Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2015 18:38 - Нещо, което на някои много ще хареса, а на други - не, но според мен си е чистата реалност...
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 1827 Коментари: 5 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
        На възхваляващите Русия и най-вече съветска и путинова Русия, които отдавна са готови да продадат, а някои дори от умиление да подарят срещу братско потупване по рамото България на руския император Путлер, ще кажа няколко простички житейски истини. Те вероятно няма да ги разберат, но аз, като български гражданин, съм длъжен пред съвестта си да им ги кажа...
        Тяхната възлюбена матушка Рус и по манталитет, и по държание спрямо съседите си и спрямо света като цяло, много наподобява циганско гето в центъра на голям град, в което всичко е далавера и другото няма значение.
        = Русия не зачита Вселенските закони за свободния избор, самоопределение, творчество и развитие.  Вместо това стимулира примитивизма и агресията както в своята територия, така и извън нея.
        = Русия не зачита международното право, закони и договори на ООН, установени в интерес на световния мир и нормалното, съзидателно съжителство, развитие и сътрудничество между държавите! В стремежа си да присвоява чуждото, постоянно го нарушава, като нагло заплашва с военна сила.
        = Русия не създава полезен за развитието на човечеството и планетата продукт, а само използва безогледно природните ресурси на огромната си, присвоена територия, като поддържа постоянен стремеж за присвояване на нови територии, но не с цел развитие, а с цел ограбване и консумация на вече създадения в тях качествен и блазнещ продукт.
         = Ползвайки образованието, технологиите и продукцията на развитите държави, в същото време Кремъл постоянно произвежда и сипе срещу тях унищожителна пропаганда, генерираща и нагнетяваща омраза у зомбирания близо век руски народ срещу толерантния цивилизован свят, чиито блага на драго сърце би присвоила и след това пропила или проиграла при първа възможност.  
          Абсолютно по същия начин се държат циганите от гетото в големия град.
          = Циганите вземат помощите, изяждат ги и ги изпиват, а после обвиняват градската управа, че не се грижи за тях и ги дискриминира.
          = Циганите, с малки изключения, отказват да се интегрират, да се учат и да се развиват според законите на обществото. Те не зачитат законите.
          = Циганите не създават продукт, а гледат как да откраднат продукта, създаден от другите или от обществото. Но когато ги заловят и изправят пред съда, лъжат и се жалват, че са им нарушени правата.
          = Циганите, както и комунистите мразят цивилизацията, мразят правилата и живеят на принципа "мойто си е мое, чуждото е общо."
          Има и още много прилики, но няма да ги изброявам... Ще добавя само, че както циганите в по-голямата си част, така и руснаците в по-голямата си част мислят само как да присвоят, как да се напият и как да пребият неудобния...




Гласувай:
13


Вълнообразно


1. slavimirgenchev1953 - Бих се подписал под този текст.
24.02.2015 08:46
Споделям това мнение напълно. Тъй като не може да стане нормален човек, руснакоциганинът се държи като Волк, хулигански, защото знае, че цивилизованите хора накрая ще му простят, тъй като вместо да творят и създават, се налага да го озаптяват и търпят. Точно с това спекулира дивакът.
цитирай
2. batogo - !!!:)))Благодаря, приятел! На дивака трябва да му се каже и докаже, че е дивак.
24.02.2015 10:55
Истината и само истината. В нея е свободата на духа.
цитирай
3. nkf - Абсолютно вярно: руснаците и ци...
24.02.2015 11:59
Абсолютно вярно: руснаците и циганите имат един и същ манталитет и светоусещане. Не е случаен факта, че много тукашни цигани си взеха рускини за жени - явно идеално си пасват на духовно равнище. Сравнението с гето също е много уместно. Например обитателите на гетото продават железа, метали и преживяват, така и риснаците - продават железа, петрол, дърва. Обитателите на гетото крадат на поразия - така и руснаците; обитателите на гетото все обвиняват света, че им е крив, че иска да ги бие, убива и т.н. лоши работи - така правят и руснаците... Истината е, че трябв ада стоим далеч от цигани и руснаци, съответно от гета и от русия. Слава Богу, че сме в НАТО и САЩ не са безразлични към България.
цитирай
4. vmir - Споделям напълно и
24.02.2015 19:39
благодаря на Бога, че сме с цивилизованите народи в ЕС и в НАТО. Мога да си представя в детайли какво щеше да бъде, ако не бяхме. Украинците го знаят по-добре от нас.
цитирай
5. batogo - !!!:)))Благодаря ви, приятели!
24.02.2015 20:08
Радвам се, че отстояваме едни и същи цивилизационни ценности.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1778614
Постинги: 652
Коментари: 4524
Гласове: 41526
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031