ли внуци? Не искат ли бъдеще за тях? Сигнали от Ада ли чакат?
Лъвът в българското племе ще се събуди и земята ще затрепери! Ще се стъмни страшно и зловещо, но слънцето ще изгрее накрая, ще блесне. Имаме път и бъдеще! А тези кресльовци и шмекери ще бъдат пометени като мръсен боклук!
цитирай
6. batogo - !!!:)))
30.10.2015 19:51
Не мога да не те поздравя, Санде, за тези точни, истински, казани от сърце и с разум думи. И аз вярвам в лъвската сила и чест на истинските българи, защото настана време да изхвърлим отровния боклук и да заживеем достойно и почтено!
цитирай
7. yoan2015 - 7
30.10.2015 22:15
Не знам точно как ще стане, лъвът е много дълбоко заспал.
цитирай
8. podvodni - Ха-ха-ха-ха, невероятно чувство ...
30.10.2015 22:52
Ха-ха-ха-ха, невероятно чувство за хумор - ".....времето на съзиданието, на творчеството, на одухотворяването на планетата и човечеството като цяло" е времето на педерастията, тейбраковете, педофилията, инцеста, разрушавянето на държави които не споделят предходните "цивилизационни цености" , разпалването на религиозни войни, подкрепа на тероризма и насаждането на "демокрация" с ракети и самолетоносачи.

