Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2014 10:04 - Професия русофил?!
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 3356 Коментари: 11 Гласове:
16

Последна промяна: 06.08.2014 10:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     Време е да разгледаме внимателно най-негативната прослойка, вредна за България, за нейната независимост и просперитет. Прослойката кърлеж, която повече от век работи срещу своя народ и родина в ненаситното си желание да властва, за да се разпорежда с живота и съдбите на българите, като им налага садистично плиткоумните си разбирания за живота и света.
     Та тази прослойка, която уби най-успешният и родолюбив премиер на България - Стефан Стамболов, която направи най-зверския терористичен акт за времето си в църквата Света Неделя, която изби без съд и присъда несъгласните със скудоумието й, а след това скълъпи някакъв измислен народен съд, нямащ нищо общо с правосъдието, за да доубие българската интелигенция и има наглостта да нарече себе си народна милиция, а шефовете си от Русия и приближените им в България -  народни комисари, след което си присвои правото да бъде сигурността на държавата...
     Всички знаем и изпитваме върху гърба си резултатите от работата на тези руски марионетки за България - пълната ни зависимост от Москва. Видяхме и изпитахме що за сигурност за държавата са осигурявали тези продажници и мекерета на големия руски брат и за чия сигурност са работили те.
     ТАЗИ СЪЩАТА мизерна прослойка от Павликморозовци, готови да продадат или предадат за едно браво от шефа дори бащите и майките си докато ни учеха на комунистически морал, сега, в условията на псевдо-демокрация и псевдо-пазарна икономика нахитря и се превърна в престъпен мафиотски картел, членовете на който заемат възлови позиции в държавата и бизнеса, гласуват неефективни, безопасни за тях закони, прибират тлъсти комисионни от разграбването на България, унижават и държът в мизерия народа й, спъват процесите на развитие и интеграция в Европейската общност, боготворят Сталин и Ленин, хвалят имперските амбиции на Путин и тайничко се надяват България да стане руска, а те да колят и бесят без последствия и да получават тлъсти облаги за садистичните си наклонности...
     Ето това са българските професионални русофили, които умело ползват обичащите руския народ, руската водка, руските девочки и тук-там руските поети и писатели, за да насъскват у тях омраза към Европа и към Западната цивилизация, които са главната пречка пред техните властови амбиции и садистични наклонности. ТЕЗИ СЪЩИТЕ СА ТРЕСАВИЩЕТО, В КОЕТО ЗАТЪВА БЪЛГАРИЯ И СЕ ДАВИ НАРОДЪТ Й ВЕЧЕ 70 ГОДИНИ.
     Ако искате доказателства, прочетете техните коментари срещу хората, несъгласни с тях и ще ви стане ясно за какво става въпрос.
    



Гласувай:
19


Вълнообразно


1. minevv - ?
06.08.2014 10:46
не е ли проблема само в нас??? в многознайството ни, егоизма и визионерството ни, неспособността ни да се организираме задружно???
цитирай
2. turb04 - Абсолютно вярно! Тъпото, обаче, ...
06.08.2014 11:53
Абсолютно вярно!
Тъпото, обаче, е, че това го осъзнават една каруца хора, докато овчите си вървят натам, накъдето им викне овчаринът...
цитирай
3. rosmistral - Към georget
06.08.2014 15:24
Не знаех, че кърлежите се кланят, знам, че се впиват много коварно и незабелязано в най-незащитените маста на жертвите си и са носители на неизлечими болести. Именно това се случи и продължава да битува в България. Тази нелечима лаймска болест, която разяжда обществото. Когато кърлежите не са достатъчно, те биват пренасяни именно там където могат най -добре да виреят или пък им се съдздават условия за това. Лошата хигиена на говедата, а това съвсем не са българите, са едни от най-честите им разпространители. Така че, докато не се махнат говедата и кърлежите няма да изчезнат. Единственият изход - унищожаваме мръстните духовно говеда и възпитаваме нови породи имунизирани против кърлежи.
цитирай
4. vmir - Всичко това е вярно,
07.08.2014 12:28
но ето, че веднага след казването му, сатъра на лъжците веднага започва да сече истината. Сякаш съдбата ни е да сме изплетени или поне заплетени в кремълски лъжи. Ревем срещу турците като пантери, само и само да докажем, че сме им били роби, а охотно приравняваме руснаци със западняци.

Как може държава, 93% от износа на която е суровини, а състоянието на човешките права - плачевно, да бъде цивилизационен пример и вдъхновение за държавата ни??? И каква е разликата в отношението към османската и руската власт у нас, че нещо не я виждам тая разлика? Само дето Турция без нас увеличи над 10 пъти населението си и се замогна, а ние с руснаците вече 137 години не само буксуваме на едно място демографски и цивилизационно, но и изоставаме все повече от останалите.

Ей сега тук ще кацне някой тъпак, който освен съветска пропаганда друго не е чувал през живота си, и ще почне да се изживява като ментор и всезнайко, без един път да е проверил лъжите, с които ще ни затрупа.
цитирай
5. анонимен - Да, те са професионалисти
08.08.2014 13:10
в русофилието, защото им се плаща за това, а и не ги бива за друго.
цитирай
6. анонимен - Според мен заглавието на поста
08.08.2014 14:29
може да се допълни с

.... ИЛИ БЪЛГАРОФОБИЯТА КАТО ЗАНАЯТ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ !
цитирай
7. batogo - Благодаря за коментарите ви, колеги!
09.08.2014 08:03
Що се отнася до българофобията - тя винаги е била доходен занаят за престъпници-родоотстъпници, жадни за власт и облаги!
цитирай
8. nkf - Руската пета колона е организирана ...
18.08.2014 11:18
Руската пета колона е организирана в различни структури, но най-вече в престъпния синдикат "Б"СП/"Б"КП и този синдикат не е станал такъв с акта на учредяването си преди повече от сто години, а от както руското разузнаване е започнало да вербува агенти всред утайката на българския народ. Русофила е българофоб и престъпник по генезис.
цитирай
9. batogo - Благодаря за точния коментар,nkf!
18.08.2014 13:46
Това е истината, която много българи отказват да признаят!
цитирай
10. mt46 - Русофобията
20.08.2014 11:07
е също болест... Нормалното е да развиваме своите политически, културни и икономически отношения както със Запада, така и с Изтока - съобразно националните и народните ни интереси... Аз не знам в Германия, например, хората да се делят на русофили и русофоби. Германия има много добри бизнес отношения с Русия...
цитирай
11. batogo - !!!:)))
02.09.2014 18:15
Нищо против отношенията със Запада и с Изтока. Аз съм против пълната енергийна и политическа зависимост от Русия и против русофилите, които усилено работят за утвърждаването на тази зависимост и срещу националния интерес на България!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1779273
Постинги: 652
Коментари: 4524
Гласове: 41533
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031