Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2013 21:01 - Защо бившите комунисти - настоящите социалисти мразят българския народ?!
Автор: batogo Категория: Хоби   
Прочетен: 4437 Коментари: 17 Гласове:
6

Последна промяна: 15.03.2013 21:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Причините са простички. ОТ  СТРАХ, ЗАЩОТО ГУЗНАТА СЪВЕСТ ВИНАГИ ПРОИЗВЕЖДА СТРАХ... А страхът им се корени в няколко неща:
1/  Те добре познават силата, героизма, находчивостта и непоколебимостта на будния български дух. Познават този дух от историческите му победоносни битки за утвърждаването на Българската държава, самосъзнание и характер.  Познават го също от Възрожденската епоха, осъществена по време на робството, от Шипченската епопея, от войните на Третото българско царство, от свалянето на Петър Младенов /танкиста/ , който искаше да ни гази с танковете и от свалянето на поредното социалистическо правителство, докарало хиперинфлацията, ограбването на спестяванията на обикновенните български граждани и създаването на кредитните милионери - марионетки на БСП.
2/  Те много добре знаят какви злини сториха на българския народ през последните 69 години,откакто са заграбили властта. Много добре знаят как избиваха българската интелигенция, как обявяваха за врагове на народа всички будни и честни негови представители, включително и сред своите, които отказаха да им служат срещу стъпкването на същия народ и ги обричаха на каторжен труд, на психическо и физическо унищожение в трудовите лагери. Много добре знаеха, че го правят, за да внушат у хората страх и така да пречупят същия този достоен, благороден и състрадателен народ и да го превърнат в страхлива, угодлива, зомбирана глутница помияри, жестока към беззащитните, въртяща опашки и чакаща милостиня от силните на деня.  Да... И в момента тези българоубийци много добре знаят какви още злини замислят на народа български, за да го отклонят от пътя на истината и от всяка възможност да развие творческия си потенциал и да възвърне националното си самочувствие, достойнство и гордост.
3/  Те никога не са могли и няма да могат да осъзнаят, че е много по-изгодно да управляваш богат, съзидателен, удовлетворен, проспериращ, съзнателен и благороден народ, какъвто при добро, интелигентно управление може да стане българският. Няма да могат да го разберат и осъзнаят, защото са посредствени, недалновидни и  ограничени.

Единственото, което са заслужили комунист-социалистите с интригантството и конспирациите си, с лицемерието и наглостта си, с недостойното и продажното си поведение, с надменността, арогантността, омразата и презрението си към хората, е ЗАБВЕНИЕ. ВЕЧНО ЗАБВЕНИЕ.
Така мисля аз. А вие?!



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. zaw12929 - ЗАЩО ТАКА НАГЛО ЛЪЖЕШ?!! НЕ ТИ Е ЧИСТА СЪВЕСТТА
15.03.2013 21:16
Нека си спомни този нещастен лиц...
20:33
batogo написа:
Нека си спомни този нещастен лицемер Станишев какви непоправими поразии и щети е нанасяла на българската икономика и душевност заедно с обкръжението си и съдружниците си от ДПС неговата партия през последните 23 години на прехода и тогава да съди другите. Защото няма друга партия в България, осакатила и довела умишлено до духовна, политическа и икономическа нищета народът български. Това е партията на руския гражданин Станишев БКП-БСП.
А теб, ако не те е срам, продължавай да го цитираш!