Толкоз смешно нещо отдавна не бях чел ! Браво !!!
цитирай
9. zaw12929 - хубавото е, 1е имате собствено м...
30.10.2015 22:59
хубавото е, 1е имате собствено мнение и го казвате открито, а след време можете да го прочетете.
Атака е единствена опозиционна партия, която противопоставя се изцяло на т.н. неолиберален път на развитие! Срещу унищожение на държавния сектор в производството, концесиите, чужди електро разпределители, „инвеститори”! Против милитаризацията, участието ни в НАТО и ЕС, като колониална държава! Против санкциите срещу Русия, влошаване на търговските, културни и политически връзки; Против бежанските потоци и ислямизация на държавата ! Против обвързващи заеми и управление, под диктовка на САЩ и ЕС с незачитане на националните интереси! Правилността на тази основна, политическа платформа се илюстрира с жизненоважни параметри натрупани за 25 години : Три милиона работоспособни и образовани имигранти (подготвени отлично и безплатно в НРБ), реално изгонени, поради липса на условия за труд и реализация тук ! Отрицателен търговски баланс и разрастване на държавните дългове! Най- ниско заплащане, осигуровки и пенсии в ЕС! Неработеща промишленост, геноцид към българите във всички сфери, най-много в търговията, услугите, банките, телекомуникациите, разпределението ! Пълен провал в образователната система и здравеопазването, липса на правосъдие! Огромен полицейски апарат, партийно зависим, липсва независимост на съдебна власт! Партийно организирана, на мафиотен принцип изборна и медийна система !. Просто казано, система, при която държавата ще бъде заличена, а българската нация претопена и унищожена в рамките на няколко десетилетия! Причините за това са геостратегически, икономически, а реализаторите са марионетки и модерни еничари, на които помагат 35000 НПО финансирани отвън!
цитирай
10. zaw12929 - Партията е създадена и олицетво...
30.10.2015 23:01
Партията е създадена и олицетворява личността Волен Сидеров, еднолична партия, която приема всички пасиви и активи на лидера си, затова много хора я оприличават с националсоциалистическата партия на Хитлер! Подобно на тях, се формира лошо отношение към евреи, цигани, мюсюлмани! Така партията предварително губи 50% от избирателите останали в България с друг етнос и вероизповедание! Подобно отношение в 21 век е недопустимо, по този път вече е минато със забраната и заклеймяването от целия свят на хитлеризма и нацизма ! Партия Атака, не иска конституционни промени (като пряка демокрация, мажоритарни избори...) и допуска, че ако по силата на днешната Конституция дойде на власт, ще оправи нещата, което не е утопия, а политически наивитет! Това поражда и един голям парадокс, отлична, правилна, опозиционна платформа изложена по-горе, а малък брой поддръжници! Проблема на партията се крие в действията на Сидеров! Същия проблем го има и в другата еднолична партия на Борисов- ГЕРБ! Разликата е, че ГЕРБ обслужва чуждите финансови и геополитически интереси и затова получава всякаква подкрепа отвън! Пипалата на октопода са проникнали навсякъде и осигуряват 20- 25% от гласовете на електората, което е достатъчно за пълна свобода на действията !!!! Днес едноличните партии и управления нямат бъдеще, защото умствените възможности на отделната личност са ограничени природно , но докато българите осъзнаят това, държавата няма да я има! Когато 20 години заради описаните грешки стоиш на едно място и губиш поддръжници при добра основна платформа, започваш да се изнервяш! Започваш да се заяждаш, да се взираш в тревичките да обявяваш за важни следствията, а не причините, да изпускаш нервите си, да си поставяш ореол на величие и важност. Не бива със съпругата си кърмачка на едномесечно бебе, да ходиш по фоайетата на институции и да търсиш биячи по снимка с ясното съзнание, че ще има конфликт !? Самопоставил се в подобни условия, човек развива фобия за преследване, за убийство, отпада самокритичността и пр.... Тогава е редно с чест да се оттеглиш от лидерското място в името на партията и целите които преследва! Това един голям политик го показа на практика как да стане – Ахмед Доган! Мисля, че всички са убедени, че той активно, до днес участвува в работата на ДПС, но просто не е в обективите и медиите !
цитирай
11. zaw12929 - Известно е, че когато влизаш в по...
30.10.2015 23:02
Известно е, че когато влизаш в политиката, ставаш т.н. публична личност. Получаваш привилегии, но и много негативи. По целия свят, най- успешните политици са получавали закани, заплахи получава ли са цветя, но и камъни, яйца. Тълпата е непредсказуема, в нея има организирани провокатори, сеирджии, изроди, ненормалници, затова е нужна полиция и правилна реакция. В случаите с главен „герой” Сидеров, се действува крайно непрофесионално, което оставя впечатление, че се прави организирано и нарочно!? Защо никой не прави анализ, кой организира и откъде се появяват тези яростни, политически противници, каква е тяхната цел и задача!? Това се отнася не само до личността на Сидеров !? Например, когато ни набутаха без референдум в НАТО имаше много противници, защо не убиха и пребиха Соломон Паси, до днес той е на мушката, кой и как успешно го защити и защитава до днес !? В историята на днешната„демокрация” е пълно с насилие и политически убийства, да не говорим за старта на Третата българска държава !? Защо ? Днес Сидеров обяви, че е нужно хайдушко движение, това ли е пътя, не е ли по- добре референдум и промяна на обществения строй с пряка демокрация!? Българина е страхлив, пасивен пред чуждото нещастие, не е и състрадателен! До болка е уродливо да издигнеш искане за отнемане родителските права на Сидеров и Гаджева !? Сидеров ли е в основата на ликвидацията на българската държавност, той ли е най- страшния проблем за НС !? Кога ще се научим да приемаме и друго мнение, спокойно и упорито да търсим факти и аргументи ! Да приемем, че истината е понятие измислено от човека, тя се мени в зависимост от обстоятелствата и прогреса ! До кога ще бъдем уроди и чуждопоклонници уважаеми сънародници ? Сигурно до деня в който България ще бъде заличена на картата, та този ден стремително приближава, това ли искаме, да си го кажем открито и ясно !


