Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2013 13:22 - С две леви ръце и с два леви крака скоро България няма да става за нищо...
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 2208 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 10.07.2013 18:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    А се чудим защо не вървят нещата у нас?! Защо уж вървим, пък все в батака се озоваваме?! Ами то е от ясно по ясно... Две леви ръце и два леви крака къде да ни заведат, освен в батака. Като загърбим Запада къде ще ни заведат левите ръце и крака, а ?! Ляв завой и сме в подмосковието, а от там - в Сибир, на лагер...
    Ако всички ние, осъзнатите, виждащите и разбиращите какво се случва у нас зад политическия маскарад не се включим като един в свалянето на това продажно, марионетно правителство и не се организираме в десен, ама наистина десен реформаторски блок с десни идеи, от дясномислещи, грамотни, почтени и рационални професионалисти, който да балансира икономиката, левия популизъм и московския неофеодализъм, скоро ще трябва да ходим да живеем другаде или да се примирим със съдбата на крепостни в собствената си многовековна държава, която комунистическите мекерета на ДС и КГБ продължават да утвърждават като свое феодално владение.
    Досега гледахме сеира на престъпници, удобно маскирани зад леви идеи, сърбахме им попарата и им търпяхме насиранията върху главите ни и смрадта след тях. Е, мисля че шейсет и осем години са достатъчни и на най-заблудените идеалисти, за да се убедят, че зад тъй наречените комунисти, преименуващи се на социалисти, центристи, неомарксисти, националшовинисти и какви ли не още популисти са скрити просто едни крадливи, злобливи, завистливи, безпринципни и похотливи авантаджии и садистични терористи - московисти.
    Абсолютно съм убеден, че всеки що годе честен и разумен човек вече се е убедил напълно как тези московисти работят против България и против българите, които желаят да живеят честно, почтенно, свободно, достойно и творчески. Работят  против всеки опит на честните и почтенни български граждани и селяни за изграждането на  Българска държава, която да отвръща на труда и любовта им със загриженост, качествени условия на живот, творчество и равенство на всички пред закона. Държава, която да гарантира на всеки свой гражданин, че каквото посее, това ще пожъне. Тоест да гарантира справедливост за всички свои граждани, което в същност е функцията на държавата като цялост.
    Затова, скъпи приятели и сънародници, нека този път доведем нещата до мечтания за повечето българи успешен край - изграждането на достойна, спокойна, справедлива и успешна държава, в която българите и всички онези, които се изживяват като български граждани и милеят за България да живеят и работят с желание и радост, без притеснение за бъдещето си. Да бъде светлина!




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. mt46 - У нас
09.07.2013 14:08
няма нормални леви и десни партии... Ако мислиш, че ГЕРБ е дясна партия, заблуждаваш се...
цитирай
2. batogo - !!!:)))
09.07.2013 16:05
Трагедията у нас е, че нито лявото е ляво, нито дясното - дясно. Царството на хибридите. Но дясното вече се оформя и скоро ще се състои, защото хората проумяха, че от популизъм и лицемерие полза няма. Те създават мафия, държавен фалит и мизерия. Полза има само от почтени управници, почтени хора, почтени закони и почтен бизнес. :)
цитирай
3. vmir - Точно казано.
10.07.2013 04:42
Превърнати сме в квази държава, дори Жан Виденов, който имаше уж цялата власт и почтени намерения, се оказа безсилен фигурант в ръцете на онези, които го използваха като параван, и не се подвоумиха да го хвърлят на лъвовете, когато им стана неудобен. А Орешаря и компания са мижитурки отвсякъде, и като типични мижитурки, сами се подлагат като изтривалки на по-силните от тях и тъпчат при всяка възможност онези под тях. Ето такива управници си докарахме от глупави амбиции да водим бащина дружина и да се възползваме от лъжите на Станишев и компания, за да се наложим над съидейниците си. Дано това да ни е обеца на ухото, защото е лудост трето десетилетие да се делим и издънваме така елементарно и после да виним хората, че не ни разбирали, защото били глупави.
цитирай
4. slavimirgenchev1953 - Без ГЕРБ
11.07.2013 09:33
никакво дясно не може да се получи. Защото е от типа народна партия, измъкнала се от зависимост и на комунисти, и на уж десни - самонаричащи се така - нарциси. Срещу никого не е изливана толкова помия и толкова компромати, особено от страна на БКП, което е красноречиво доказателство кой къде стои в политическото пространство. И ако доскоро всички ругаеха "надора", че бил проЗ и не знаел за кого да гласува, сега виждаме, че т. нар. интелигенция е обикновена антилигенция. Лява и некадърна.
цитирай
5. batogo - !!!:)))
11.07.2013 14:01
Съгласен съм, че без ГЕРБ не може да се сформира десен реформаторски блок, но Герб трябва да се освободи от паразити като Емил Димитров и подобни лапачи, които му вредят и го злепоставят, а сега се опитват и да го разединят. Поздрав!
цитирай
6. evrazol - С един два документа довчерашните ...
11.07.2013 16:00
С един два документа довчерашните десни лидери смятат че ще бъдат припознати за днешни десни лидери. А дано! Ама нада ли.

Кой свестен човек ще излезе на протест и няма да развее партииното си знаме - символ на убежденията му? Само онзи, който е убеден, че партиините му знамена съвсем не са за развяване пред хората.
цитирай
7. batogo - !!!:)))
11.07.2013 21:06
За доблестните българи има едно знаме - българското, което обединява нацията. Според мен всяка партия у нас, която не работи в интерес на България и на българските граждани, е мафиотска структура. Всяка партия, която не е базирана върху и не уважава ценности като честност, почтеност, справедливост, креативност, човечност, интелигентност, достойнство, благородство, професионализъм, етика и морал, и не издига за държавници хора, притежаващи такива качества, е недостойна да управлява.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1772882
Постинги: 652
Коментари: 4522
Гласове: 41522
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031