аз помня, че удвой пенсиите и минималната заплата и това ми е достатъчно, да се сетя, че е Направил по вече от Костов, който ги, Намали 5 пъти, а ГЕРБ ги замрази. Ти явно си от кохортата на крадците, дето ни направиха най бедни
цитирай
ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ИМАХМЕ 7% РЪСТ ...
ОМРАЗАТА Е ЛОШ СЪВЕТНИК
цитирай
2. zaw12929 - ИМАМЕ НУЖДА ОТ ОБЕДИНЯВАНЕ А ВИЕ ПРАВИТЕ ОБРАТНОТО
15.03.2013 21:22
АЗ НЕ СЪМ ЧЛЕН НА БСП И НЯМА ДА БЪДА, НО ВИЕ НАСАЖДАТЕ ИЗЛИШНА ОМРАЗА. ИМАМЕ Я В ДОСТАТЪЧНО КОЛИЧЕСТВО
Ако служебното правителство иска да бъде почтено към хората, трябва да каже какво е наследството на Бойко Борисов,
ИМА ЛИ КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ ОТ ИСТИНАТА ИЛИ ЩЕ МАЖЕМ ЛЪЖЕМ И ОБВИНЯВАМЕ... НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ... СТИГА ЛЕВИ ДЕСНИ
цитирай
3. batogo - :)))))
15.03.2013 21:25
Крадеца вика дръжте крадеца. Специфично за социалист.:))))))))))))))))))))))
цитирай
4. mt46 - А
15.03.2013 22:31
нима герберастите не мразят българския народ? Нима повечето гербери не са бивши комуняги или техни наследници?... :)
цитирай
5. batogo - Прав си, Поете,
16.03.2013 07:02
именно затова аз говоря за първопричината на злините - БКП-БСП! Тя е като тумор, а метастазите и са навсякъде! Докато не се отстрани от властта първопричината, последствията от управлението на страната ще са едни и същи - батак!
цитирай
6. zaw12929 - 10:23 - Забравяш, че БСП и коал...
16.03.2013 10:24
10:23 - Забравяш, че БСП и коалиция упра...
batogo написа:
Забравяш, че БСП и коалиция управляваха по времето на икономически подем, а ГЕРБ - по време на световна икономическа криза. Забравяш за предизвиканата от БСП хиперинфлация. Забравяш за спрените по времето на БСП и коалиция еврофондове за възстановяване и развитие. Май си склеротик, а? :)))))))))))))))))))))


Гледай България, а не Станишев- от Омраза си вечер умрял
ПОГЛЕДНИ ТУРЦИЯ И СИ ОТГОВОРИ, НА СЕБЕ СИ, НЕ МЕ ЗАСИПВАЙ С ПРОСТОТИИ - ЗАЩО ТУРЦИЯ ИМА 9% РЪСТ НА ИКОНОМИКАТА- БЕЗ СУБСИДИИ ОТ ЕС, ЗАЩО ЗА НЕЯ НЯМА КРИЗА. ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОКОЛО НАС СА ПО ДОБРЕ И НИ СНАБДЯВАТ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ, А ЕВРОПА С 50 ГОДИШНО МЕСО И СТОКИ ВТОРА УПОТРЕБА.
АЗ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ. КАК ДА СМЕ ДОБРЕ БЪЛГАРИТЕ, А ВИЕ, КАК ДА ОМАЦАТЕ СТАНИШЕВ, КОИТО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ОТИВА В ЕС- ЗАЩОТО СОЦИАЛИСТИТЕ СТАВАТ ВОДЕЩИ- ТОЙ НЕ ИСКА ДА Е ПРЕМИЕР- НЕГО ЕВРОПА ГО ИЗБРА А ВИЕ... НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С НЕГО, А НАПРОТИВ, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИ ТУК НАРОДА ДОКАРАН ДО НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ЖИВЕЕ- НЕ ОТ СТАНИШЕВ- ТВОИТЕ ПОСТИНГИ СА ВЪРХА НА ТЪПОТИЯТА. ... ИДВА ОТ ГЛУПАВАТА ОМРАЗА
ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОТГОВАРЯ ЗА БАЩА СИ... НО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЕРЕ С УM И РАЗМИСЪЛ... БСП СА ВТОРА И СИГУРНО ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА...СЕГА...

МИСЛИ САМО ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ, НЕ СИ ВРЕДИ НА ЗДРАВЕТО... А ОБИЧАЙ ХОРАТА И ЗА ТЯХ ПИШИ- КАК И НИЕ ДА ГИ ХАРЕСАМЕ, А НЕ КАК ДА МРАЗИМ....