цитирай
12. zaw12929 - Ето, така се казва за атака и то няма ...
30.10.2015 23:18
Ето, така се казва за атака и то няма нищо общо със северна Корея и вашите обяснения са далеч от истината не само за АТАКА, а въобще и вие сте по друг начин "атакист"- също желаете да делите хората на червени и батодовци и вижте ги, прочетете им постингите... идеите- пълни с омраза
Българите трябва да се помирим, да спрем да се обвиняваме, обедини да изпълним стратегия за просперираща държава, а не колония, на която източват богатствата по всички възможни начини ... и даже ни тъпчат с опасни емигранти.
цитирай
13. zaw12929 - ЗАДАДЕ ВЪПРОСИ УЖ, А ПО СКОРО ИСКАШЕ ...
30.10.2015 23:23
ЗАДАДЕ ВЪПРОСИ УЖ, А ПО СКОРО ИСКАШЕ ДА ОБЯСНИШ НЕЩА, КОИТО НЕ ТИ БЯХА ИЗВЕСТНИ- ИМА ГРЕШКИ, НО ТЕ СА ДРУГИ. ПОРАСНИ МОМЧЕ! ОТВОРИ ОЧИ И МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ.
цитирай
14. batogo - !!!:)))
31.10.2015 07:21
Zaw, живееш в безумна илюзия, човече, но това си е твое право :))) Щом мислиш, че партия Атака и подобните й, създадени и финансирани от Москва и нейните бивши и настоящи тайни служби, за да обслужват изцяло руската гео-политика, могат да бъдат загрижени за просперитета на България, мога да ти кажа само едно нещо: Сбирщина от наши бивши агенти, милиционери и доносници, подкрепяна от садисти и извратеняци, за които насилието е начин на живот, няма как да бъде защитник на националните интереси, защото те са в съвсем друга посока. Ако не разбираш това, съжалявам. :)))
цитирай
15. getmans1 - Добре е, че не сме живели по времето на нашите деди от след 1878 година, ...
31.10.2015 09:01
sande написа:
Фразьорството, кухото бръщолевене, псевдогеройското пъчене, лигавите лозунги,
смешният и жалък бабаитлък на Сидеров и сидеровци са достойни за омерзение и презрение. Простите и наивни българи да се събудят! Нямат ли деца? Нямат ли внуци? Не искат ли бъдеще за тях? Сигнали от Ада ли чакат?
Лъвът в българското племе ще се събуди и земята ще затрепери! Ще се стъмни страшно и зловещо, но слънцето ще изгрее накрая, ще блесне. Имаме път и бъдеще! А тези кресльовци и шмекери ще бъдат пометени като мръсен боклук!


... че сега нямаше да я има България.
Те извикаха децата си от чужбината и за 20-30 години възродиха държавата си и я направиха фактор, за същото време ние като си пращаме децата на „доброто“ със сигурност ще я затрием.
цитирай
16. sande - Те извикаха децата си от чужбината и за 20-30 години възродиха държавата си и я направиха фактор,
31.10.2015 17:59
Опасността "да затрием България" сега е застрашителна. Над 2 милиона млади българи търсят шанса си в развитите страни на Европа и САЩ. Не са емигрирали от хубаво най-често, но да пропускаме обстоятелството, че сега сме в нови реалности. Много млади хора сега учат на Запад, което не е лошо.Бедата е, че в България прехода се забатачи. Много са причините, сега няма да ги посочваме. Но не сме без изход. А Родината, Отечеството е магнит. Това не се забравя. Ще се завърнат рано или по-късно нашите мили деца. Това е всичко, което имат.

цитирай
17. yoan2015 - Да, но това е било преди 44'та, искам да кажа, че има голяма разлика между преди и след деветосептемврийските поколения.
31.10.2015 23:04
sande написа:
Опасността "да затрием България" сега е застрашителна. Над 2 милиона млади българи търсят шанса си в развитите страни на Европа и САЩ. Не са емигрирали от хубаво най-често, но да пропускаме обстоятелството, че сега сме в нови реалности. Много млади хора сега учат на Запад, което не е лошо.Бедата е, че в България прехода се забатачи. Много са причините, сега няма да ги посочваме. Но не сме без изход. А Родината, Отечеството е магнит. Това не се забравя. Ще се завърнат рано или по-късно нашите мили деца. Това е всичко, което имат.


цитирай
18. batogo - !!!:))) Съгласен съм с вас, Гетманс, Санде и Йоан!
01.11.2015 00:15
Опасността е сериозна и всички сериозни българи трябва да направим това, което зависи от нас, за да създадем добри условия за развитие тук, за да мотивираме връщането на онези, които търсят по-добри условия за развитие навън.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1774741
Постинги: 652
Коментари: 4524
Гласове: 41525
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031