Постинг: ВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ- НА КОГО ДАВАМЕ МАНДАТА НА 12 МАЙ
Автор на постинга: zaw12929
Редактирай | Изтрий
цитирай
7. batogo - !!!:)))
16.03.2013 13:41
За глупака и мерзавеца истината изглежда глупост. Не му понася! По реакцията ти разбирам, че съм казал истини...Що се отнася до омразата, тя буквално струи от теб. А що се отнася до БСП - те не са народа, а кърлежът върху гърба на народа...:))))))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
8. ok3223 - бе ченгесарино ...
16.03.2013 16:33
Какви ги нижеш, като скучаещо ченге, което се чуди как да утрепа десетина часа от дежурството.
С нещо ми напомняш на шефа Цуци 6-ка, бърбориш без да казваш нещо смислено.
БСП та БСП, блееш като дърта овца за сено, оставил си я гладна,а е твой клонинг и дружка.
БСП е първа сила и набира още мощ,въпреки лая на песове като теб.
Времето ви изтече и с народен ритник отивате на бунището на историята ГРОБАРИТЕ, И ЦЯЛАТА ДЕСНИЦА НАЧЕЛО С МАНГАЛА КОСТОВ.
Въпреки в малцинство, Царо и Турчина блокираха Станишката,и можеха да го свалят всеки момент, БСП направи добри неща.
Увеличи заплатите 3 пъти за 4 години.
Пенсиите нараснаха 2 пъти.
Всяка нова година бонус 150 за пенсионерите.
Безработицата бе 6%.
Цените стабилни,инфлацията ниска.
Икономиката нарасна със 7% на годишна основа.
Държавния резерв надмина 8.5 милиарда.
Бе създаден СРЕБЪРЕН ФОНД с 2.5 милиарда капитал.
Икономиката дръпна напред, което не се хареса на такива като теб и те с всички средства се мъчеха да дестабилизират държавата.
Боко Тиквата и такива като теб.
ГРОБ награби властта.
И. резерва от 8 милиарда бе профукан за магистрали,зали,далавери,разходки.
заплатите замразени,пенсиите-също,цените на захарта и олиото скочиха двойно,на другите стоки също,инфлацията стана двуцифрена.Закриха стотици болници,здравеопазването и образованието се влошиха ....
Народ и държава обедняха тотално.Престъпността в провинцията и селата стана народно бедствие, корупцията нарасна с пъти. Народът бе потопен в мизерия и глад, и черна безизходица.
БЕЗРАБОТИЦАТА НАДХВЪРЛЯ 500,000 БЕЗРАБОТНИ,ИКОНОМИКАТА Е в КОЛАПС.
Народът се разбунтува и свали ГРОБ и Тиквата.
ГРОБ СЕ ПРОВАЛИ, КАТАСТРОФАЛНО...
На ход Е БСП.За да е полезна на народа и със своя политика, и трябва мнозинство от 125 депутата на изборите на 12 май.
ДА ПОКАЖЕ ЧЕ Е СОЦИАЛНА ПАРТИЯ,НЕЗАВИСИМА от ДПС-ТА,да може да подобри рязко положението на народа.
Да покаже какво може да направи.
Да го измъкне от бедственото положение,в което е днес по вина на ГЕРБ и ДЕСНИЦАТА.
цитирай
9. batogo - !!!:)))
16.03.2013 17:15
Много си пълнил гушата, привилегирован нещастнико. Сигурно взимаш и тавана на пенсията като бивш партиен секретар, а имаш наглостта да говориш от името на народа. Ти си народа, колкото и аз. Не ми лепи етикети, цар говньо.:))))))))))))
цитирай
10. zarenkow - Не си прав
16.03.2013 17:18
Не е заради гузната съвест, а заради липсата и. Съвестта кореспондира с морал, а как да искаш морал от хора, които нямат база да го изградят. Мислят , че някой ги мрази без да знаят и могат да разберат, че не омраза , а отговорност се иска от тях заради убийството на собствения си народ. Мислят, че някой ги мрази и заради собствения си ресурс, само това да могат. Понякога виждат фашизма и изпадат в ярост без да съзнават, че това е собственото им отражения. Нямат вина, защото това са възможностите им да разбират , мислят. Без нищо лични , лудите трябва да са изолорани, защото са опасни за всички. Не очакваш от луд да да си признае нали или адекватен разговор с тях ? Проблем е също , че са изключително агресивни .
цитирай
11. zarenkow - до zaw12929
16.03.2013 17:43
То е хубаво обединението . Пита се винаги ли е възможно. В този случай не е възможно, защото обединение се прави с принципи. Безпринципни , крадливи и посредствени хора не стават за обединение. Просто е безсмислено. Даже за какво обединение става дума. Нима не виждаш, че всичко си е компактно. Те са си обединени срещу народа си от както съществуват и успешните им действия са доведени до края му, а това благоденствие дето го описваш ще го видиш на изборите как е оценено.
цитирай
12. batogo - Напълно си прав, Заренков!
16.03.2013 19:52
Социалист и комунист са патологични болестни състояния на духа и личността - прояви на алчността, садизма, лицемерието, примитивизма и нарцисизма...
цитирай
13. carvul - А.Кутев
17.03.2013 11:07
Социализъма и СПИН,се придават по наследство!!!
цитирай
14. forest - Нека си спомни този нещастен лиц. . . ...
22.03.2013 20:42
zaw12929 написа:
Нека си спомни този нещастен лиц...
20:33
batogo написа:
Нека си спомни този нещастен лицемер Станишев какви непоправими поразии и щети е нанасяла на българската икономика и душевност заедно с обкръжението си и съдружниците си от ДПС неговата партия през последните 23 години на прехода и тогава да съди другите. Защото няма друга партия в България, осакатила и довела умишлено до духовна, политическа и икономическа нищета народът български. Това е партията на руския гражданин Станишев БКП-БСП.
А теб, ако не те е срам, продължавай да го цитираш!


аз помня, че удвой пенсиите и минималната заплата и това ми е достатъчно, да се сетя, че е Направил по вече от Костов, който ги, Намали 5 пъти, а ГЕРБ ги замрази. Ти явно си от кохортата на крадците, дето ни направиха най бедни
цитирай
ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ИМАХМЕ 7% РЪСТ ...
ОМРАЗАТА Е ЛОШ СЪВЕТНИК
ЧОВЕЧЕ ,ТИ ИМАШ ЛИ НАПРЕДВИД КАКВА БЕШЕ ОБСТАНОВКАТА В ЕВРОПА ПРЕДИ 2009Г.И КАКВО ОСТАВИ СТАНИШЕВ ЗА СТРАНАТА ОСВЕН СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ , БЕЗБРОЙ ЗАМЕНКИ , ДОГАН СИ ПРИЗНА , ЧЕ РАЗДАВА ТОЙ ПАРИТЕ НИ .ЗАЩО НЕ НАПРАВИ ПЕНСИОННА РЕФОРМА , НЕ ОЗДРАВИ БДЖ , СОПОТ , КЪРЖАЛИ , И ПР.КАКВО ПРОСТРОИ ОСВЕН ВОДНО ОГЛЕДАЛО , .ЗАЩО НЕ ДОГОВОРИ АЕЦ..САМО ЛЕНТЯЙСТВАШЕ.А РЪСТА ЗА КОЙТО ПИШЕШ БЕШЕ БАЛОН С ПАРИ НАЗАЕМ , КОЙТО СЕ СПУКА-ПАК ПРОВАЛ.НО..ТИ НЕ СИ НАЯСНО..
цитирай
15. forest - ЧОВЕЧЕ
22.03.2013 20:44
zaw12929 написа:
Нека си спомни този нещастен лиц...
20:33
batogo написа:
Нека си спомни този нещастен лицемер Станишев какви непоправими поразии и щети е нанасяла на българската икономика и душевност заедно с обкръжението си и съдружниците си от ДПС неговата партия през последните 23 години на прехода и тогава да съди другите. Защото няма друга партия в България, осакатила и довела умишлено до духовна, политическа и икономическа нищета народът български. Това е партията на руския гражданин Станишев БКП-БСП.
А теб, ако не те е срам, продължавай да го цитираш!


аз помня, че удвой пенсиите и минималната заплата и това ми е достатъчно, да се сетя, че е Направил по вече от Костов, който ги, Намали 5 пъти, а ГЕРБ ги замрази. Ти явно си от кохортата на крадците, дето ни направиха най бедни
цитирай
ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ИМАХМЕ 7% РЪСТ ...
ОМРАЗАТА Е ЛОШ СЪВЕТНИК
ЧОВЕЧЕ ,ТИ ИМАШ ЛИ НАПРЕДВИД КАКВА БЕШЕ ОБСТАНОВКАТА В ЕВРОПА ПРЕДИ 2009Г.И КАКВО ОСТАВИ СТАНИШЕВ ЗА СТРАНАТА ОСВЕН СПРЕНИ ЕВРОФОНДОВЕ , БЕЗБРОЙ ЗАМЕНКИ , ДОГАН СИ ПРИЗНА , ЧЕ РАЗДАВА ТОЙ ПАРИТЕ НИ .ЗАЩО НЕ НАПРАВИ ПЕНСИОННА РЕФОРМА , НЕ ОЗДРАВИ БДЖ , СОПОТ , КЪРЖАЛИ , И ПР.КАКВО ПРОСТРОИ ОСВЕН ВОДНО ОГЛЕДАЛО , .ЗАЩО НЕ ДОГОВОРИ АЕЦ..САМО ЛЕНТЯЙСТВАШЕ.А РЪСТА ЗА КОЙТО ПИШЕШ БЕШЕ БАЛОН С ПАРИ НАЗАЕМ , КОЙТО СЕ СПУКА-ПАК ПРОВАЛ.НО..ТИ НЕ СИ НАЯСНО..
цитирай
16. demograph - Късата памет е най-голямото зло...Защо Костов дойде на власт?..
28.03.2013 09:26
zaw12929 написа:
Нека си спомни този нещастен лиц...
20:33
batogo написа:
Нека си спомни този нещастен лицемер Станишев какви непоправими поразии и щети е нанасяла на българската икономика и душевност заедно с обкръжението си и съдружниците си от ДПС неговата партия през последните 23 години на прехода и тогава да съди другите. Защото няма друга партия в България, осакатила и довела умишлено до духовна, политическа и икономическа нищета народът български. Това е партията на руския гражданин Станишев БКП-БСП.
А теб, ако не те е срам, продължавай да го цитираш!


аз помня, че удвой пенсиите и минималната заплата и това ми е достатъчно, да се сетя, че е Направил по вече от Костов, който ги, Намали 5 пъти, а ГЕРБ ги замрази. Ти явно си от кохортата на крадците, дето ни направиха най бедни
цитирай
ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ИМАХМЕ 7% РЪСТ ...
ОМРАЗАТА Е ЛОШ СЪВЕТНИК


За да оправи бакиите на тези, които са ти увеличили пенсията, а са унищожили държавата.
цитирай
17. demograph - Когато боли-истината звучи като омраза..
28.03.2013 09:30
zaw12929 написа:
АЗ НЕ СЪМ ЧЛЕН НА БСП И НЯМА ДА БЪДА, НО ВИЕ НАСАЖДАТЕ ИЗЛИШНА ОМРАЗА. ИМАМЕ Я В ДОСТАТЪЧНО КОЛИЧЕСТВО
Ако служебното правителство иска да бъде почтено към хората, трябва да каже какво е наследството на Бойко Борисов,
ИМА ЛИ КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМЕ ОТ ИСТИНАТА ИЛИ ЩЕ МАЖЕМ ЛЪЖЕМ И ОБВИНЯВАМЕ... НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ... СТИГА ЛЕВИ ДЕСНИ

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: batogo
Категория: Хоби
Прочетен: 1778781
Постинги: 652
Коментари: 4524
Гласове: 41530
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031